Sari la conținut

NikonXR

EX+
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    NikonXR

Profil

  • Locatie
    La drecu !
  • Numar Moto
    N`am

NikonXR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vand urgent Honda XR250R , an fabr. 1987, 24 cai, stare buna de functionare, pret 800euro. Mai multe detalii 0729001502 sau nikonxr@yahoo.com
  2. Array of Stars at the 3rd. RBR – from Despres, Sala and Renner to Pastrana 3. Red Bull Romaniacs Worlds Hardest Enduro Rallye, 13.-19. August 2006 The starting grid of the professional section of the third edition of the Red Bull Romaniacs displays the who’s who list of the two-wheel scene. At the top of the list is the American Travis Pastrana, former Motocross-wonder boy, who has been collecting trophies as others would collect stamps. Together with other five top riders, including Ronnie Renner, Kurt Nicoll and Jimmy Verburgh, he faces up to the challenge of the Romaniacs! Mai multe detalii aici ! Deci pt cei care au impresia ca spectacolul va lipsi uite ca acesta nu va lipsii. Erzberg 2005 Uite aici ceva ce merita sa fie vazut Sa va faceti si voi o parere despre ei si altii care vor participa anul acesta la RedBull Romaniacs.
  3. Modelul motocicletei: Honda XR250 R An de fabricatie: 1987 Capacitate cilindrica: 250 Putere: 24 Nr. de Kilometri: Situatia actelor: Neinmatriculata Starea motocicletei: Buna Culoare: Alb-Rosu PRET: 1000 euro Oras: Sibiu Persoana de contact / nr. de telefon: 0729001502
  4. Hmm ca mai imi bag si eu nasul aici apropo de emisiunea 2 roti cu filmari de la Red Bull ma asteptam la mult mai mult. 3 filmulede de 2 min si gata , ce pare sa isi faca omul care nu a vazut de la fata locului ? Ca nu a fost nimica de pierdut spune sigur. Slab de tot v`ati prezentat!!!
  5. Tocmai am achizitionat si eu asa ceva si pot spune ca sunt multumit , sta bine pe mine si este de ajuns la cat am de carat intr`o "tura" ca doar nu merg cu cortul sau gratare , pt alea iau altul mai mare
  6. Hmmz , o cheste ce am observat la KTM`urile voastre este ca ambreajul cedeaza intr`o veselie si la km putini. Cu asta cum va descurcati ? Sau nu e asa cum aud/vad eu ?
  7. Una cu una fac doua eu astept doar sa scoata DVD cu tot concursul adica filmari din elicopter si de peste tot. Pozele nu scot in evidenta cea ce tine de HARD ENDURO parerea mea , filmul insa face toti bani , acolo e showul cel mare . Bafta !
  8. Eu cred ca parerile sunt impartite. Parerea mea este ca depinde in mare parte si de fiabilitatea motoretei si timpul in care esti schimbat uleiul. Dupa 3 ani am schimbat segmentii si boltul in rest este totul ok iar motoreta a mers in mare parte cu Esso 20w50 schimbat la 1000-2000km iar fostul proprietar vb aia " a mers si dupa paine cu el ".
  9. Dute fara frica ca nu ai ce patii , daca nu incearca sa urci alte scari sau chestii in alte locuri pana prinzi curaj. Bafta !
  10. Ionut voi ati fost la Iezer sus sau doar la lacul Iezer ?
  11. Mai mergeti ma cu regulile astea , ca trag jos gardu si tot intra lumea
  12. univet nu stiu d c am impresia ca ne`am intalnit odata , am vb cu cel care are XR`ul de 400 cred , nu stiu daca era el ...
  13. Ba da voi toti cand va culcati sunteti cu gandul la KTM ? Visati numai KTM ? Eu nu stiu ce drec e cu KTM astia toata lumea ii ridica in slavi de zici ca e nezau iar restu motoretelor sunt chiururi si nu sunt fiabile si mai stiu eu ce . "Motoretele noi KTM sunt cele mai bune" ... restu care sunt vechi inainte de 95 sau cum ziceti sunt vai de ele . Nu stiu ce e cu moda asta ca aude unul "mai putin documentat" cu motoretele de KTM EXC , SX sau stiu eu ce ca sunt bune, gata alea is drecu trebuie sa isi cumpere ... Ferox asa ca intrebare ... te`ai dat vreodata pe EXC 450 sa vezi daca iti place si dat cu motoreta nu vb de o tura pe strada din capat in capat sa poti zice ca e saua nu stiu cum si altele. Cat despre Honda CRF nu stiu ce sa zis dar nu sunt prea facute ele pt enduro , astea gen CRF au inlocuit 2 t la motocross. Sau eu stiu ce intentii ai ... Cat pentru restu bafta cu KTMurile voastre.
  14. Ai bani iti iei noi daca nu te duci si iti faci undeva sau din alte placute de la masini sau ceva eu am de pe un Mercedes pe fata
  15. Chestia asta cu cainii e nasola daca vei cadea in timp ce te fugaresc. Cand am fost acuma o luna pe coclauri am dat tot asa de 20-30 cainii (nu cat un urs dar pe aproape) si nu am putut face nimica decat sa merg mai tare chit ca era iarba si afara ploua. In final am scapat deci cand dati de ei gazu blana ca nu se vor baga in motoreta de nebuni (sper )
×
×
  • Creează nouă...