Sari la conținut

pretzeL

Membru
  • Număr conținut

    436
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    pretzeL1945

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Numar Moto
    GRR

Informații profil

  • Motociclete detinute
    sper sa am ce sa scriu si aici

Vizitatori Recenți Profil

1.029 citiri profil

pretzeL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Intre timp motocicleta a mai primit o revizie si mai are: - kit nou de lant KTM (cu foaie si pinion - 0km) - placute spate noi (0km) - platou carbuni aprindere - toate patinele de lant noi (KTM) - filtrele benzina - filtru de benzina in gura de alimentare a rezervorului (tot KTM) - kit rulmenti cu semeringuri si bucsi noi roata spate Este in stare perfecta de functionare si absolut toate consumabilele sunt schimbate la zi.
  2. se vinde KTM 350 EXC-F 2012 - 4600Euro - 250H - toba Akrapovic - protectii radiatoare aluminiu bombproof - handguarduri Cycra noi - scut motor - ventilator racire radiator cu switch manual - pompa marita de apa - tubliss spate (plus mousse rezerva) - harta aprindere de noroi - carene laterale noi (nemontate) - un set complet de plastice de rezerva in stare acceptabila - cauciu spate Mitas X754 80% + Maxxis de noroi 90% + Mitas EF07 - se poate inmatricula (am COC) - o cutie cu diverse asortate (semnale, claxon, stop etc) - toate reviziile la maxim 10h la demonu (Dragos) plus revizia la zi (se face zilele astea, motocicleta se va da "la cheie") - mici protectii si briz-briz-uri de care am uitat. direct link pt poze http://imgur.com/a/3OQho
  3. Nimeni nu a criticat organizarea, ba din contra, mie personal mi s-a parut excelenta. Chiar si momentul cu accidentarea a fost rezolvat foarte frumos, oamenii de pe traseu au fost de mare ajutor si persoana ranita a fost preluata in maxim 30 de minute. Eu mi-am exprimat o opinie personala vis-a-vis de ambitiile unora si felul in care si le-au realizat. Nu vad cum s-ar putea corecta fara costuri imense pe care nimeni nu ar fi de acord sa le plateasca. Aici tine de noi, ca si comunitate, sa ii taxam pe trisori si sa ii rusinam. Consider ca ni s-au pus la dispozitie toate conditiile unei curse frumoase si elegante si sunt suparat ca unii piloti n-au putut respecta asta. Astea fiind zise, abia astept etapa de anul viitor
  4. Felicitari lui Alec si tuturor pentru organizare, marcaj si o iesire frumoasa + atmosfera de milioane. HUA astora de-ati furat si trisat. Rusine, nici cand nu e miza nu sunteti in stare sa fiti cinstiti.
  5. 9.30 McD Otopeni are logica. Oprim si mergem direct pe pod. La ikea ne strangem, mergem 3 km si oprim iar. Eu vin oriunde oricum, daca altii au preferinte, sa se manifeste.
  6. haideti va rog sa stabilim daca este vorba de: 9.30 IKEA sau 9.30 Mc'Donalds Otopeni (despre care am inteles ca ar fi varianta finala) Meeting-ul aviatic ca meetingul aviatic, om ajunge toti acolo, dar ar fi aiurea sa ne alergam pe in DN1 pentru un moment solemn.
  7. nici daca am lasa motoarele/masinile parcate la Mc'D sau bezinarie si mergem pe jos pe langa marginea podului nu cred ca ar fi o idee prea buna. Sa ne miscam cateva zeci de oameni pe o "poteca" pe langa masini pe DN1 nu cred ca este prea safe. Poate sa facem ceva la un capat al podului? Eventual inainte de OTP, inspre bucuresti, in zona de iarba, cateva zeci de lumanari? Desi e ar fi mai mult pierdere de vreme, daca nu le vede nimeni si nu comemoram si atragem atentia. Da, ramane 9.30. Incerc sa ajung, am vazut accidentul si chiar mi-a atins o coarda sensibila. Dumnezeu sa il ierte.
  8. arata carbonul ala akra atat de frumos, de iti vine sa iti batii copii! sry ca nu pot lua nimic iscarioate, dar sper sa iti iasa tranzactia cu englezu'. Bafta.
  9. pretzeL

    Accident Podul Grant

    asa, am ajuns la calc. Scuze inca odata pentru mesajul cam confunz, eram pe strazi, m-am gandit sa postez poate era nevoie de ajutor, inteventie etc. Nu stii niciodata. Motocicleta era un Riejul 125, model rosu cu alb, numar de inmatriculare B 24 FEF. (zic ca nu m-am inselat, dar na). Accidentul a avut loc pe podul Grant, pe sensul Crangasi - Turda. Posibil banda 1, ma gandesc ca urcat cineva pe pod si s-a bagat in fata lui, altfel nu vad cum sa faci accident pe podul Grant. Motocicleta era insa pe banda 2 langa sina de tramvai. Motorul era lovita doar in fata, avand masca, parbrizul si farul spart. Mergea pe rotile ei cand a fost mutata. La fata locul era o masina de politie si 2-3 sau loganuri. Un tip la costum, discuta cu politistul. De pasager nu stiu nimic si alte informatii nu mai am. (eram in tramvai, nu aveam cum sa intreb) Cat m-as hazarda sa imi dau cu parerea si sa speculez, viteza nu parea sa fie mare. 1 la mana, era un 125, pe urcare pe pod, cat sa prinda? si 2, motorul era avariat usor din cate mi-am dat eu seama.
  10. [Petru Moldovan - am facut merge la 2 accidente care par a fi acelasi, aici e titlul original la acesta postat de pe telefon:] b 24 fef, accidennt pod grant rieju 125 Am vz din tramvai. impact frontal. era un pollitist acolo. sry de telegrafiie, sunt pe tel.
  11. @gixxer poate s-a zis, dar nu am urmarit topicul, la ce sala mergi? cat priveste filmuletele, felicitari pentru forma si control asupra exercitiilor. Arata foarte bine si se vede pe tine ca da rezultate. (nu prea stiu ce sa zic de pizza si mamaliga aia cu peste....dar daca da rezultate )
  12. joia e intalnirea cbr-istilor? parca auzisem ceva de casa poporului joia.
  13. judy...poate ma scoti din casa sambata pe la un 9.30 ca nici nu mai stiu unde se baga cheia in motor (la 10 acolo si la 11 deja cu o pizza in fata ) ) doar sa tina vremea cu noi.
×
×
  • Creează nouă...