Sari la conținut

burton

Membru
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de burton

  1. multumesc mult:)

  2. burton

    Accident Aprilia Rs

    ai perfecta dreptate ,multi trecem pe galben daca nu putem oprii pana in intersectie(chiar daca unii recunoastem si altii nu),dar fiecare dintre noi e obligat dupa ce i-a dat verde sa patrunda si sa traverse4ze intersectia numai dupa ce se asigura ca cei aflati in mijlocul acesteia au traversat-o .scrie si in lege foarte clar....mai grav e cand se intampla de vii pe o banda goala spre semafor si se pune verde cand mai ai 10-20 m,moment in care esti tentat sa nu mai reduci ,ci sa accelerezi existant atunci pericolul acrosarii unuia care fie a trecut pe galben-rosu,fie e vorba de vreo intersectie gen tineretului,unde daca treci pe galben si nu ai min 50-60/ora,nu ai timp sa o traversezi ca le da verde celor care vin dinspre timpuri noi.
  3. Dumnezeu sa il ierte.... pacat sa moara un baiat atat de tanar,cu toata viata inainte...nu cred ca exista dreptate divina....cocalarii aia care merg pe scuter si trec pe rosu nu mor...
  4. adevarat ai grait pucule tata,am scris in graba si eu cu greseli e drept ,dar macar fara limbaj de mirc.ideea de baza era ca ala nu are habar despre ce vorba ca esenta. --- Mesaj completat în 25 Sep 2007 23:15 ------------- ma bucur si pt tine ,repet am scris in graba ,daca te consideri mai desptept ,cult,alfabetizat te astept pt niste teste.ideea era ca ala nu avea habar despre ce vorba cel mai probabil neavand nici macar o categorie bifata pe permis.
  5. man tu macar esti sincer de la inceput pana la sfarsit,si iti dau dreptate cu faza cu rmasu fara permis.ideea e ca 3/4 din scuteristi merg haotic si pe strada,tot haotic si in functia de viteza abordeaza si intersectiile,si te trezesti cu cate unu in mijlocu drumului traversand intersesctia printre masini...poate chiar si fara curs de legislatie rutiera ar putea circula(exclus cei sub 16 ani.nu au pic de discernamant),cu conditia sa stie semnele elementare de reglementare a prioritatii,si sa aiba cativa neuroni functionali si cea mai mica doza de bun simt.
  6. asa ai tras tu concluzia ca era si vina motociclistului???,bv inseamna ca nu ai citit cu atentie nici macar postu de deschidere ...in rest daca nu iti convine nu mai citii ce scriem ,nu te obliga nimeni....
  7. dar tu ce ai vrea mah sa inveti de la forum?? ca atunci cand toti nesimtitii ne persifleaza pe toti fie ca suntem cu moto fie ca suntem cu masini,si nu-si clintesc cururile grase nici cand treci la 10 cm de ei desi traverseaza total aiurea,sa ii luam in brate sa ii felicitam?...sau ai vrea sa fim toti in situatia nefericitului din zona chitila care s-a trezit cu o VACA nesimitita in fata,si ea a supravietuit iar el a murit la o varsta la care mai avea foarte multe de facut...?eu conduc autobuz 9 ore pe zi,imi trec toti dobitocii prin fata si nici macar cand ajung in dreptul lor nu se sinchisesc...eu cred ca sunt multi drogati,ori efectiv inconstienti.exceptie fac cei care ii suprinde culoarea rosie traversand,sau care macar cand trec aiurea o fac alergand,macar fiind constienti ca nu fac bine ce fac(pe astia nici macar nu-i claxonez..)....restul... ..asta merita
  8. man felicitari pentru ceea ce ai scris.sunt de acord cu tine 100% toti traversam prin locuri nepermise,dar ne asiguram ca o facem in conditii de siguranta,fara a ne pune viata in pericol(sau pe a altora ca a cazul de fata). care e dobitoc si trece aiurea isi merita soarta indiferent care ar fi ea
  9. foarte bine zis...traversezi pe unde nu e marcat o faci pe propria raspundere...te asiguri,fugi da nu pui in pericol si pe ceilalti participanti la trafic...si o sa ii repare si motoru aluia,fiind vina ei
  10. Man,sincere condoleante pentru pierderea prietenei tale,am citit ceea ce ai scris si doar mi-am imaginat situatia nefericita in care te aflii tu si parintii decedatei...va doresc multa putere sa treceti peste tot....dumnezeu s-o odihneasca pe Anda.
  11. super tare povestioara:se facea ca mergea un om cu 50 la ora...cu acel superb r1 torcand linistit in treapta 1-a,cand ce sa vezi?o cioara inebunita de caldura(normal mergea cu aeru pornit,azi fiind o exceptie din cauza unei pierderi de freon)aterizeaza fortat in casca omului,decedand pe loc(a constatat ghost-u ).deci grija mare la pasaroii in calduri.
  12. binenteles ca e infractiune dat fiind faptul ca accidentul s-a soldat cu vatamarea unei persoane(nu conteaza grava sau nu ,el nu stia cand a plecat care e starea scuteristului),deci era obligatorie asteptarea unui echipaj de politie la locul accidentului.
  13. burton

