Sari la conținut

mitus

INACTIV
  • Număr conținut

    132
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mitus

  1. mitus

    BURSA LOCALA

    disponibile urmatoarele produse pentru echiparea pe motocicleta: GIACA MARCA GIUDICI cu protectii standard,marimea XL,100euro; GIACA TEXTIL MARCA GUARDIAN cu protectii standard,marimea XL,80euro; CIZME MOTO SPORT MARCA DIADORA,marimea 39,100euro; CIZME MOTO SPORT MARCA OXTAR TCS,marimea 43,80euro; CASCA MOTO SPORT MARCA SHARK S500 DIABLO,marimea M,50euro; CASCA MOTO SPORT marimea S,100euro; GEANTA MOTO REZERVOR MARCA EXTREME,magneti+curea legatura,30euro; GEANTI LATERALE SPATE PLASTIC INTERIOR+MATERIAL REZISTENT EXT,CURELE FIXARE,universale,40euro preturile sunt calculate la cursul valutar al zilei si rotunjite. toate produsele sunt uzate foarte putin. puteti sa ma contactati si pe celular 0744144225. cea de a 2- a casca e marca GREX marimea S,noua ,doar probata.
  2. mitus

    BURSA LOCALA

    anunt valabil!
  3. mitus

    BURSA LOCALA

    revin ....echipamentul e aproape nou,intretinut si uzat foarte putin. preturi usor neg.
  4. mitus

    BURSA LOCALA

    disponibile urmatoarele produse pentru echiparea pe motocicleta: GIACA MARCA GIUDICI cu protectii standard,marimea XL,100euro; GIACA TEXTIL MARCA GUARDIAN cu protectii standard,marimea XL,80euro; CIZME MOTO SPORT MARCA DIADORA,marimea 39,100euro; CIZME MOTO SPORT MARCA OXTAR TCS,marimea 43,80euro; CASCA MOTO SPORT MARCA SHARK S500 DIABLO,marimea M,50euro; CASCA MOTO SPORT marimea S,100euro; GEANTA MOTO REZERVOR MARCA EXTREME,magneti+curea legatura,30euro; GEANTI LATERALE SPATE PLASTIC INTERIOR+MATERIAL REZISTENT EXT,CURELE FIXARE,universale,40euro; nu am deocamdata numele castii marimea S si nici foto. preturile sunt calculate la cursul valutar al zilei si rotunjite. toate produsele sunt uzate foarte putin. echipamente folosite pe un singur drum lung. puteti sa ma contactati si pe celular 0744144225. va multumesc. Mesaj completat cea de a 2- a casca e marca GREX marimea S,noua ,doar probata.
  5. mitus

    BURSA LOCALA

    anunt valabil!!
  6. mitus

    BURSA LOCALA

    up!inca valabil! geaca vara cu protectii uzata 2-3 ture ,culori rosu negru alb,marime xl,e ca noua....80euro! trimit foto pt interesati.
  7. mitus

    BURSA LOCALA

    anunt valabil!!! pret super bun si usor negociabil!
  8. mitus

    BURSA LOCALA

    vand placute frane fata+spate,pentru motociclete HONDA CBR-600F4,600RR,HORNET,900RR FIREBLADE,VTR1000SP1-SP2,CB1300R.... AM 2 SETURI PT FATA SI UNUL PT SPATE MARCA SBS PLATITE IN ITALIA 42,5 EURO SETUL..TOTAL-127,5EURO...FAC REDUCERE..LE VAND CU 500LEI FIX..PLACUTELE SUNT NOI,SIGILATE.... sa ne auzim si la mai bine!
  9. mitus

    BURSA LOCALA

    astept client!doar 4000euro adusa recent!
  10. mitus

    BURSA LOCALA

    HAI BAIETI CA VINE VARAAA...NERULATA IN TARA!
  11. mitus

    BURSA LOCALA

    am o honda cbr 600f4i din 2003,adusa recent din italy,ca si noua cu doar 11000km.....4000euro ..pret de primavara.astept client.
  12. pregateste-te sa schimbi ambreajul..verifica cablu sa nu fie defect(demonteaza-l si scoate-i firul controleaza-l sa fie intreg fara fire desprinse) si daca nu e din aceste cauze ...atunci urmeaza cutia de viteze...sper sa nu fie asa...100% e ambreajul.... sa ne auzim la mai bine.
  13. mitus

