Sari la conținut

MICHELE

Membru
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Skype
    sashareddog13

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Buc.
  • Carnet moto din
    2003
  • Motocicleta
    GSX-R 1000 K8
  • Numar Moto
    B-00-XXX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR 600 RR Yamaha R1

MICHELE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pe fata o cheama Ruxandra Mateescu, conducea un R6, e la Floreasca in stare critica, in coma de gradul 4 indusa, are multiple leziuni interne...Despre starea celeilalte victime nu stiu inca nimic, eu sunt plecat din Bucuresti si ceea ce stiu pana acum am aflat prin telefon de la niste prieteni comuni. Orice vina ar avea sau n-ar avea, e un OM care poate a gresit, poate nu...haideti sa incercam sa fim si noi OAMENI si sa nu mai tinem pledoarii despre cine, cum si-n ce fel conduce etc.... Weekend placut ! http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/accident-spectaculos-in-capitala-o-tanara-a-plonjat-cu-motocicleta-in-vitrina-unui-magazin-de-pe-calea-victoriei.html
  2. http://www.ziarelive.ro/stiri/motociclist-spulberat-de-un-sofer-grabit-nu-a-avut-nicio-sansa-sa-supravietuiasca-in-urma-impactului.html RIP !
  3. ...cu mentiunea ca nu asta e comunitatea moto, aici in mare parte sunt frustrati ce sufera de ei ! Iti recomand vizite cat mai rare pe acest forum...si vizite mai dese pe Amkart .
  4. "Prietene"...in primul rand e HANDICAPATA ptr. ca era la volan in luna a noua...Doi, din informatii primite de la cei din zona, cu care am discutat azi, intrucat stau foarte aproape de locul accidentului, se pare ca HANDICAPATA stationa pe dreapta si a intentionat sa intoarca, nu sa vireze stanga ! Trei...nu stiu care dintre voi mergeti in conditii de maxima vizibilitate sub 80 km/h acolo. Patru...daca voi credeti ca improscand cu noroi fiecare motociclist mort, facand pe desteptii dand povete si facand educatie moto din fata calculatorului...asa va scadea nr. accidentelor, va inselati amarnic ! Si gata iar ptr. minim 2-3 luni cu forumul asta...e pierdere de vreme si de nervi, in loc sa postati un simplu RIP de bun simt ptr. un confrate decedat, e prilej ptr. voi, atotstiutorilor, sa va umflati de ce prudenti, maturi si experimentati sunteti voi... Haidi PA!
  5. Du-te sa citesti raportul Politiei...ei au spus ca e vina handicapatei !
  6. Nu mai intru in polemici, m-am enervat destul atunci cu accidentul din Otopeni, ideea ramane, ca nu se invata motociclismul in fata monitorului, mai ales cu sfaturi si povete venind de la "motociclisti" automat neposesori de SS...Cat despre obiectivitate...Politia si presa spun ca "saraca gravida" a facut stg. fara sa se asigure, iar voi o dati cu depasire in intersectie, turometrul in rosu, viteza halucinanta, SS, R6 blestemat etc.
  7. De la accidentul din Otopeni n-am mai intrat pe forum...cred sincer ca sectiunea asta ar trebui desfiintata, nu de alta,dar nu-i posibil ca pe un forum dedicat celor ce circula pe 2 roti, la fiecare accident mortal in care e implicat un motociclist, sa vezi ca 75% din comentarii sunt impotriva lui, ca avea viteza supersonica, ca avea turometrul in grena, ca a depasit pe contrasens, ca n-avea experienta etc. Si sa mai si o plangi pe "saraca femeie gravida", care A OMARAT un om, din neatentie, nesimtire si nepasare...asta chiar e strigator la cer ! Din partea mea, sper sa avorteze, sa ramana sterila, s-o paraseasca sotul, sa innebuneasca si sa se sinucida ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Condoleante familiei !
  8. MICHELE

    Accident Otopeni

    Invata, invata...nu pe strada sau pe circuit inveti, ci de pe net...explicand altora, in calitate de "experimentat" ca daca n-ar fi franat sau n-ar fi avut SS sau ar fi mers cu 50 km/h, corpurile lor nu erau strapunse de stalpii aia metalici... I agree !
  9. MICHELE

    Accident Otopeni

    E ultima oara cand mai postez in acest topic, nu de alta, dar e efectiv pierdere de vreme si-n plus chiar nu vreau sa intru in categoria celor care posteaza ca sa faca pe desteptii sau ca sa aiba mai multe posturi. N-as fi postat deloc sau as fi spus doar RIP, din compasiune si bun simt ptr. victime si familliile acestora, daca n-as fi citit atatea mizerii si atatea afirmatii nefondate. Nu sunt 3-4 motociclisti care au spus ca-n proportie de 99,99 % n-ar fi putut evita si ei accidentul, sunt mult mai multi.Si pe vremea mea si acum, cum sa conduci cat mai bine masina, motocicleta, scuterul etc., nu se invata nici la Arc, nici la Victoriei si cu atat mai mult in fata monitorului.Nu stiu cata experienta avea, cu ce viteza mergea, cat de mult l-a incomodat pasagera sau nu, de ce mergea pe banda 1...asa ca nu mi-am dat cu parerea, asa cum in mod deplasat tu si inca catva gen tsunami, carpanosu' etc. v-ati dat-o. Din teorie nici la scoala nu inveti aproape nimic, cu atat mai putin vei invata din postarile unor "motociclisti" care doar pentru ca au supravietuit 10, 15, 20 pe soselele Romaniei considera ca au dreptul sa emita tot felul de teorii. In primul rand au avut BULAN ! Si sa zici ca daca n-ar fi franat probabil nu s-ar fi intamplat nimic, chiar mi se pare CEA MAI MARE TAMPENIE scrisa aici ! Si dupa sa mai si zici ca are cineva ce invata din ce scrie aici... Asfalt uscat tuturor (exceptand jigodiilor care o dau cu selectia naturala etc.), faceti niste cursuri de perfectionare ca nu strica nimanui, incercati pe cat se poate sa fiti OAMENI si acceptati ideea ca fiecare are dreptul sa se manifeste-n viata si altfel decat o faceti voi !
  10. MICHELE

    Accident Otopeni

    ...nu numai ca din teoriile astea ieftine nu are nimeni ce invata, dar Doamne Fereste !...prin absurd daca vreun incepator ar citi ce s-a tot postat aici, ar fi vai de mama lui...Pai unul spunea ca cica daca n-ar fi intrat in panica si n-ar fi franat, nu s-ar fi intamplat nimic, altul se lega ca n-au avut cizme profi, de parca la impactul cu stalpii aia de otel cizmele te salveaza... Cum sa scrii ineptiile astea ??? Iar la Amckart n-o sa vezi vreun "profesor" de pe aici, parerea lor este ca o motocicleta supersport e numai pentru teribilisti, cocalari, frustrati care vor sa compenseze prin cai putere etc... Bafta, poate ne vedem duminica .
  11. MICHELE

    Accident Otopeni

    Inmormantarea va fi miercuri, banuiesc ca in Otopeni. Revin...matusa lui Ionut, motociclistul, spune ca slujba va fi marti, ora 10, la Biserica Podeanu din str. Dornei, iar pe pagina Gabrielei, pasagera, scrie ca inmormantarea va avea loc miercuri...
  12. MICHELE

    Accident Otopeni

    Da, e normal, atunci cand citesc postari de bun simt sau pareri ale unor oameni care chiar au habar de fenomenul moto, ca in cazul lui OveR...:-P
×
×
  • Creează nouă...