Sari la conținut

circel

Super Membru
  • Număr conținut

    1.253
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    PM me!

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    bucharest
  • Carnet moto din
    2005
  • Numar Moto
    B xx 666
  • Club
    manelos MC

Informații profil

  • Motociclete detinute
    suzuki marauder 250kawa ENsuzuki boulevard M109 Rbmw k1200r
  • Interests
    ciopertiganimanele

circel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @Oana Catalina - mereu vei gasi aici hateri. Nu ii lua in seama. Daca vrei sa te dai in oras noaptea, poti linistita, dar nu merge singura. Te ajuta mai mult decat o matura prin spatele canapelelor, macar nu inspiri praf... Hematomul cerebral este cu siguranta de la impactul materiei cerebrale cu cutia craniana. Nu are legatura cu casca, la genul acesta de impact calitatea castii este neglijabila. E bine ca suferinta cerebrala a fost limitata in timp, Cip va avea nevoie de timp pentru a se recupera, chiar daca acum pare ok si ciripeste englezeste. Fruntea sus si va tinem pumnii. Cat despre instanta, e dificil. Vorba lui Luigi, depinde pe ce parte se va trezi cocoselul judecatorului.
  2. circel

    Arad, 16.05.2015

    Expert diplomat. Ce dracu e aia?
  3. minus minus minus. Si pe trotuar este exclus. De-abia te tii tu pe el si mai ai pretentia sa iti faca altii loc? Poate pe pista de biciclete, dar iti iei peste cu.r palme fara numar. chia rsi pe cea dubla de pe Victoriei. Nu am facut decat sa ma uit la videoclipul vostru de pe youtube. E clar ca jumatate din cei care incearca sunt pe jos in 5 minute. mai bine merg cu rolele. Pana scoate vreun producator o tehnologie ceva mai acatarii, zic PAS.
  4. Chiar vi se pare o solutie sa stati cu mainile intinse in timp ce alti pietoni trec pe trotuar? sau mergi cu ea pe carosabil?? mai rau...
  5. trollul era Eugen, care vorbeste singur de o saptamana. Scuze ache doi daca te-am inoportunat. BB ule, iar o dai cu Spania? nu ai fost prins?
  6. unde? eu nu mi-am dat seama, desi m-am straduit. Si despre mancare, noi traim cu Radu Anton Roman in burta, ei cu Marco Pierre White. 0-3 stele Michelin...
  7. ar trebui inainte sa scrieti pe aici orice sa specificati daca ati fost macar o data in UK. Altfel, povestim ce s-a (cuvant urat) un vanator si l-a vazut un calator. On topic, daca tot se fac comparatii ce ziceti de Antipa vs. Muzeul de stiinte naturale?
  8. la 100 la ora guma veche se stabilizeaza. cum o lasi la 60 nu te mai poti baza pe ea.
  9. Nici mie nu-mi plac astia cu capul alb, dar sa te bucuri de suferinta unuia care si-o ia de la fosila in felul asta e cam de rahao. Stiu, tu nu puteai fi acolo....
  10. un poll facut evident de un semidoct. Rostul acestui poll este neclar, ca si intrebarile lui. Dar un lucru e clar: stimabilul Galen a mai lasat putin nasul jos. Sau doar mie mi se pare ?
  11. circel

    Accident in Covasna

    ce conteaza parerea mea sau a ta? conteaza a investigatorului. Nu?
  12. circel

    Accident in Covasna

    @ Galen A pune presiune pe autoritati e una, a insinua ca nu isi fac treaba e alta. Nu stiu cum de nu vezi tu nuanta aici. Unde am ridicat eu o perdea de fum? Motociclistul a avut viteza, sunt de acord. Altfel statea pe loc si nu se intampla nimic. Dar dintre noi doi, tu ai radarul mai performant. Eu nu am spus nimic de viteza, te rog reciteste sau nu mai inventa scuze/ altecai ocolitoare pentru a te justifica, Nu trebuie macar sa te justifici, te descrii singur foarte bine prin ceea ce scrii. Daca tu ai scapat viu dupa experienta moto, asta mie nu imi spune ca trebuie sa te ascult. Si sper ca si altora. Fiecare merge cum doreste, chiar si tu ai recunoscut-o. Dar aici nu e vorba de viteza, e vorba de linsaj vs comotie cerebrala, Iar eu, doctor fiind, am vazut in acea rana la cap mai mult decat o sa vezi tu vreodata Gheorghieni se discuta pe alt topic, de ce nu scrii acolo parerea? Nu inteleg amestecarea celor doua evenimente in aceeasi oala. Lumineaza-ma cu experienta ta de moderator si veteran si ce te mai proclami tu. PS Eu in niciun caz nu doresc sa te cunosc personal, ma bucur chiar ca nu avem acelasi cerc de prieteni. Dar de interpelat o sa te mai interpelez, poate pricepi si tu unde iti e locul in comunitatea moto. Si pe forum, si pe strada ca cetatean motoretizat.
×
×
  • Creează nouă...