    BURSA LOCALA

    mai baieti,motociclisti si apasionati moto,spuneti-mi si mie.....se mai vinde ceva in aceste timpuri?(referitor la motociclete)...ca pana acum un an era un boom,toti isi faceau credite,tipau ca noi ne luam numai noi,fitze,figuri....vad si urmaresc forumul si nimeni nu vinde nimic sau doar nu vor sa spuna cu cat vand...mi-e mi se pare ca segmentul aceasta,moto,nu ar trebui sa fie afectat mai deloc,deoarece la nevoile si necesitatea de a avea un mijloc de miscare pe 2 roti care e dorit datorita traficului infernal,eu zic ca toti ar trebui sa incalecam pe asa ceva si sa mergem la munca ,la iarba verde ,la cumparaturi...mi se mai spunea ca in romanica au crescut vanzarile si inmatricularile la asemenea mijloace...suczati-ma ca sunt cumva off topic dar vreau sa vand un motor si nimeni nu are nici macar un interes.o dau la schimb cu duba marfa +plus diferenta,daca e necesar..
  14. mitus

    BURSA LOCALA

    VAND HONDA CBR 600F ,DIN 2003,11000KM,CARTE SERVICE,CAUCIUCURI NOI,CONSUMABILE SCHIMBATE(ULEI MOTOR,FILTRU ULEI,PLACUTE FRANE NOI),PRET 4500EURO NEGOCIABIL SAU CHIAR SCHIMB CU DUBA TRANSPORT MARFA...
  15. mitus

