Sari la conținut

zzrina

INACTIV
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    eternul si fascinantul pantelimon
  • Carnet moto din
    2008
  • Numar Moto
    putin julit
  • Club
    :(

Informații profil

  • Motociclete detinute
    zzr

zzrina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate, fericire si noroc!!! ;)

  2. stii bine despre ce vorbesc....
  3. asa luigi.... mori cu ei de gat... daca facea si iubitul meu la fel cu tine cand l-ai lovit din spate????? el a preferat sa te lase in pace.... stii... si acum il doare piciorul rau de tot iar motoru tot zgariat e si carena crapata si stopul de frana stramb.... te dai erou dar uiti ca si tu ai facut-o... nu te gandesti ca nu trebuie sa te urci la volan daca nu esti in stare sa conduci din diferite motive...
  4. mi-a placut mult showul... iar mihaela.... cred ca o sa se fereasca de motocicliste de acum incolo.... m-am dus la ea sa o pup si am uitat ca am casca pe cap.. reactia ei- auuuuuuuuuuuuuuuu ups! in concluzie....marfa frate-mai vreau din astea
  5. am trecut pe acolo acum 20 de minute, nu am oprit pt ca eram in masina cu mai multi colegi si era multa lume care se holba. moto avea cauciucuri Power Pilot, era gri, culcat pe partea dreapta intre liniile de tramvai parca pe trecerea de pietoni. nu am avut timp sa vad ce motor era pt ca era cu rotile spre mine, dar semana cu CBR. la fata locului- o masina smurd si una de la ISU-pompieri stie cineva mai multe detalii? ce a patit omul? e bine? eu sunt cam socata de ce am vazut.... aveti grija!!
  6. sun man, u r really nice , si iti dau si dreptate eu zic sa se faca un grup cu cei care n-au gresit niciodata si sa intram noi, ceilalti, pe profilul lor sa le scriem... sa-i felicitam... oare cati membri vor fi????
  7. ok, si.... pana la urma cine era motociclistul? are user aici? cum se simte? sau nu mai intereseaza pe nimeni asta???
  8. si eu am fost scuterica in tineretile mele si ii inteleg oarecum pe astia de acum... te simti ca pe bicicleta si nu constientizezi responsabilitatea pe care o ai.... anyway, eu l-as bate pe ala cu alfa, m-am saturat de cacao..ari care se cred buricul panatului si fac ce vor ei; ma gandesc pe de alta parte la un lucru- e cam offtopic da acuma mi-a venit sa scriu- am fost scuterista, merg pe motor-mai mult pasager ce-i drept- am si masina de vreo 3 ani, si am observat o chestie pa care multi o fac in trafic, mai ales cand e super aglomerat: motoristi, scuteristi se strecoara printre masini la semafor si isi lasa distanta intre ei si masini de ordinul catorva cm-pana aici totul e ok-dar in momentul in care se face verde si masinile se misca, ei raman acolo intre benzi, si eventual mai se si misca stanga-dreapta de pe traiectorie. ca sofer, e foarte stresant ca nu stii cum sa faci sa treci si sa nu dai peste el. eu cand sunt pe motor nu fac asta, pt ca stiu cat e de greu de evitat un motociclist in situatia asta si sunt sigura ca intro zi n-o sa gasesc unul asa binevoitor ca mine si o sa ma trezesc sub rotile lui. atat am avut, am plecat acasa! (in conserva ca sunt in fusta )
  9. subscriu nu am nimik personal cu ei, dar uneori.... sunt sub orice critica
×
×
  • Creează nouă...