Sari la conținut

alex73

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Carnet moto din
    1992
  • Numar Moto
    din carton
  • Club
    poate

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ij, java,kava ,yamaha

Vizitatori Recenți Profil

199 citiri profil

alex73's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mai mertan, ca ti-ai luat teapa cu careva de pe forum e greseala ta ca nu ai trimis cu plata ramburs. Asta nu cred ca te scuza sa scrii cu litera mica dupa punct si nici "mata" in semnatura ta cu ""eu sunt unul din baietii cu fireblade de care ti-a zis mata sa te feresti"" in loc de ma-ta.
  2. Orice dileme ar avea cei care au postat pana acum (si ma includ si pe mine aici), cei doi accidentati traiesc totusi o drama in momentele astea. Trecand peste "schimbul asta de mingi" absolut offtopic, cred in continuare ca trebuie analizat cazul la rece, putand fi dat drept exemplu negativ celor care acum se apropie de aceasta pasiune. Din punctul acesta de vedere, cred ca ai postat exclusiv din bravada faptul ca ai mers doi ani fara carnet, lucru pe care ar fi fost mai bine, in conditiile discutiilor de aici, sa il fi pastrat pentru tine. Pentru a nu face o revenire la ce am spus si mai devreme, avand in vedere ca in primul post al meu pe topicul asta chiar mi-am exprimat opinia de a inchide topicul, ii raspund aici si la PM-ul pe care mi l-a dat dl. NEO: 1. nu cred ca arunca si nici ca a aruncat cineva cu noroi in cei doi copii. Eu am incercat doar sa subliniez latura negativa a intamplarii, pe langa drama pe care o traiesc cei doi baieti; 2. daca sunt baieti destepti vor invata din intamplarea asta si nu vor fi niste "animale fara scrupule" asa cum atat de plastic te-ai exprimat in mesajul pe care mi l-ai dat; 3. anii mei, asa cum ii numesti tu "pierduti", m-au facut sa gandesc si sa analizez corect ceea ce se intampla in jurul meu si, daca pot, sa ii educ pe cei care nu stiu incotro sa se indrepte, in loc sa postez de dragul prezentei pe forum. Asa cum si din alte accidente postate pe forum s-a extras latura educativa a intamplarilor respective, am considerat ca si evenimentul de fata poate fi analizat din acest punct de vedere. Felicitari membrilor AMR care fac si actiuni in sensul acesta. Cred ca cel mai bine ar fi sa incercam toti sa ne abtinem sa postam inutil, in afara de prietenul celor doi baieti care sa revina cu date despre starea de sanatate a accidentatilor. Cine vrea sa ia aminte macar la o parte din ce am spus, este liber sa o faca. Cine vrea sa braveze in continuare cu tot felul de "aventuri", o face destul de mult pe sosele si asta o vedem toti. Greseala noastra este ca nu ne oprim intotdeauna sa incercam sa ii aducem pe drumul cel bun. Scuze pentru offtopic si pentru postarile lungi. Asa cum voi incerca eu sa ma abtin sa postez offtopic in continuare, cred ca ar fi indicat sa procedeze la fel si cei care vor sa imi raspunda la ce am spus mai sus.
  3. Nu se pune problema ca ai scris pe forum pentru a-i fi cuiva mila. In primul rand, prima postare din topic nu iti apartine. Faptul ca baietii au picioarele zdrobite este numai o consecinta a actului lor si a vointei lor. Sa zica "multumesc lui D-zeu" ca nu scriem acum intr-un topic cu RIP-uri. Nu se pune problema ca ai "deraiat de la topic" si nici nu cred ca s-a luat cineva de tine pana acum pentru ca ai pus niste informatii reale. Daca spui ca esti prietenul baietilor respectivi, poate ca trebuia sa te implici mai mult decat prin afirmatii de genul, citez "cap adanc bagat in fund", si sa le explici consecintele unui asemenea gest inainte sa se produca. Daca ai vreo problema reala de discutat pe topicul asta in afara de datele reale asupra accidentului, cred ca poti sa o faci fara probleme, si mai ales fara afirmatii tendentioase si absolut inutile. Faptul ca au fost orbiti de o masina venita de pe