Sari la conținut

Altharis

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Not Telling

Altharis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tipul e cercetat pentru vatamare corporala grava si fuga de la locul accidentului.
  2. Am patit si eu chestia aceasta, in conditii similare. medicul nu mi-a gasit nimic. probabil socul a determinat chestia de care spui tu. Sper sa fie bine si la tine.
  3. DragosM, pe site-ul Honda http://powersports.honda.com/ nu mai este VFR 800 Da daca totusi iti cumperi vfr 800, neaparat sa pui fotografii, ca sa o vedem si noi.
  4. Stiti care ii chestia. BlackBird nu semana deloc cu o motocicleta touring. Cu toate ca avea capacitati touring extraordinare, ea pastra feelingul sportiv. Nici GTR-ul nici noua honda nu au look-ul asta... Asta e chestia care o facea pe black deosebita , frumoasa si practica.
  5. smok3 Multumesc pentru lectia de gramatica Am folosit intentionat "cea mai superba". Desigur, o sa incerc sa evit sa folosesc expresii de genul asta. Numai bine. Inteleg punctul tau de vedere, dar, a facut oare ceva Honda pentru Blackbird? In afara de upgrade-ul din '99, ce a facut honda pentru motocicleta asta? Iar daca pina la un moment dat, lipsa de upgrade-uri nu a fost o problema, cu timpul e normala migrarea consumatorilor spre altceva. De ce nu au facut nimic pentru a o tine in viata?
  6. Oare din ce cauza xx nu a avut o noua generatie?
  7. Arata bine, chiar e un pic futurista, are ceva performante in ea, dar e o blasfemie sa spuna cineva ca o inlocuieste pe BlackBird. 1100 xx este unica si va ramine unica si din pacate Honda nu va intelege niciodata ca a ucis cea mai superba motocicleta de la inceputurile motociclismului.
  8. 50 de pagini Mai ce piesa se poate de regizat cu reply-urile din subiectu asta. O tragiCOCOmedie. Da oricum e amuzant.
  9. R.I.P. Da totusi am vazut aici comenturi in adresa motocicletei. DA nu cred ca asta era problema. da recunos r6 ii un pic rea, dar oricum... Nu e mai bine sa ai un pic de putere rezerva pentru a scapa din situatii neplacute? Si r6 nu e chiar cea mai complicata motocicleta... Cel putin asa am inteles... Si din cite simt... Sarmanu baiat, pur si simplu nu a avut noroc... Da recunosc, r6 poate fi periculoasa, si am simtit asta... dar nu ea e vinovata. E vinovat omul care o conduce.
  10. Eu am Mers pe frumoasa asta... Da se pare ca is insuficient pregatit pentru ea... da ii atit de placuta... o placere... Da de ast noua ca am auzit ca vine ap cind, cum, unde...
  11. Nu va suparati, da totusi are cineva informatii despre noua generatie Hayabusa... In afara de faptul ca va avea 6 cilindri. Cum ma 6 cilindri, dap asta o sa fie tanc nu supersportiva...
  12. Exista ceva informatii referitoare la noua generatie a celebrului model? si aici nu ma refer la linkuri pe internet, poate cineva stie mai multe? Si daca tot vorbim de Hayabusa, care ar fi impresia despre generatia actuala? As aprecia mult raspunsurile voastre. Si daca am facut ceva gresit cu postu asta, sorry da sunt nou pe forum.
×
×
  • Creează nouă...