Sari la conținut

liviudurbac

Membru
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    liviudurbac@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1990
  • Motocicleta
    Vulcan 2000
  • Numar Moto
    B36 DFY

Informații profil

  • Motociclete detinute
    JAWA 350,VN 2000

Vizitatori Recenți Profil

489 citiri profil

liviudurbac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. liviudurbac

    Poze

    Asta e motoreta mea:
  2. a vazut cineva asa ceva pe strada?
  3. M-am indragostit!!! De ea!!! Ce parere aveti!!! Vreau sa vad cat mai multe pareri ca ma mananca rau. Deja ma gandesc sa vand ce am si sa o iau pe ea!!! Iata si cateva poze:
  4. da! venise fara harta! acum s-a rezolvat aia dar a murit rezervorul!
  5. salut! cei de la kawasaki de unde? cei de aici de la united motors? asta e motoreta mea pe care o vand:
  6. pentru ca am vrut sa scrie pe el zx14 si l-am luat mai ieftin acum trag. nici europa nici america nu vor sa recunoasca garantia! bateria mea a tinut doi ani nu unu! adica tot un (cuvant urat)!
  7. salut! cum spuneam pe undeva mai sus am si eu un zx14 fabricat in 2006, adica din primele aparute! fara modestie cred ca l-am avut pe primul de pe la noi. dar nu asta conteaza! zilele trecute a inceput sa imi faca figuri si sa intrerupa in mers. facea ca dacia lu tata aia pe care am invatat eu sa conduc. si facea din ce in ce mai rau. la inceput o data pe zi, mai apoi s-a agravat astfel incat intr-o zi am fost nevoit sa imi anulez ce aveam de facut si sa merg la united motors. surpriza!!! ma suna seful de service si imi spune ca: A RUGINIT REZERVORUL!!!!!!!!!!!!! s-a strans rugina pe fundul lui, a tras-o in pompa si iata defectiunea. in doi ani i-a ruginit rezervorul. nu stiu nimic inca de faza cu fisurile la cadru, dar nici nu cred ca am de unde sa aflu pentru ca nu ii cred in stare pe cei de la service sa descopere asa ceva. partea mai tare acum vine: kawasaki europe nu vrea sa imi ia in considerare garantia iar cei din america de unde am cumparat-o nu raspund la email. deocamdata e la ei si sta. sa vedem pana cand, dar nu cred ca mai apuc vara asta sa ma dau cu ea. acum pentru dark_evil: si mie mi-a facut la fel. e bateria!! e baterie cu gel si cade brusc!
  8. salut! poti sa imi spui de unde ai luat saua si cat a costat?
  9. am o Jawa 350 pe care nu am mai plimbat-o de vreo 4 ani! stiti pe cineva care s-ar pricepe sa ii faca o cosmetica si o intretinere?
  10. 6.Are vreul posesor gabaritul/ inaltimea in jur de 100kg si 2metrii?Cum se simte pe ea, dupa 200-300 de km de mers? La celelalte intrebari ti-a raspuns altcineva si pentru ca sunt de acord cu raspunsurile nu mai revin, raspund direct la asta: eu am 110-115-120 kg si cam 1,9m!!! nu am mers 200km ci doar vreo 150 si e ok! ne fiind un ss nu este deranjant pentru cei de talie xxl!
  11. halogenul are temperayura mai mare!
  12. Stie cineva de unde as putea cumpara un Ural? In principiu as vrea unul cat mai vechi si daca are si cu tractiune pe roata de la atas. Conditia esentiala este sa fie complet cu piese originale si fara nici o modificare. Daca stiti ceva va rog sa ma contactati la: id mess liviudurbac sau 0722311009. Multumesc!!! PS: sau Dnepr!!
  13. liviudurbac

    Kawasaki Vulcan

    Frumoasa rau! sa o stapanesti sanatos! candva vorbeai ca urmatoarea ta motoreta va fi un vn2000! gresesc? adica un zx14! ce dracu e aia gsxr 1400? gsxr ai luat de la suzuki si 1400 de la kawasaki. tare! cu avionu am adus zx14. vn-ul nici daca as fi vrut nu intra in avion. sau poate cu avioanele alea de cara tancuri care le are nato, dar tata nu mai lucreaza acolo! pe unde mai umbli si cu ce?
  14. ieri vorbeam cu baietii de la united despre scos fluturasii, adica al doilea rand de clapete. ei imi spuneau ca au facut asta la un zx10 de competitie si motoreta devine foarte violenta sub 2500 de ture, chiar o face greu de controlat. nu imi recomandau asta!!! totusi daca imi trimit cei de la Dyno harta pentru pc-ul meu atunci o sa incerc si o sa scriu cum e! pana atunci bafta!
×
×
  • Creează nouă...