Sari la conținut

bogdanbaubau

INACTIV
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bogdanbaubau

  1. E numarul 41 de fapt. Lunga asteptarea .S-a meritat
  2. Daca e cineva din Iasi,sau imprejurimi care doreste in cadou numarul:40 al revistei sa imi dea PM. Din "intamplare"am 2.
  3. Pentru cei interesati de o urmarire cu Politia (in SUA ce-i drept). http://www.nothingtoxic.com/media/12767246...otorcycle_Crash
  4. Revin. Nefiind motociclist (inca...), ma refeream in postul meu din pagina 1,strict la faptul ca in aceeasi luna (sau la diferenta de 1 numar gasesc aceleasi modele in prim-plan).De ex: Motociclismo mai-Ducati Streetfighter/UM iunie Streetfighter. Martie Motociclismo KTM 990SMT/SMR .UM aprilie KTM 990 SMR/SMT. Cat despre eternul si fascinantul R1 de 2009 nu mai spun . E doar o coincidenta ? sau nu mai sunt motociclete de prezentat ? Mie unul mi s-ar parea interesant sa vad o comparatie intre naked-urile de 600, sau intre all-rounderele de aceeasi capacitate. Si niste enduroaice ar fi frumos de vizionat si savurat mai des in paginile revistelor. SI NU NUMAI KTM . Da stim ,sunt buni la ceea ce fac dar nu sunt SINGURII. P.S. : Are rost sa le iau pe amadoua luna de luna? Sau sa ma limitez la una singura? Have a nice day .
  5. Mai este cineva pe forum care citeste UM dar si Motociclismo ? Eu fac asta de cateva luni, si am observat cu niscaiva deranjare ca sunt articole comune.
  6. BMW Low Rider Concept Inca nu s-a pus in discutie productia in forma asta. Aceeasi categorie ca Aprilia Mana X si Husqvarna SMQ. (a se consulta www.Motoflas.ro)
  7. OFF TOPIC (si totusi legat de problema) . Citind acest thread foarte interesant (mi-au obosit ochii pe la pagina 15 ), imi dau seama ca bucurestenii au de fapt solutia problemelor de trafic. Bostonul a platit vreo 14 milisrde de dolari pemtru o mana de tuneluri http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Dig_%28Bo...assachusetts%29. Voi le aveti de-a gata.
  8. Am gasit un site in care se arata intr-un mod foarte grafic urmarile accidentelor moto . http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm Atentie contine imagini pe care unele persoane le pot gasi deranjante.(continut explicit).
  9. Salutare ,sunt citittor Moto Univers ( UNIVERSMOTO mai nou ) ,din 2004 (primul numar din colectia mea e din august 04' ). Din pacate insa nu am toate numerele de atunci . As avea 2 intrebari pentru redactori & co. (ca si cititor _ -De ce diferenta atat de mare ca si calitate intre fotografiile care apar in articolele traduse ,si cele din articolele autohtone ? - De ce nu se expun mai pe larg intrunirile de la nivel national ? (Daca tot am ajuns aici cred ca ar fi interesant de vazut articole despre intrunirile si celor din restul europei / SUA ). Apropo ,mi-a placut foarte mult descrierea Gego-ului ,sa nu mai vorbim de B-King. Cu respect Bogdan (iasi).
  10. Nu inteleg de ce spuneti ca nu apare . In iasi cel putin in K.......d o gasesc permanent si in plus la Rodipet.
  11. Dupa ce am aflat de SMAEB din Univers Moto mi-a venit ideea sa vizitez si eu salonul . Asa ca m-am urcat in tren si plecat am fost . Iata cateva din fotografiile pe care le-am facut eu . Apropo eu sunt din IASI. v astea sunt doar cateva din pozele de acolo
×
×
  • Creează nouă...