    BURSA LOCALA

    /index.php?showtopic=216073 aici motor honda de vazut!!!! PRETUL MOTOCICLETEI ADUSA ACASA 4500EURO !!!!
  16. motociclisti...contactati baiatul accidentat,ca el e in tema cu locurile unde se poate campa... va zic ca in comuna parcovaci,locul de nastere al primarului,,e un mare baraj,acumulare de apa,renumit, sunt ape minerale,e un sat de vacanta cu cabanute si teren pt campare ce apartine casei copiilor ,elevilor ,unde in fiecare an sunt organizate tabere ..e o zona superbe o sa fiti multumiti de ceea ce o sa gasiti in zona...biseric vechi,muzeul vinului,,LOCALITATEA COTNARI....va zice ceva ...e la doar 10km de harlau...padure..de jur imprejur...numa ca oamenii sunt imposibili atunci cand aud motoare,.... v-as ajuta sa organizam ceva frumos acolo dar nu pot fi acasa datorita locului in care sunt transferat cu munca..milano... ofer orice info legat de zona...
  17. te saluta un harlauan.... ..pt cele scrise si facute vedere... eu,oricum sper mult de tot intr-o INTRUNIRE SURPRIZA in orasul meu... motociclisti UNITIVA!!!!
  18. FRATE....VREAU SA-TI SPUN CA CEEA CE SPUI TU SE REPETA LA NOI,IN HARLAU!! si cred ca in multe dintre orasele mai mici ale romaniei..ceilalti sunt norocosi ca in orase ca bucuresti ,timisoara,oradea,iasi,bacau,galati si multe altele nu ajung sa simta pe pielea lor ,sentimentul de ura sau discriminare din parte locuitorilor unde stau ei asa cum se descrie de noi sau el mai sus ...dupa cum v-am mai spus mie in harlau mi sau prezentat la usa si iau reprosat mamei ,femeie de 70ani ca am devenit un golan si ca m-am inhaitat cu cei mai rai ca am luat-o pe cai gresite...ce raspuns le-a dat mama?:mars de la usa mea caini turbati si pupatori de kururi,barfitori si inapoiati ce sunteti...!!!! as vrea tare mult sa fim cati mai multi in oraselu ala,harlau cu moto,dar e o zona slab dezvoltata si resurse financiare nu exista...doar in vaara reusim sa le mai dam peste gura,dar toti ne blesteama si ne-au scris pe toaca in semn de protest sa ne faca sa nu mai existam. dar vorba lui mircea badea...traim in romania si asta ne acupa tot timpul...
  19. aceste foto au fost facute la putin timp dupa impactul masinei cu moto... sunt facute cu celularu de catre un localnic si A VAZUT ACCIDENTUL 99% DE LA INCEPUT...NU II VENEA CREDE OCHILOR CA MASINA POLITEI A INTRAT IN MOTOCICLIST.. atentie...mare acum: ACEST BAIAT A FOST CONTACTAT DE CATRE POLITIE SA DEA DECLARATII DAR CU INDICATII PRETIOASE DATE DE GABORI,,CEEA CE EL NU A FACUT...AU ZIS CA-L VOR TINE SUB OBSERVATIE...SI CA VA FI VAI SI AMAR DE ZILELE LUI...
  20. am o noutate.... masina care la accidentat pe motociclist,pt ca la accidentat,in final,era rutiera cu radarul...asa ca cade ipoteza cum ca radarul era mai inainte,,si alta masina iar fi iesit in fat.. voi ce credeti ca in ORASUL HARLAU exista 20mmiii loganuri cu radar? soferul masinei politia e cel cu care motoristul are un conflict de anul trecut,in care motoristul il prinde pe politist cu un fimlmat de la un disrtribuitor peco cum organizeaza o actiune cu alti politisti in civil, 4 la numar inghesuiti toti intro dacie veche FARA NUMERE SI "CONDUSI " DIN SPATE DE MASINA POLITIEI, pana in zona unde baiatul avea parcata auto ,noaptea,ii vandalizeaza masina omului rupandu-i geamurile,gumele taiate,etc.paguba imensa....are doasar deschis impotriva tututror gaborilor care au participat,cei din dacie...celalalt datorita pilelor scapa..si ramane doar cu o dettasare intro alta localitate pt un timp scurt.. de la ce pornise toata storia asta?? de la faptul ca asta nu vrea niciodata sa ii prezinte actele politistului si ca il ignora spunandui ca ti- le-am aratat odata de cate ori vrei sa le mai vezi...asta se intampla aproape identic si in cazul altui politai din oras care e tot la rutiera si care nu puteau dormi din cauza acestui rebel cu moto,deoarece face totul ca comunitatea sa nu-l inghita..adica se plimba pe o moto intr-un orasel mic din MOLDOVA. sunt multe discutii aici,care multi nu