Sari la conținut

cosmin ccb

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de cosmin ccb

  1. asa au spus si ca vin la inmormantarea de saptamana trecuta, accidentul de la Saftica, cei doi baieti de la Peris. Au venit 6 motociclisti. Poate nu a fost la fel de mediatizat. In schimb, la pro tv au aratat reportajul cu inmormantarea celui cu Mercedsul, care a intors pe linia continua. Poate nu o fi fost el vinovat......
  2. pacat de imaginea negativa prezentata de posturile de televiziune si presa in general legat de motociclisti. cand au prezentat accidentul pe pro tv, in primele 5 secunde ai fi crezut ca iar a mai intrat un motociclist cu 250 km/h intr-un camion. Orice cuvinte sunt de prisos. Dumnezeu sa-i odihneasca!
  3. problema este ca la stiri se spune ca doar a trecut de pe o banda pe alta fara sa se asigure. Masina e rupta la jumate pe partea soferului!!!! De ce nu s-a spus ca a intors pe banda continua? E vreun interes de aparat?
  4. cred ca era un 125 cu numere de Bucuresti, iar pe partea dreapta era un Range Rover oprit, iar "burtosul proprietar", se uita la motociclistul intins pe jos. Banuiesc ca a avut o legatura.Cand am trecut eu erau trei masini de politie, o ambulanta, iar motociclistul era intins pe jos, cu casca pe cap.
  5. oare tarani de bucuresti nu sunt ? doar de IF ? Nu cred ca numarul de la masina poate defini o provenienta rurala sau nu.
×
×
  • Creează nouă...