Sari la conținut

Pushu

INACTIV
  • Număr conținut

    314
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Pushu

  1. Multumesc PS: da, Gix, da-mi acces la topingul de ciocolata )
  2. Guys, am reusit! Azi am foat la Veliko...si m-am si intors E funny ca maine se fac 2 ani de la prima incercare...me happy!
  3. Traseul asta l-am facut anul trecut - 360-370km pe bord. Lui poti sa-i multumesti ca ai RR-ul acum ) Pe Cheia am fost sambata trecuta, pina in localitatea Cheia, via salina Slanic Prahova. Drumul e in regula, dar ma intalnit multe tiruri, camioane, cisterne, etc.
  4. Mi-ati stricat programul Sper sa fiti niste domni si sa-mi acordati sfertul academic
  5. Macar asa am aflat si eu cum trage mititca. Trage, trage! Daca nu ploua ma prezint si eu la 8. Dar site-urile weather zic ca ploO...
  6. Super iesire! Mi-am adus aminte cum e sa mergi cu ea in rosu cu Adi pe soseaua de centura in vreo 2 depasiri ) @Berserk: ce-am pierdut?
  7. I-am facut revizia in primavara, la Mashi, remember? S-ar putea sa fie doar caracteristica de categorie - din cate am inteles, cele mai bune frane sunt la SS-uri...sau?
  8. La CBF habar n-am ce placutze am, dar nu-s deloc incantata de franare, in comparatie cu RR-ul. Ma gandesc ca poate nu e cinstita comparatia...plus ca am si ABS....
  9. Si nu-ti plac Nissin?! Poate la postat
  10. Daca n-ai schimbat placutzele, ai Nissin OEM. Personal, mi s-au parut cele mai bune. Am mai avut Brembo si cred ca si SBS, ambele sinterizate. Nissin OEM ruleaza!
  11. Si alta data! @ Costin: La multi ani!! M-am prins cand am ajuns acasa....
  12. Din rond de la Daia pina in Bucuresti, pe parcele de 50km )
  13. Care era starea drumului pe Oltenita?
  14. 21 de motoare atat de diferite...si totusi s-a putut merge frumos. ma bucur foarte tare c-am iest cu voi azi
  15. "Buna! Ce faci?" - http://www.imdb.com/title/tt1670627/ Cel mai nou film romanesc, deosebit de tot ce s-a facut pina acum, o comedie romantica savuroasa! Mesaj completat "Buna! Ce faci?"[/url Cel mai nou film romanesc, deosebit de tot ce s-a facut pina acum, o comedie romantica savuroasa!
  16. Nu promit ca nush daca pot sa intru in garaj cu zapada asta. Dar promit ca in momentul in care se topeste zapada le ai. Stai linistit ca nu incepi sezonul fara ele
  17. La multi ani Alexutzzo! Mesaj completat I-l dau, dar sa nu-l monteze ca e pacat de evacuarea aia cum suna. Eu l-am pus 10 minute la RAR, dupa care l-am scos instant
  18. Multumesc! Deja ma bucur la maxim! De sambata suntem nedespartite si e love, love!
  19. Gixule daca vii pe 2 vin si eu ... tot pe 2. Pe principul "Show me yours, I'll show you mine" vin sa va oftic cu Morena!
×
×
  • Creează nouă...