inteleg mersul pe deplin al acelui motociclist si al politiei. FRATILOR,VREAU SA VA ZIC ,CA O SA FIM TOTI ,IN ROMANIA, RUPTI IN DOUA DE LOGANURI POLITIENESTI,DACA SE DOVEDESTE CA EI NU AU AVUT NICI O VINA!!!! EU ASA VAD LUCRURILE... SA INTELEGETI,inca o chestie.....ca baiatul nu e INFRACTOR,NU A FOST NICIODATA CONDAMNAT,NU E UNUL DE BANI GATA,,ARE DOSARE PE ROL DAR NICI UNUL SOLUTIONAT...ASA CA E NEVINOVAT IN FINAL... NU CIRCULA CU O MOTO NEINMATRICULATA!!!!!!NU AVEA NR IN MOMENTUL ACCIDENTULUI,BOOHH ..EL ZICE CA I LE-AR FI ASCUNS CINEVA IN MOMENTUL ACCIDENTULUI.. a fost lovit de masina politiei...nu pot sa cred ca cineva cum se afirma mai sus, ar intra in masina politiei cu o moto k7 de 14miare fara nr,,neinmaatriculata , doar ca sa poata desena ceva impotriva politiei.. ARE FRACTURA LA MANA PE CARE POLITISTU INCERCA SA IO IMOBILIZEZE...EL IN FILMAT STRIGA SA CHEME SALVAREA,,dar ei nu o faceau...ci doareau cu tot tupeul politienesc sa ii puna catuselee.. imi spunea la telefon baiatul,,ca in urma impactului a ramas inconstient dupa cateva minute bune s-a trezit cu casca SCOASA si cum politaiul tragea de el ,abis cu intentia de-al trezi din lesin... el initial se misca dar fara avea un simt desavirsit ca picioarele ii sunt bune..instictul e sa te ridici,crezi ca nu ai ninik,,dar picioarele nu il ajutau...NU COMENTATI NICIODATA URMARILE UNEI IZBITURI CU O MASINA CA NU STITI SENZATIA si nici nu va doresc sa aveti vreo data un accident pt o o simti pe propria piele.. NU IRONIZATI CAZUL...INCERCATI SA ORGANIZATI UN PROTEST ,,MERGETI CU SUTELE,CU MIILE ,,IN ACEL ORAS SI ARATATI CA EXISTA SI ALTI MOTOCICLISTI SI NU E EL SINGURUL DIN LUME ASA CUM IL VEDE COMUNITATEA DIN HARLAU!!!!!!! FITI UNITI,CA ATUNCI CAND UNUL ZACE PE JOS IN URMA UNUI ACCIDENT, TOTI CEILALTI MOTOCICLISTI SARIM...FACETI CEVA..... PE FILMATU ALA LA UN MOMENT DAT SE AUNDE UN OM CUM URLA LA POLITIST sa se dea jos d e pe el ca il omoara... oameni buni!!!era intr-o zona de sat,satul romanesc,taranul care striga la gabor avea notiuni de prim ajutor in minte..!!!!!!!el STIA CA E PERICULOS SA NU IL MISTE DIN LOC...GANDITI SI IAR GANDITI!! oare astia is politisti de langa noi??cei cin care a r trebui sa ne lasam toata increderea?linistea si pacea?? daca sunt intr-adevar orgaanizatii si cluburi adevarate in romania acest caz nu ar trebui sa fie trecut cu vederea...ce imi doresc cel mai mult e sa VADA POPORUL NOSTRU CA ACEASTA BREASLA E UNITA SI CA NE APARAM...asa cum incearca ei ,politia sa-si apere breasla.... faceti un mars de macar 2-3 zile in orasul ala si demonstrati ca acel motociclist nu e singur.. fiti uniti. va plictiseste un PRIETEN DE-AL MOTORISTULUI SI UN LOCUITOR AL ACESTUI ORAS UITAT DIN NORDUL MOLDOVEI MITUS...
  21. bvo..a vb baiatul..in direct.....creca declaratia sa e realitate....
  22. MAI OAMENILOR DIN LUMEA MOTOCICLISTILOR...!!!!!!! ASCULTATI-MA UN PIC.... baiatul motociclist il cunosc e crescut in ochii mei..asadar sunt din harlau. sa nu intru in prea multe detalii,dar cateva stiri am sa va dau,aflate de mine din departare,pt ca locuiesc in milano. baiatul e ok cu sanatatea ,amvb la telefon 3 ore dupa accident si mai mult dupa dar numai despre starea sa de sanatate.are mana rupta e in ghips,piciorul cu hematom si o luxatie destul de rea,dureri mari de cap,inexplicabile pt mine,stare care o suporta destul de greu,,cu dureri in tot corpul...cred ca datorita socului absorbit dupa accident. motorul nu avea nr de inmatriculare in momentul accidentului,dar eu pot asigura ca era inmatriculata in italia,era cumparata un an in urma,in rate pe numele fratelui sau,care are rezidenta italiana.asa ca nu e furata cum se spunea in interviul politiei. baiatul asta e demult in interesul politiei din harlau..in sensul ca ,de cand si.a luat motoreta asta i-a c-am pus in cap pe multi ,avand o mare invidie din partea tuturor celor din acel orasel si ca o paranteza,vara trecuta eu si cu inca alti tovarasi de-ai mei,nepotul meu,venisem acasa cu motoarele