Sari la conținut

robigsxr

EX+
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de robigsxr

  1. Motociclistul este bine este di ungaria motorul este distrus an totalitate evea doar 670 de km la bord si era cumparat de 3 saptamani ,si era amprumutat, si nu avea casco ,dar cum stim fierul se repara numai an cazul acesta fierul costa 13 000 euro.
  2. Eu eram an trecere si am vazut sa antamplat la popasul romanilor ,motociclistul era constient se certa cu asistenta nu a vrut sa mearga la spital,cat despre motor era un gsxr 750 k6 negru distrus complet a alunecat antrun sant adanc din beton de 1,5 m dupa cum am anteles de la cei ce erau acolo el venea dispre cj si an curba a alunecat era parcat o motocicleta pe care a lovito an curba an timp ce a alunecat
  3. G. Robert Ioszef in virsta de 28 de ani a murit dupa ce a fost proiectat 25 de metri de la locul accidentului Ieri, in jurul orei 8,25, un tinar ce venea pe bulevardul Lucian Blaga catre Satu Mare cu o motoreta cu pedale a fost spulberat, in dreptul casei cu numarul 331 de Volkswagenul Transporter cu numarul de inmatriculare B-142769 care tracta si un utilaj si era condus de Sandu Gabriel (21 ani). Tinarul care conducea mopeda a murit pe loc. * Martorii spun ca soferul Sandu Gabriel conducea cu viteza mare Soferul Sandu Gabriel (21 ani) a afirmat ca tinarul i-a iesit in fata de pe banda pentru biciclisti, dar unul dintre agentii de circulatie aflati la fata locului ne-a spus ca un martor ocular i-a declarat ca soferul masinii este vinovat pentru ca a intrat pe banda de biciclisti. Agentul de circulatie a mai spus ca a sosit la fata locului la citeva minute dupa accident si a constatat ca tinarul era deja mort. Acelasi martor a povestit ca masina avea viteza foarte mare si ca, la impact, tinarul si motoreta pe care o conducea au fost proiectati in aer 5-6 metri. De altfel, victima se afla cazuta la aproximativ 25-30 de metri de motoreta, pe marginea drumului, iar motoreta a aterizat in sant. Pe toata distanta se gaseau fragmente de motoreta si din masina ce a produs accidentul. La aproximativ o ora de la producerea accidentului, masina unei firme de pompe funebre a ridicat cadavrul victimei care nu avea la ea nici un act de identitate. Conducatorului auto i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Timp de peste o ora de la accident, in ambele sensuri de circulatie s-au format coloane ce depaseau 1 kilometru. Deoarece efectuau cercetarile, agentii de circulatie permiteau ca traficul sa se desfasoare pe unul din sensuri, alternativ. Si dupa ce au plecat politistii, rindurile au mai persistat aproximativ o jumatate de ora. In urma cercetarilor intreprinse de politistii Biroului Politiei Rutiere condusi de inspector de politie Catalin Danciut, victima a fost identificata. Potrivit politistilor tinarul accidentat mortal este G. Robert Ioszef, in virsta de 28 de ani. Politistii mai sus amintiti continua cercetarile.
  4. mersi frumos ! va doresc tuturor un an fara evenimente ........................
  5. salut baeti si eu sunt mare fan suzuki uite si motorul meu
×
×
  • Creează nouă...