Sari la conținut

ceaki

EX+
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2000
  • Numar Moto
    nam
  • Club
    n-am

Informații profil

  • Motociclete detinute
    hoinar

ceaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. din contactul de semnalizare tre sa-ti iasa 3 fire. unul e pentru becurile pe stanga ,unul pentru cele pe dreapta si unul la releu. pe schema arata ca firul roz care iese din contactu de semnalizare se leaga la releu. vezi ca poate fi defect si releul si daca-i nou fiindca io am patit-o.
  2. daca e releu electronic de ala in cutiuta neagra de plastic atunci legi asa: +-la alimentare - minusu la caroserie rs- la firul care merge la contactul de semnalizare c- becul din bord daca e releu mecanic de ala in cutiuta rotunda atunci legi asa: 49-alimentare cu + 49a-firul care merge la contactul de semnalizare c- becul din bord
  3. ma intereseaza un ambielaj de hoinar daca are cineva. poate sa fie si mai rau, nu conteaza
  4. fain motor ai facut.Serios ca-mi place. Sa ai noroc de el.
  5. Prietene io nu am cerut, numa am intrebat care are o pedala de hoinar sau ceva asemanator. Si n-am zis : gratis.
  6. care aveti o pedala de HOINAR sau orice motor numa sa potriveasca pe ax ca io am pierdut-o in padure? poate e careva din cluj.
  7. am si eu placerea de a repara jafuri de motoare. Acuma ca am reconditionat un Hoinar din 86 nu intra la motoare clasice da imi place ca l-am facut aproape de la 0 . M-i l-o dat un prieten in cutii de carton tot dezmambrat si incet l-am pus la punct cat de cat. Abia astept sa bag o tura prin padure sa vad daca rezista
  8. ma intereseaza cine are de vanzare tamburu cu magneti de la aprinderea de hoinar. ma intereseaza sa aibe canalul unde intra pana de pe ax bun.
  9. compresie are destulde buna.O sa incerc sa vad si de platini. MULTAM FAIN
  10. care imi poate da o idee? Am un hoinar si nu vrea sa porneasca deloc nici impinsa nici daca-i pun benzina in capu pistonului. Scanteie da bine cand e pistonul sus. Problema e ca nu stiu care sunt semnele de reglare a aprinderii ca io nu am vazut niciunul.
×
×
  • Creează nouă...