din italia si incercam sa fim cat mai placuti in zonase faceau tot felu de "cascadorii"care ridicau in picioare comunitatea,pt zgomot,viteza,dar aveam tot timpul copiii de parte noastra erau admiratorii nostri.in timpul ala am fost convocati toti la sectia de politie ca sa ne franeze spactacolul care noi il ofeream aproape zilnic,unde ne-au fost impuse regule de fier ,adica in oras nu mai puteti circula,ne-au interzis sa circulam,punandu-ne sa dam declaratii pe propria raspundere ca incetam sa facem zgomot. acestea au trecut ,dar baiatul acesta, care are un nume de scena,PIK, NU A VRUT IN NICI UN FEL SA DECLARE PACE CU EI..NOI ,DUPA CONCEDII AM PLECAT ,EL A RAMAS SINGUR IN ORAS CA MOTOCICLIST. asa ca au fost o serie de intentii din parte autoritatilor de al desfiinta,au incercat in toate modurile sa il prinda cu ceva pt al putea "lega",cum spun ei...mai oameni buni ,tot baiatul asta,a reusit sa-i faca un dosar acestui politist care il urmarea,abis ca circula cu 116km/h .politistu ala il urmarea pt a se razbuna,il avea in minte...gaborul fusese detasat din oras cu munca,,ii facuse o belea mare va dati seama..e poveste lunga ,dar omul nu e mort asa ca o sa-i lege bine tura asta. nu zic ca e cheie de biserica nici,motociclistu, pt ca are un caracter diferit,se irita repede la vederea gaborilor,nu ii suporta pur si simplu. dar in schimb era un tanar si este multumita lui dumnezeu,plin de curaj, cu mult curaj,care pe motor nu gresea aproape niciodata..pentru mine avea in sange fierul de sub el. acolo e un oras unde toti copiii ajunsi gabori din invidie incearca sa se razbune pe cei care au reusit prin cate un lucru sa se evidentieze.. si nu va mai zic...in orasul ala...motociclistii sunt un eveniment de frica,de pericol public...cand eram asta vara acasa,au ajuns politistii si la usa mamei,fratelui meu spunandu-le sa incetez sa "ma mai dau cu motoreta aia prin oras"...ganditi si iar ganditi ce popor e acolo...sunt cu spaima in sange ... vreau sa va zic ca nu faceam cine stie ce zgomot,doaar cate o demonstratie de mers pe o roata,,cate un burn...cand aveam chef sa-i dam un pic un gura ,ieseam in afara orasului unde e o portiune de strada dreapta,sigura,,fara pietoni,,ca intr-un camp.. concluziile ar fi ca pana la urma au demonstrat,politistii,sa isi arate arama pe fata,ce minte diavolesca au,ca noi tot timpul vom vi cei RAI si ca mentalitatea unei comunitati intregi a schimbat si modalitatea de actiune a politiei.. asigur ca su fost la un moment dat,,s-a implicat chiar si primaria pt a demonta gruparea noastra de motociclisti..cunosc baietii din botosani,unul din cei care erau cu PIK cand l-au accidentat,e politist..cel care filma..filmatul nu e de la inceput deoarece ,ei erau in 4-5 motorete si pana si-au dat seama ca asta a fost lovit,ei coborase valea imediat urmatoare..au intors si au inceput actiunea... acolo unde a avut loc accidentul,,nu se putea intra cu 116km/h pt ca urmeaza o curba la 90 grade si PIK cunostea zona ca in palma.. comportamentul politiei lasa de dorit si sper sa cred ca nu vor smenui si de aceasta data probe,,martori pt a demonstra ca nu sunt vinovati...in primul rand gaborul e cel cu care victima a avut in trecut probleme ,deci se poate chema un caz dificil... nici numai stiu ce sa zic..mai stau pe net..incercati sa ma intrebati si va raspund... anul trecut la intrunirea moto de la iasi eram in capul formatiei..cunoastem toti baietii de la IASI,de la horeste pana la manuta si chiar fleica dumnezeu sal ierte.. ii condamn pe toti cei care sunt impotriva motociclistilor...nu vor sti niciodata ce e sa te simti liber..
  23. dar tu esti tot din botosani? ca moto am adus-o io din italia... anul trecut...in vara..de ce a vandut-o ala?moto e beton mergea beton...ce la falimentat sau nu a mai luat permisul?sau si-a luat alt fier? sa ai grija de ea si sa o porti sanatos.. asa era la mine inainte de a ajunge in tara...
  24. salut... cat te-a costat moto?e din botosani cumparata?
×
×
  • Creează nouă...