Sari la conținut

Kata San

Membru
  • Număr conținut

    234
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Numar Moto
    la vedere

Vizitatori Recenți Profil

1.306 citiri profil

Kata San's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. O VAND!!! Gata, baieti.... din pacate trebuie sa ma despart de bijuteria mea... Nu e ieftina, dar e impecabila. Cine e interesat sa dea PM. O gasiti si pe Bikeshop. Iata cateva poze (cam nereusite, din pacate, dar eram pe fuga) Multa bafta!
  2. O vand eu pe a mea nu mai pot sa o tin..... o vreme raman conservar, din pacate.... E tzipla, ca noua - 2003, negru/rosu, 17.000 km. Am cazut cu ea, dar au fost doar plasticele sparte - s-au inlocuit cu nou-noutze la reprezentanta. In rest impecabila. Da-mi PM si povestim daca te intereseaza. Bafta!
  3. O vand eu pe a mea nu mai pot sa o tin..... o vreme raman conservar, din pacate.... E tzipla, ca noua - 2003, negru/rosu, 17.000 km. Am cazut cu ea, dar au fost doar plasticele sparte - s-au inlocuit cu nou-noutze la reprezentanta. Da-mi PM si povestim daca te intereseaza. Bafta!
  4. Fratilor, mie imi plac serpentinele mai mult decat circuitul, dar nu as mai pune genunchiul jos pe strada..... brrrr....prea periculos...un fir de nisip si te-ai dus (m-am si dus.....) greu de redresat cand esti coborat din sa. @ Trotinel: misto curba aia dinspre doi mai, dar si "ea" a facut victime. Acolo a cazut acum cativa ani "Fratele Busa", un mare meseriash - old school - - si de abia a scapat cu viata. Sta cu fiare prin el de atunci. Dar tre sa recunosc ca e al dreaq de greu sa te abtii sa scoti courul de pe sa cand vezi o curba care te unge la suflet. Tre' sa incerc si eu Meses-ul ala, prima data cand ajung la Cluj. Ar trebui sa ne strangem odata gasca undeva in centrul tarii, gen Poiana Brasov, si sa ne dam "pi curbi" toata ziua impreuna, dupa care sa facem un gratar. mmmm?????
  5. De fapt, 954 ala il intereseaza chiar pe Brembo, dar face un sacrificiu pentru tine, Alexutzzz, ca e bun prieten.
  6. Bah, esti de coma! Du motorul ala la biserica, sa ti-l sfinteasca! Incredibil! Bine ca esti ok, chestia cu portiera putea sa iasa urat de tot. Si te mai plangeai de imperfectiuni la carene acum o sa ai nou-noutze. Fiindca ai lovit frontal, te sfatuiesc sa verifici furca si jugurile. Inca o data, bine ca esti ok. Bafta! Cat despre service, sfatul meu, ocoleste reprezentanta 'uonda - mi-am schimbat despre ei! Du-te la Bardaci.
  7. Da-i inainte cu incredere, man. Eu am mers cu Pilot Power -clasice, nu 2ct- si iarna in februarie. Am bagat autostrada soarelui la minus grade si tot stateau bine pe sosea. Nu ca vara, dar poti avea incredere. Pe Cheia in martie la 5-6 grade o inclinam ca deobicei fara stres. D'aia sunt la al treilea set de PP-uri. Nota 10. Mac nu prea le agreaza, dar pe drum public sunt grozave, zic eu... Spor la ucis omuletii de pe lateralele pneului!!! @ stau-de-6: ce pneuri ai acum? Bafta, bine ca ai scapat!
  8. am vazut, merci frumos. le las negre..... miercuri cica ar fi gata mobra. one can only hope.
  9. daca iei fruntea de la cbr si ochii de la zx-10 2008 iti iese de un presedinte.
  10. whaaa???? nush nimic, n-am auzit! ce-a facut?!?!?
  11. pai combinatia noastra se cheama "wining red", pentru ca e...castigatoare. La negru/galben cum ii zice? KFC ?!? @ mertan: ti-am votat poza @ borosz: cipru e prea aproape de noi, gaseste-ti si tu alta insula mai departe, sa nu te ajunga bratul lung al justitiei
×
×
  • Creează nouă...