Sari la conținut

diesel GL

EX+
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de diesel GL

  1. alte poze de la inmormantarea lui Filip...vor urma si niste filmulete
  2. inainte de a-i schimba antigelul la fel facea? ce marca de antigel ai pus si in ce concentratie?
  3. am cautat-o si eu dar nu am gasit-o. poate ne descurcam fara ea.
  4. parerea mea e ca trebuia sa o iei usor de la scooter, sa ti se dea mana, sa prinzi curaj si dexteritate. Am vazut multi viteji care se arunca la motociclete tari, masini tari si ei nici macar pe bicicleta nu stiau bine sa mearga. Acum nu stiu cat de bine stii sa mergi dar nu trebuia sa iesi cu cineva in spatele tau. Poate si de-asta te-ai emotionat si ai gresit. Cunosc foarte bine sentimentul incepatorului si dorinta de a arata cat de mult stie (asa zice el). Poate nu e de tine motocicleta. Las-o pentru cei care intradevar pot sa se dea pe ea. Parerea mea...
  5. pentru scuter trebuie asigurare RCA daca este inmatriculat.
  6. modelul din poza e cam vechi. Cel nou costa 100 milioane(am luat eu in nov una... ) http://www.quanteruote.info/media/Scooter%20Aprilia.jpg
  7. incearca la CArpatica. Celelalte firme de asigurari nu o sa te bage in seama. Mai poti incerca si la BCR dar sunt foarte scumpi. Pentru un scuter de 50cc mi-au cerut 11 milioane, pe cand la CArpatica am dat doar 3,5 milioane, in aceleasi conditii.
  8. Intr-un final am reusit sa fac la Carpatica. Fransiza la furt partial 10%, la furt total 20%. Plata in 4 rate.
  9. nu trebuie golite rezervoarele, din contra trebuie umplute. Daca sunt goale fac condens... Nici bateria nu trebuie data jos decat daca e tinut afara la temperaturi scazute. E bine de pornit din cand in cand sa mai circule electronii aia prin baterie. Sau daca are alarma e bine ca ledul care palpaie tine bateria activa si nu se descarca.
  10. nu trebuie permis, in schimb trebuie inmatriculat sau inregistrat.
  11. vreau sa fac un CASCO la un scuter nou. Cine are conditiile cele mai bune si e cel mai serios asigurator???
  12. care ma ajuta cu montarea unei alarme la un scuter aprilia sr 50??? Eventual unde gasesc firele care trebuie...ms. Am schema de la alarma dar nu o am pe cea de la scuter(deocamdata).
  13. Garaj de impartit in Galati. Este in zona I.C. Frimu in spatele cimitirului Eternitatea. Incap 3 moto lejer. pretul este de 10 euro pe luna.
  14. pai intradevar cortegiul era prin tiglina 3 pe la Minion si cand am ajuns in dreptul cimitirului am vazut motociclistii acolo. Din cauza asta am spus ca nu era urma de motoreta dupa cortegiu. Recititi postul si vedeti ca nu am zis minciuni.
  15. salutare. Urmaresc de mult timp forumul asta si acum m-am hotarat sa scriu si eu cu mare mahnire tocmai la rubrica Accidente. Azi pe la ora 15 a inmormantat-o pe micuta. M-am intalnit pur si simplu cu cortegiul si pe drumul de la biserica la cimitir nu a fost nici un motociclist. Lume a fost destul de putina, ma asteptam la jumatate de cartier sa fie, dar nu. Mi-am dat seama abia dupa ce am vazut tabloul ca era fata. La poarta cimitirului intradevar erau cam 8-10 motociclisti aliniati imbracati in tricouri negre, cu farurile aprinse si care au inceput sa claxoneze in momentul cand a intrat masina cu sicriul micutei in cimitir. Cam atat. Nu am mai stat sa vad daca intra si ei in cimitir dar dupa cum am vazut eu se pregateau de plecare.
×
×
  • Creează nouă...