Sari la conținut

Anarchy

EX+
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Anarchy

  1. nu crezi ca exagerezi? Daca ai putin respect macar taci! Iti multumesc... anticipat! Asta a fost ultimul meu post pe topicul asta..
  2. Poate te mai streseaza mult imaginea aia.. stii vba aia.. "de ce ti`e frica nu scapi?" Succes in viata ta de motociclist prudent
  3. Nu-mi spune ca nu ai facut toate astea macar o sg data. Da, intr`adevar, vrei sa te dai ..du-te pe circuit si rupe motoru` in 5 bucati acolo..macar esti safe.. dar nu`mi zice frate ca nu ti s`a intamplat sa`ti distraga altceva atentia, sau sa ai viteza prin oras.. etc etc.. nu exista! Si dupa cum am spus, orice comentarii acum, nu isi mai au rostul!
  4. "Plangeti-va mortul si nu o mai frecati aiurea pe forum ca sa va smiorcaiti si sa va faceti cat mai publica durerea....... Cat de spre soferii din Cta, printre care ne numaram si noi motociclistii, "confirm", sunt la fel de prosti ca aia din Bucuresti...... Sau invers....... Dar macar motociclistii nostri sper sa fie mai destepti." Chiar crezi ca este cazul sa comentezi? Ti-ar da clasa Robert la gunoiul tau de comportament si exprimare. Decat comentarii de genul mai bine LIPSA. Robert intr-adevar, mergea tare dar mergea bine...era super baiat, care chiar iubea viata. Nu cred ca exista cineva care sa nu aibe macar o scapare (ma refer la viteza). Robert NU mergea NICIODATA fara casca, nu avea motocicleta ca sa agate, sau sa arate cat de smecher e, asa cum face jumatate din forumu` asta, mergea cu motocicleta pentru simplul fapt ca o iubea. Era la mare sa munceasca, nu sa se distreze. Astazi trebuia sa ii fac comanda de stickere Two Brothers..ma suna zi de zi sa ma intrebe de ele..si s-a ales praful.. Comentariile oricum nu isi mai au rostul, a mers cum a mers, s-a intamplat ce s-a intamplat..cu sau fara viteza Robert este in Constanta..la morga... in cateva ore va fi adus in Bucuresti si diseara dus la o capela din Ghencea... Va rog mult abtineti-va de la comentarii rautacioase..nu se va schimba cu nimic situatia indiferent de posturile voastre.. chiar a fost un baiat super ok din toate punctele de vedere..pe care l-am apreciat si de care imi voi aminti cu drag.. ..ai grija de tine acolo unde esti..
  5. da goof, vreau si eu un cauciuc nou daca tot faci rost de bani in astea 30 de zile fa si un gest caritabil si by the way ) care toate concursurile? am fost doar la 3
  6. foarte tare... nu mai vreau sa aud de carnati 100 d ani... sa nu mai zic de mustar ))) frumoase pozele..
  7. cum sa fugi... si probabil.. sa mai iei si numaru` dupa tine... jesus c oameni
×
×
  • Creează nouă...