    Purghy - Accident!

    insanatosire rapida ,si asa e protectiile si viteza mica fac diferenta intre urmariile unor accidente,dar trebuie sa recunostem ca pe caldura asta multi evita sa poarte geci si pantaloni cu protectii strict din cauza acestui fapt(caldura insuportabila),nicidecum pt ca ar fi manelisti ,pusti teribilisti etc...dar e clar ca trebuie purtate ca nu se stie niciodata cand te tranteste vreun bou jos.
  14. insanatosire rapida motoristului.in ceea ce priveste soferii nesimtiti in mod sigur cei mai periculosi sunt cei cu cotetzuri dacia 1300 ,1.pt ca asa cum zicea si altcineva, 2 ciocane si gata reparatia,2.pt ca ei prind atat de greu 60 la ora incat nu mai le vine sa puna frana ,si de-aici spiritul neiertator-kamikaze pe care il au.
  15. asa e ,exista alt topic cu acelasi caz
  16. burton

    Nimic Grav...

    )) bine zis,adevaru e ca nu incetam sa ne minunam zi de zi de aparitia altor prosti si al prostiilor aferente
  17. burton

    Urat Rau Cu Botezu!

    man,recuperare rapida ca inteleg ca nu e grav... si la mine a fost prima cazatura pe liniile de tramvai fiind ude,si neavand experienta.a doua oara nu s-a mai intamplat in urmatorii 5 ani cat am mai avut moto.dar am mai cazut din alte motive:))
  18. man e bine ca nu ai patit tu ceva...e rau ca stai 3 saptamani fara scuter.in ceea ce=l priveste pe conservar,e clar ca e un dobitoc daca a preferat sa mearga la politie,convins fiind ca el are dreptate,in loc sa iti dea tie 1 milion
  19. burton

    Accident Frontal

    am ramas fara rasuflare....ce dement ,motocicleta aia in cele 20 de sec din filmulet,lasa impresia ca nu ar avea frane deloc. Motociclistu ala vede ca iese pe contrasens neputand tine sensu de mers datorita vitezei prea mari..dar nu face nimik in sensu asta,sa franezesi el putin..nu d-ne fereste .zici ca a vrut sa se sinucida...mare pacat pt cel de pe sens opus..asa mor oameni nevinovati
  20. Man ii doresc insanatosire grabnica si multa putere si incredere in sansele de vindecare,care sper ca va fi foarte rapida.Imi inchipui prin ce treci si tu...e groaznic,dar trebuie sa fii alaturi de ea cred ca sprijinul tau mai ales moral este hotarator.
  21. eu cred ca tu conduci destul de rar...daca mergi cu 50 la ora pe motor si unu trece printre masini si il vezi in 2 m...cam ce sanse sunt sa il eviti?...avand in vedere ca politistul dupa cum se vede merge cam pe axul drumului deci loc sa evite nu prea era avand probabil coloane de masini stanga/dreapta..ci avea ingura solutie sa franeze?..cam cate sec iti trebuie sa franezi de la 50 la ora mers ``regulamentar``?..
  22. normal ca e vina pietonului,lasa ca e bine ca s-a intamplat si unui politist ,nu numai unui motociclist obisnuit,sa mai vada si ei si prin prisma unuia care se trezeste cu pietonu cu neuronu incins,sarindu-i in fata,fara a avea timp pt cea mai mica reactie.normal ca e un soc si un eveniment nedorit pt politist,dar asa o sa aiba si ei circumstante atenuante si pt alt motocisclist daca din nefericire va fi intr-o situatie similara.
  23. burton

    Eroilor 5 Iunie

    Incredibil!!!...serios ca o ia lumea razna de la o zi la alta,tot mai rau
×
×
  • Creează nouă...