contrasens nu este o scuza pentru urcatul pe motor fara carnet, fara experienta si cu pasager in spate. Daca vrei sa te sinucizi, macar fa-o singur. Actiunea ramane condamnabila indiferent de consecinte. Speculand, se poate trage concluzia ca nu erau la prima abatere si, mai mult, nici tu in calitate de "prieten", nu erai strain de toate aventurile baietilor...... Ti se pare mai bine asa ??? Nu cred ca am scris in postul meu de mai devreme ceva in sensul asta. Dar nici 6 pagini numai cu "sanatate maxima" nu cred ca isi aveau rostul. Exemplul baietilor trebuie sa fie unul educativ pentru altii care pot face aceeasi greseala ca si ei. Mai mult decat atat, nu cred ca este cineva din cei care au scris aici care sa le doreasca raul baietilor respectivi. Concluzia ta cred ca este cat se poate de buna. Sunt perfect de acord cu tine. Cred ca ar fi foarte bine sa nu mai saluti nici un motociclist si sa te feresti sa te contaminezi cumva de ce ai spus acolo. In felul asta cred ca faci foarte bine comunitatii din care zici ca ai facut parte pana acum, pentru ca sunt sigur ca daca nu pleci singur, cu asemenea pareri, vei fi dat afara oricum. In loc sa sprijinim dezvoltarea unei comunitati pe principii reale si legale, cu exemple negative care sa fie date drept invatatura de minte pentru cei mai tineri, este mult mai usor sa apari drept Gigi-contra si sa faci pe toti "animale". Bravo tie ..... sa-ti fie rusine. Incearca macar cand postezi sa nu jignesti la modul general. Daca ai vreo problema cu cineva in particular, discuta cu el in PM sau aici. La fel ca si la tine ...... PAREREA MEA. Apropo ..... te intreaba un animal de mai sus .... tu ai permis sau umbli tot ilegal pe strazi ?
  4. Vatamarea corporala din culpa mai poate atrage si niste daune materiale suficient de mari incat sa usture pe cel caruia i se solicita. Din pacate, atat pe plan afectiv, cat si material, tot parintii au de suferit. M-am enervat suficient pe subiect. Sa dea D-zeu sa se insanatoseasca, sa nu ramana cu sechele, sa le fie invatatura de minte si poate sa militeze impotriva celor care au intentia sa procedeze la fel ca ei. Raman in schimb consecintele actului lor. @ Thomas : vad ca esti moderator pe sectiunea asta. Cred ca ar fi bine sa iti editezi ultimul post cu litere mari si rosii, sa sara in ochii tuturor eroilor de tipul celor doi, dupa care sa inchizi topicul, sa nu isi mai dea nimeni cu parerea pro si contra subiectului.
  5. Bai fratilor .... avem o problema .....MARE. Ca nu poate sa nu iti fie mila de cineva lovit, bine ..... e OK. Ti se face mila si de un animal lovit, cu atat mai mult pentru un om. DAR: 1. din ce a aparut pana acum prin gazete si pe la TV rezulta ca e vorba de un plod pe care nu l-a batut tat-su suficient cu parul, pentru ca NU AVEA CE SA CAUTE FARA PERMIS PE MOTOCICLETA !!!!!!! 2. Rubrica este de ACCIDENTE in cadrul sectiunii "MOTOCICLIST IN ROMANIA" ...... era vorba de vreun motociclist in accidentul asta si nu m-am prins eu ????? 3. Incetati sa mai scrieti aiureli care sa faca din copii scapati din mana de catre parinti, niste adevarati EROI in ochii celor din anturajul lor. Nu este nimic eroic in ce au facut, ba chiar este un exemplu negativ in primul rand, care trebuie moderat ca atare. Asemenea eroi nu vor intelege niciodata nimic nici din fapta lor, nici din durerea pe care o pricinuiesc apropiatilor lor care chiar sufera cand patesc ceva. Orice act impotriva legii SE PEDEPSESTE !!!! Daca vreti sa va dati cu parerea, scrieti mai bine pentru ZEROURI de genul asta fara carnet, care sunt pedepsele pe care le risca facand asemenea acte de bravada si schilodind si pe altii pe langa ei. Abia asta ar fi o atitudine a AMR pe un asemenea topic, nu numai de anuntare a unui accident. Este totusi rubrica de accidente de motocicleta ale motociclistilor, nu anunturi matrimoniale.
×
×
  • Creează nouă...