Sari la conținut

ivangogu

EX+
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    marinescuro76@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Aprilia Pegaso 650
  • Numar Moto
    b54zeg

ivangogu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. An 1998, km 27500, stare usor accidentata, mecanic f.buna,am avut grija de motor mai mult decat de mine, de dat am dat-o eftin 1650, ea facea 2000-2200, dar se vand greu, insa am lasat la pret sa o dau repede din 2 motive:nu mai pot merge cu ea din cauza unei pareze temporare, cam pprin septembrie o sa fiu valid, si au incercat sa mi-o fure din fata blocului, ceva la comanda, niste "specialisti", mi-au scos un surub de la butucul de cheie si al doilea era la jumate desfiletat, deblocasera roata si mai aveau sa taie cablul, care era de forma, unul de bicicleta.un motor de prin 98 cu pana in 40-50 mii km, cu releu regulator bun, bendix nou, garnitura chiuloasa ok un pret corect 2000-2200.parerea mea.si daca prinzi un motor bun si il ingrijesti cum trebuie la banii astia iti faci damblaua cativa ani buni pe toate drumurile din romania.
  2. Dupa doi de ani de tovarasie ma despart de aprilia pegaso 650 cu bune si rele.m-a dus pe multe drumuri, pe unele m-a si lasat ,putine ce-i drept, dar am fost nevoit sa o vand cel putin pana la anul nu mai pot merge cu moto.pentru incepatori e un motor indicat si cu conditia de a citi acest topic cap coada.numa bine
  3. nu imi mai etanseaza bine busonul rezervorului.de la ultimele ploi mi-a intrat apa in rezervor.sa golesc rezervorul de benzina?exista garnitura speciala pt.buson sau trebuie inlocuit busonul?
  4. Nu am mai avut problema asta si nici pe forum nu am mai vazut, sper sa nu ma insel.ma duc eu marti la united motors in service sa imi iau devizul de reparatii si sper sa nu uit sa intreb de chestia asta.
  5. Sa ne spui pareri de rau sau de bine knd ti-oi lua altceva.mi se pare ca ne-am luat cam in acelasi timp sau pe aproape pegaso .eu in august 2006.eu nu prea am fost prezent pe forum, mai mult am bagat la cap, si am avut ce, sunt multe lucruri care le-am descoperit despre pegaso aici, mai putin cum sa o dai fara sa pierzi bani totusi am observat ca daca tii cont de anumite sfaturi si o intretii cum trebuie, dar si cu un dram de noroc pegaso se incadreaza intr-un raport calitate-pret si fun factory multumitor.pe drumurile noastre mi se pare foarte potrivita.
  6. nu e din pacate, si eu am aceleasi probleme la pornire, majoritatea pegasurilor le au, incearca knd e mai frig afara sa ii dai un spray de pornire in filtrul de aer, nu mai omori bendixul, asta pana knd o pui la punct.
  7. sartmana, om de omenie, vorbim maine, multumesc mult, si e vara, o bere o bei de sete.
  8. Salut.dau o bere, doua, trei.am si eu nevoie de cineva sa mearga cu motorul, aprilia pegaso 650 din 98 pana la unitedmotors pt. intocmire deviz.posesorul cu genunchiul intr-o atela ghipsata dintr-un accident produs vineri seara.maine ar fi excelent.daca nu, luni sau marti.incerc sa prind si eu cat mai mult din sezonul asta. ;)sunt din buc., stau pe la nicolae grigorescu
  9. Salut.am avut o belea cu unul in trafic, mi-a deschis usa in mers si m-a aruncat pe jos.eu m-am ales cu genunchiul bulit si motorul cu carenele zgariate si nici nu prea mai merge cum trebuie.ce vroiam sa intreb:avand in vedere ca nu mi-au pus genunchiul intr-o atela ghipsata pt.2 saptamani si motorul a ramas in fata sectiei astia de la asigurari or sa vina sa il ia sau cum?vina s-a stabilit a fi a consevarului.si inca ceva, cred ca mi s-a scurs si acidul din baterie, a stat ceva pe jos, cum sa o bag la daune la asigurari?astept pareri carora din pacate li s-a mai intamplat.
  10. Salut. am pornit motorul ieri, mi-a dat cateva rateuri serioase la pornire si dupa aia a inceput sa faca figuri.si anume nu prea mai statea la relanti, cu socul pus urca in rotatii aiurea.in mers mi se opreste, dand rateuri, se incalzeste excesiv, ventilatorul imi porneste mai des ca de obicei, cu toate ca apa e in parametrii normali.s-a dereglat carburatorul, e ceva infundat, sau bujia?pana acum i-am mai dat eu de cap, da probleme dastea n-am mai avut.am motorul de 2 ani si ceva, pegaso din 98.
  11. Am pornit motorul si mi-a dat cateva rateuri bune.nu mi s-a mai intamplat pana acum.dupa asta se oprea la relanti si knd ii puneam socul o lua razna.in mers mi se opreste, dand rateuri, si se incalzeste excesiv.apa ramane in mers la max 80, dar imi porneste ventilatorul mai des ca de obicei.ce sa fie?
  12. Am luat in vara de la mymoto o baterie brand yuasa 12v 12a, ce trebuie pt.pegaso.atentie, daca cumparati, ei le formateaza la service-ul din maniu, sa nu vi le rastoarne pan la aduce la magazin, se scurge acidul din ea.va da si garantie 6 luni la baterie.eu pana acum am fost multumit.
  13. Am telescopul dreapta putin zgariat.inainte imi curgea ulei, dar am schimbat semeringurile si am pus un ulei mai vascos.acum e mult mai bine, se vede pe telescop doar urma compresiei.totusi daca gasesc o solutie ieftina as schimba telescopul. stiti unde gasesc un telescop sh bun sau alta solutie sa inlatur zgarietura? o jamba noua, cu totul costa peste 300 de euro.
  14. salut.am si eu 2 intrebari: am avur rca numa pe 6 luni, si mi-a expirat acum 2 sapt.iarna daca nu circul cu ea mai trebe sa fac asa ceva? si unde gasesc niste banda cu azbest care se pune pe tevile de esapament, cum au astia de fac curse?
  15. Stie cineva unde e pozitionat surubul prin care se goleste antigelul din radiator.stiu ca s-a mai discutat dar nam inteles nimic din italiana aia.multumesc
×
×
  • Creează nouă...