Sari la conținut

raven2k

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    cristunis

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    KKK
  • Club
    None

raven2k's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. http://www.realitatea.net/81283_Accident-m...-Capitala-.html R.I.P.
  2. Am confirmarea ca baga si Curentul.
  3. Am anuntat Realitatea TV si PRO TV. Totul este ok pentru joi. Facem eforturi sa diseminam informatia si al alte institutii media. Felicitari unforg1ven!
  4. Foarte tare ... Trebuie sa iesim la o plimbare... Multi km impreuna!
  5. Chiar daca sunt relativ off-topic, as vrea sa ma refer putin la textul propus pentru a fi imprimat pe tricouri : " nu ai dreptul sa-mi iei viata". Apreciind foarte tare initiativa si toate eforturile depuse in acest sens, nu vreau sa par carcotas, dar cred ca ne-am grabit cu textul respectiv. Cred ca este putin cam agresiv si brutal si nu face decat sa perpetueze o oarecare stare de tensiune. Pentru a prinde la toate categoriile, mesajul nostru nu trebuie sa fie expus sub forma unui REPROS. Nu spun ca nu ar trebui sa fim expliciti, dar, totusi, nu cred ca suntem vanati deliberat. Chiar daca nu putem sa fim foarte unitari in actiunile noastre, poate reusim sa ne coordonam cumva. Motoarele noastre, desi nu sunt foarte turate enerveaza anumiti participanti la trafic. Nu vreau sa ma lansez in clisee de genul mentalitatea trebuie schimbata ...and stuff, caci stim cu totii ca asta este buba. Insa, suplimentar, ne confruntam cu brutalitatea, nesimtirea si agresivitatea ieftina a unora. Interesant este ce fac cei care organizeaza Motorrock. Nu percep bani pentru concert, ci jucarii sau cadouri pentru copii. Deci...motociclistii, aceste brute .. doneaza jucarii si cadouri. Foarte interesant impact de PR si foarte util noua tuturor. Tot azi, imi povestea un prieten ca motociclistii din Focsani s-au strans, au facut o parada, s-au dus la o scoala ajutatoare si au donat niste bani. A doua zi toate ziarele au vuit si, implicit, s-a repercutat si asupra oamenilor obisnuiti. Actiuni de genul acesta schimba mentalitatea. Nu spun ca trebuie sa facem la fel. In schimb, ne putem gandi la lucruri similare. Si ca sa nu fiu luat drept un carcotas, va propun o idee simpla pentru sloganuri, tricouri or whatever, pe care o putem avea in vedere pe viitor: - Eu n-am airbag, uita-te in oglinda Parerea mea este ca miercuri ar trebui sa ne concentram pe comemorare, aprindere de lumanari. Nu stiu daca e bine sa amestecam gestul acesta cu orice tip de protest suplimentar, cand efectiv faptul ca ne strangem intr-un numar mare si onoram memoria celor care s-au stins poate fi perceput in sine ca un protest. Cred ca actiunea de pe 13 ar trebui sa fie inceputul unei lungi campanii de constientizare si sensibilizare la care fiecare dintre noi ar trebui sa contribuie intr-un fel. In fiecare saptamana putem face ceva in acest sens. Si de fapt, cred ca protestul suprem consta in prezenta noastra cat mai intensa in trafic zi de zi...
  6. Eu tot un XXL, indiferent de mesajul ales.
  7. Sunt ce acord cu cel care a propus sa ne strangem duminica la Arc pentru a incerca cat de cat sa ne coordonam actiunile sau sa cadem de acord asupra unor mici detalii care chiar ar putea face diferenta – mergand pe principiul ca diavolul zace in detalii ... Respectand statutul zilei de duminica, cred ca am putea face o exceptie. Trebuie sa constientizam importanta acestei manifestatii, mai ales in aceasta perioada in care nefericitele accidente de ieri si azi capteaza atentia mediatica. Oricat de machiavelic ar suna, trebuie sa ne asiguram de o participare substantiala. Trebuie sa fim multi, foarte multi, bine organizati si disciplinati. Mesajul nostru, indiferent de forma pe care o va imbraca (banner, flyer, tricouri, banderole, prosoape la oglinda, etc.) trebuie sa fie unitar, coerent, ferm si livrat intr-un mod cat mai european si civilizat. Consider ca saptamana viitoare, pe 13, ar trebui sa venim doar noi cei pe doua roti si cu pasageri, in functie de caz, urmand ca in viitorul apropiat sa incercam sa organizam o chestie similara, mai intens mediatizata, la care sa participe si parintii mei si prietenii mei si colegii de serviciu... Pana acum am confirmari de la Realitatea si PRO. Daca totul merge conform planului, la Realitatea va fi o transmisie in direct la orele 20:00. Desi nu cunosc pe nimeni la Antena, Prima si National, voi transmite mesaje pe casutele de mail ale departementelor de stiri in care voi mentiona si faptul ca alte televiziuni vor da curs – ceea ce s-ar putea sa-i determine sa participe si ei .. hopefully. Ideea cu un comunicat nu este rea. Duminica am putea eventual stabili si detaliile astea. Implicarea tuturor este cheia succesului in cazul de fata.
  8. Dupa cum spuneam mai devreme, am incercat sa-i constientizez putin pe prietenii mei din mass-media si am reusit, in principiu, pana la acest moment, sa obtin confirmarea de la Realitatea. La 13 iunie, 19:50 o echipa va fi in Piata Victoriei. S-ar putea inclusiv sa intre in direct la jurnalul de la 20, care, am inteles, dureaza doar 5-7 minute. Ulterior, stirea ar urma sa curga si in jurnalele de la 21, 22, 23 ...etc. Am mai vorbit cu cineva care lucreaza la stirile de la PRO si maine o sa am un raspuns concret.
  9. Am inceput sa fac demersuri pentru a aduce cat mai multa mass-media la fata locului, indeosebi cea de televiziune. Sper sa reusesc sa aduc PRO si Realitatea, dar nu este exclus nici TVR-ul. Evident, toti sunt interesati de numarul motociclistilor care vor participa. Cred ca pana la urma se va strange un numar destul de impresionant, care sa fie si pe gustul doritorilor de rating. Sa vedem...
  10. Este vorba de un Suzuki GSR 600 K7. In seara asta mi-am dus motorul, tot un GSR 600, la service-ul Suzuki din Pipera. Din nefericire, duminica m-a prins ploaia, am derapat pe un nod de sina de tramvai si am luat o tranta in intersectia Lizeanu cu Stefan cel Mare (rupt scarita din suport si pedala frana indoita). In timp ce-mi parcam motorul in curte, a intrat o platforma cu GSR-ul implicat in acest accident. Din cate am inteles, ar fi vorba de unul din membri trupei Mandinga. Cert este ca motorul avea doar 800 km la bord. Moto, care abia fusese inmatriculata, are sasiul rupt. In ceea ce-l priveste pe rider, am inteles ca a apucat sa sara, e in stare buna, dar relativ zdruncinat. Ride safe!
  11. Exista vreo zi anume de intalnire in cursul saptamanii?
  12. Salut. Eu tot din zona. La urmatorul meeting o sa vin si eu.
×
×
  • Creează nouă...