Sari la conținut

mario_250r

EX+
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://mario-250r.hi5.com
  • Yahoo
    mario_250r

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Dublin, Ireland
  • Carnet moto din
    2004
  • Motocicleta
    Suzuki Hayabusa
  • Numar Moto
    AB 13 PLM
  • Club
    PLM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CBR 250R, Suzuki GSX-R 600, Suzuki Hayabusa

mario_250r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. http://forum.4tuning.ro/37-cluj/39239-acci...e/page-103.html
  2. Salutare ! Va fi cineva prezent la intalnirea internationala din germania 5,6,7 iunie 2009 ? Hayabusa sarbatoreste 10 ani, vor fi buse din toata europa acolo. http://translate.google.com/translate?js=n...history_state0= puteti cauta pe google mai multe detalii. Imi cer scuze daca s-a mai postat. NUmai bine !
  3. http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/england/devon/7865197.stm
  4. Nu merge ! nu se intampla nimica, daca tin apasat la trip se reseteaza doar milele dar la mile/l nu se intampla nimika, am incercat tot felul de combinatii dar se pare ca nu functioneaza. trebuie sa fac rost de manual sa vad daca zice acolo ceva despre asta. Ms oricum de ajutor ! Numa bine !! va doresc o iarna cat mai scurta !
  5. "Tii apasat 3 secunde pe butonul de jos cind ai pe bord scris mile/l si se schimba" Ms mult, incerc maine sper sa functioneze !!! Numa bine !!!!
  6. "Morrisson : ....NASHULE multumesc de informatii privind consumul era asa cum ai zis in Km/l am citit si eu cartea si l-am dat pe normal in l/100km si acum sta la 6.00 sau 6.2 eu zic ca este ok." Sal, ziceti-mi si mie va rog cum sau daca se poate schimba l/100km sau in cazul meu l/ mile ? A mea e din 2000 si am bordul in mile. mersi !
  7. sal`tare !!! Am si eu busa da e veche si vreau sa imi i-au asta noua, am vazut in tara ca e 12500 de euro si prin germania gasesti cu 11000 Care e faza ?mai sunt ceva taxe peste ?? cum e mai ieftin ? de afara sau din tara ? ca 1000 de euro daca salvez eu sunt happy Astept pareri ! Asfalt uscat
  8. si yo-s de acord cu voi da numa la motoare de serie. nush y2k ce acceleratie are sau tomahawk, astea poate se mai apropie.
  9. Schuberth, cat de eficiente sunt franele tale ? Ai ABS, e mare diferenta sau nu e foarte mare, in curba te ajuta, ai incercat sa franezi cand esti inclinat, cum se prezinta ??? Motorul meu e destul de greu si nu am abs, nu ma pot plange de frane, sunt foarte multumit de ele, pt. busa inca nu am vazut abs nici la modelele noi, nush cum de nu au abs nici modelele noi dar, nu conteaza.
  10. Pai daca aia care au produs-o au zis ca e sport vine nush care de la ce revista sa-mi zica ca e touring sau nush ce combinatie intre ele....
  11. Cine ti-a zis ca e sport touring te-a mintzit, nush de ce multa lume are parerea asta despre hayabusa, eu peste tot pe unde m-am uitat pe orice site am gasit-o incadrata la categoria sportbikes, nicidecum soprt-touring.
  12. Auzi, pana la urma ce te-ai hotarat ??? pe care o alegi ???
  13. " De observat ca remarcile acide vin in general de la detinatorii de supersport.... " Pai daca au cu ce... !!! P.S. sper sa nu supar pe nimeni cu commenturile mele
  14. Mie nu-mi pasa, de sondajele voastre, am hayabusa de mai bine de 1 an, inca n-am murit, sper sa o tzin tot asa, daca o sa am pozibilitatea sa pun turbo, nos sau motor de racheta asa o sa fac !!! daca asta ma bucura pe mine, ce treaba avetzi voi ??? Daca e sa mori mori cand te duci dupa paine
×
×
  • Creează nouă...