Sari la conținut

Kowalski

Super Membru
  • Număr conținut

    1.213
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Kowalski

  1. Kowalski

    Ture Moto

    Micule, daca ajung weekendu viitor pe acasa te onorez.
  2. Kowalski

    Ture Moto

    Numai cei care intra aici pe forum sunt in adevaratul sens al cuvantului? Unii nici nu stiu de existenta acestui forum probabil, Otto are dreptate, vezi prost )
  3. Stiam ca altfel il cheama, daca e vorba de tipul care are casa imediat dupa un bar, vizavi de terenul de fotbal din remetea atunci e aceeasi persoana. Bafta
  4. E un baiat in remetea, unirii. A facut la un ZR-7 si a iesit foarte bine, daca nu ai gasit inca spune ca sa iti dau nr lui de telefon.
  5. Kowalski

    Itp Pt Moto

    pai oricum trebuia la un moment dat
  6. Kowalski

    Itp Pt Moto

    Dute tare Mesaj completat zi-mi si mie ca sunt curios, care era motivul pentru care ai vrut sa mergi cu niste gume uzate daca aveai unele noi in garaj?
  7. Kowalski

    Itp Pt Moto

    Tu faci parte din categoria celor care pun intrebari doar ca sa se afle in treaba, daca tot ai gume noi, de ce nu le montezi si mergi frumos la rar? Ori ti-ai cumparat gume noi ca sa faci altceva cu ele decat sa le pui pe motocicleta ori vrei sa mergi cu cele vechi pana le faci patrate si ies sarmele din ele. Stai linistit ca multi te-ar fi luat la misto cu intrebarea asta, doar ca s-au abtinut, eu nu
  8. Kowalski

    Itp Pt Moto

    Nu amice, se uita daca esti proaspat barbierit si daca te poti prezenta la weekend la gagici cu mutra pe care o ai
  9. Kowalski

    Numai Poze

    Adi, nu ma dau cu motocicleta sa ma vada lumea si anul asta 90% din gazul ars a fost in afara orasului. Poate iti amintesti prima mea motocicleta, acum 5 ani, nicidecum nu era pt figuri la terasa. Si am mers pe frig, dar nu mi-a placut. Aderenta vreau sa am mereu iar pt mine plimbarile cu motocicleta trebuie sa fie placute, eu ma simt bine pe motor cand nu inghet de frig si e soare afara. Fiecare vede cum vrea motociclismul!! Lasa indemanarea de genul acesta, nu te ajuta cu nimic in trafic ca stii sa faci jaloane. Mai bine incercam niste evitari bruste de obstacol fix, o franare de urgenta, etc..
  10. Kowalski

    Numai Poze

    Lasati-ma si pe mine sa inteleg, unde e farmecul plimbarii pe doua roti pe frigu asta si pe zapada pe care aluneci la cea mai mica frana sau accelerare, sa nu mai vorbim de viraje, altele decat cele luate din ghidon. Chiar credeti ca nu va veni primavara?
  11. 0720575797 ti le aduc duminica Sunt reglabile, din aluminiu, sunt foarte ok numai sa ma suni ca le am la Tg Mures si maine plec incolo.
  12. Kowalski

    Ture Moto

    Tu nu mergi cu ei? Si-au luat baietii lanturi pt roti, clapari in loc de cizme si incalzitoare in mansoane. Vorbeste cu viespea daca vrei si tu ca e stocul limitat!!
  13. Kowalski

    Numai Poze

    Da tu n-ai fost pe A3
  14. Kowalski

    Numai Poze

    slabut, 1600 de km in 4 zile, din care 50 parcursi in 12 minute, avem autostrada noua
  15. Kowalski

    Ture Moto

    Dar de ce ai mers cu maneta `putin trasa`? Nu am inteles ce e cu acei soricei de plastic cu care sta maneta legata
  16. Mersi mult de info, am luat legatura cu el si am rezolvat problema, destul de simplu zic eu dar daca nu stii te uiti ca rama la bordura si nu stii ce sa-i faci. Mersi inca odata
  17. Am o problema cu un ambreiaj de hayabusa, are un sunet ciudat cand ambreiajul e actionat si dispare dupa ce cupleaza in treapta dar apare iar cand motocicleta e in miscare si ambreiajul este din nou actionat. In mers nu se aude nici un sunet ciudat decat in momentul cand e motorul cald dar supraincalzit apare din nou. Motocicleta are in jur de 12000 de km, e model k8 si inafara de viteze supersonice si cateva plimbari prin oras nu a mirosit. Nu s-a forjat aiurea intre semafoare si nici supraincalzita. Uleiul este motul 7100 300V daca nu ma insel si nu s-a desfacut niciodata motorul. Astazi am dat jos capacul si placile aveau un joc mic pe capacul care le sustine, circa 1 mm maxim 2 dar din cate am inteles nu trebuie sa aiba acest joc. Are cineva vreo idee vizavi de disparitia sunetului fara a demonta evacuarile finale si a face galagie majora? Sunetul seamana cu o cloncaneala marca ducati. Va multumesc
  18. Kowalski

    Numai Poze

    tu n-ai voie la poze cu fetite ca esti insurat
  19. Vand costum piele Alpinestars, marimea 50 sau 52, se potriveste unei persoane de 70-80 kg si cu inaltime de 170-180 cm. Costumul este purtat de cateva ori, nu are defecte optice, protectii umeri, coate, tibie, slider-e si cocoasa. Pret 250 eur negociabil. 0744 30 45 28 sau 0720 57 57 97
  20. Kowalski

    Ture Moto

    Cred ca te-ai aprins un pic cam tare, insa eu nu prea mai ies pe traseul Tg Mures-Brasov deoarece mi-e putin peste mana, in ultimele doua sezoane nu am facut decat vreo 25000 pe un motor si inca vreo 5000 cu diverse alte jucarii, nu ma apropiu ce-i drept de vasta ta experienta de 40000 km in doua sezoane insa permisul il am de la scurt timp de cand am cumparat prima motocicleta. Cat despre inceputul si sfarsitul sezonului nu ai de unde stii mai nimic, insa prefer masina iarna, nu de alta da un ss se comporta cam ciudat pe asfaltu jegos de la noi, iar sa il scot doar asa ca sa fac poze chiar nu-mi arde. Iar daca tu ai timp de motor doar in weekend sa stii ca eu am in fiecare zi in care nu ploua si e asfaltul cat de cat ok. Dar te las in continuare sa crezi ca esti mai bun, poate intr-o zi ne intersectam pe asfalt si ma vei convinge live.
  21. Kowalski

    Ture Moto

    Eu discutam despre altceva, dar daca tot ai deschis subiectul hai sa-ti raspund, cu tine categoric nu ma compar la numar de kilometrii, dar pe colegul tau il cam pap la capitolul asta. Ca o alta mica observatie, eu nu iau mai mult decat strictul necesar in plecarile pe doua roti, si un aparat foto nu face parte din categoria necesar asa ca nu ma pot lauda ca voi, nici nu parasesc asfaltul. Asa ca lasam persoanele care fac poze sa `aiba experienta` si eu astept primavara.
×
×
  • Creează nouă...