Sari la conținut

Ride Safe

Super Membru
  • Număr conținut

    2.361
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ride Safe

  1. Salut, Need a bit of help Motocicleta a avut evacuare sport, a fost remontata evacuarea stoc dar fara exup si celelalte rahaturi de cabluri, drept urmare motorul a avut 2 erori: 1 - de la EXUP pe care am reusit sa o anulez cu un Exhaust Servo Eliminator de la HealTech 2 - eroare actuala pe care o are, 3 blinkuri lungi si 5 scurte drept urmare codul de eroare ar fi 35 care dupa cat m-am documentat am inteles ca ar fi de la EGCV Servo Motor Lock. Eroare pe care nu stiu cum sa o rezolv si o am deja de vreo 3 ani in bord Legat de eroarea actuala am cateva intrebari: 1 - Motorul in momentul de fata pentru ca depisteaza eroarea aceasta e intr-un fel de Safe Mode si nu ofera 100% din putere ? (intreb asta pentru ca am observat ca de la 260 urca foarte greu spre deloc) 2 - Cum as putea sa ma scap de aceasta eroare ?
  2. Welcome in za club, iti recomand anvelopemoto.eu si de schimbat este o vulcanizare pe dreapta la intrare in Cauaceu - SC Kribus Team - ii recomand, eu tot acolo schimb si le si echilibreaza
  3. exact problema asta o am eu, motorul a avut evacuare sport si a fost montata evacuarea stock inainte sa il cumpar eu, si am avut 2 erori in bord, pe una am reusit sa o elimin cu o chestie electronic Exhaust Servo Eliminator dar a mai ramas 1 eroare care dupa COD pare a fi de la SERVO MOTOR LOCK si pe asta nu mai stiu cum sa o elimin Intrebarea mea ar mai fi : avand eroare asta in bord motorul a intrat intr-un fel de Safe Mode si nu mai ofera 100% din puterea lui ? Pentru ca am auzit mai multe variante cum ca in caz de o eroare intra intr-un fel de safe mode si oferta undeva la 75 - 80% din putere pana se rezolva problema, altii ziceau ca nici vorba de asa ceva ca nu apare nici un fel de limitare din punct de vedere electronic si sunt putin in ceata si eu, ideea e ca de 3 ani de cand il am tot asa circul cu el
  4. am dat jos plasticul respectiv, e totul ok are buretele, o sa ma mai uit pe la bord
  5. m-ati pierdut :))... asteptati-ma la OMV :))
  6. Salut, Am o Yamaha FZ1 Fazer GT din 2009 si am o mica "problema": dupa 5 mii de turatii se aud niste vibratii destul de tari, sunetul pare sa vina din zona bordului si carena care vine in prelungirea rezervorului, nu pot sa il depistez exact de unde, a mai patit cineva asa ceva?
  7. 1 luna pfff, un fleac :)) ai spart un pachet de seminte si a si trecut :))... oricum n-am pierdut mare lucru vreau sa ii provoc pe noii admini sa vad daca pot sa dea mai mult de 9 ani :))
  8. Salut, Am o Yamaha FZ1 Fazer GT din 2009 si am o mica "problema": dupa 5 mii de turatii se aud niste vibratii destul de tari, sunetul pare sa vina din zona bordului si carena care vine in prelungirea rezervorului, nu pot sa il depistez exact de unde, a mai patit cineva asa ceva?
  9. LONG TIME NO SEE Insfarsit mi-a trecut si mie BAN-ul primit acuma 9 ani de zile :)) Multumesc frumos
  10. lasa`l k se simte bine pe la noi
  11. aici dragilor imi dati voie sa postez?.... auzind de ce sa intamplat ieri, Obama nu si`o facut cont si k suntem in top accept si flori si banii doar cash )
  12. acelasi pret k la platouu bucegi da de ridicat la cer nu so ridicat aleck?
  13. mi se pare ceva normal ... banu jos toati )..... mie atatea lucruri mi`o facut pe gratis ) pene de cauciuc la greu, schimbari de cablu de acceleratie si ambreiaj la greu si multe altele si n`am platit nimic,,, cu mine ii super ok... amu dak alti is blegi si poate profita bv lui si yo as face la fel k doar ii criza ce dracu
  14. dak tot ai fo pe clujului trebuia sa`l impingi pana la remus la atelier
  15. bah dastea faci:( nu dai un gratar un mititel ))... nu or mai ramas ceva resturi de cand ai avut musafiri?)
  16. peste 2 sapt merem cu derbi:))
  17. cam liniste paci ... toti cu motoarele futava pestii
  18. hai mah dastea faci ? acolo`i porcu
  19. ooioioiiii haideti la mici si gratare =))
×
×
  • Creează nouă...