Sari la conținut

Vally_SPV

EX+
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    Nu am
  • Numar Moto
    Nu am
  • Club
    Nu am

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Scuter Honda

Vally_SPV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pe langa numar galben trebuie sa urmezi si curs de legislatie ? Fara acest curs nu se poate circula ? Stie cineva concret?
  2. Multumiri pt primult sfat.. mai astept PS: Stiu ca trebuie inscris la primarie etc etc. Obstacolul e "cursul de legislatie". Nu e o piedica pt mine ci pt client! Cu noul cod rutier e obligatoriu acest curs pt a inchiria scuterul clientului sau ar fi posibil sa`i dau eu cateva sfaturi si sa-i indic cele mai importante reguli de circulatie?
  3. Nici o persoana amabila dispusa sa scrie cateva fraze? Astept si sper in contiare.. poate apare cineva dornic sau cineva care pur si simplu stie si vrea sa impartaseasca si altor persoane!
  4. In primul rand salutari tuturor forumistilor! Am si eu cateva nelamuriri, studiez de ceva vreme si nu am ajuns la nici o concluzie! Sunt din provincie, student in anul II si as vrea sa infiintez propria firma de inchriat scutere ( 2 - 3 pt inceput.. daca se poate)! Am stuadiat cateva forumuri si nimic concret. Stie cineva care sunt pasii care trebuie urmati si daca se poate sa inchiriez scuterele persoanelor care au indeplinit varsta de 16 ani? Clientul trebuie neaparat sa urmeze un curs de legislatia pt a inchiria un scuter? O sa enumar mai jos cateva chestii care ma intereseaza si rog sa raspundeti la subiect! Fara off topic! 1) Care este cel mai rentabil scuter/scutere second ca pret si mod de utilizare (durata de functionare mare si piese ieftine si usor de gasit) 2) Trebuie inscris + inmatriculat sau doar inscris? 3) Consum litri/ora + benzina indicata + consum ulei si ulei indicat 4) Care este cea mai intalnita defectiuniune? 5) Trebuie facuta asigurare obligatorie? PS: Rog binevoitorii si priceputii sa raspunda. Ofer recompensa daca aceasta "afacere" se poate realiza.. preferabil legal sau cu mici "ajutoare" (cateva legi scrise sau nescrise de care ma pot agata) *** OFER RECOMPENSA concreta! *** PS: Rog seriozitate maxima.. fara glumite nepotrivite!
  5. Si totusi nu este vre`un expert pe aici sa`mi raspunda si mie? PLS.. ajutati un biet om
  6. Eu vreu sa imi infiintez o firma bazata pe servicii. Scuter am avut si eu si era fara acte. De circulat am circulat toata vara fara probleme! Ma interesa daca pot inchiria unei persoane (client) un scuter daca nu a urmat cursul de legislatie! PS: Am de gand sa achizitionez scutere cu acte pt a le inmatricula / inscrie la primarie. Problema era daca pot sa inchiriez si daca are idee cineva ce pasi trebuie sa urmez! Are idee cineva? Pls astept un raspuns!
  7. Pana la urma care e treaba concret cu noua legislatie? Ce trebuie sa stie un proprietar de scuter neinformat si incepator? As vrea sa infiintez propria firma de inchiriat scutere si mopede. Nu pot inchiria scuterul clientilor daca acestia nu au urmat cursul de legislatie? Tin sa precizez ca scuterele nu depasesc 50cm, deci se afla in categoria "moped" sau cum s`o fi numit ea dupa noul regulament .Ce ma sfatuiti sa fac si care ar fi criteriile care trebuie sa le dobandesc pana la primul client sosit? Rog profesionistii sa`mi dea un sfat!
×
×
  • Creează nouă...