Sari la conținut

bmdbmw

Membru
  • Număr conținut

    136
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de bmdbmw

  1. Acum 17 minute, PzKpfW a spus:

    Nu a fost niciun clickbait, totul s-a decis ieri după cursă. Martín trebuia să meargă la factory dar Ducati și-au luat spaimă când Márquez a refuzat un GP25 la Pramac și că pleacă la altă marcă. Bluff. Au preferat să-l lase pe Jorge să meargă la concurență decât pe Marc.

    Normal, doar cat a mers Honda cat de cat MM i-a bagat in boala cu cate titluri le-a suflat de sub nas. Pt orice echipa e un vis umed sa ai echipa piloti ca VR si MM, iar Ducati si-a indeplinit visele cu amandoi. 
     

    Altfel, o sa rad cu muci daca MM pleaca la KTM si Ducati raman in fundul gol. 

  2. Pentru ca aia doi care sunt pe lista scurta sunt cautati si de alte echipe si nu stii daca nu cumva pleaca amandoi. Cum ar fi sa ramana Ducati cu campionul de carton si Bestia la Factory si JM/MM sa plece amandoi la KTM/Aprilia? Parca nu iti convine ca cei mai rapizi piloti pe care ii ai in curte sa ajunga la competitia directa.

  3. Acum 10 minute, frigider a spus:

    sunt 2 posibilitati:

     

    1. pt ca mm ii da cox si Peco e in spate

    2. pt ca mm cade :crack:

     

    trebuie sa stiu in ce tabara esti.

    daca te bag sau nu la ignore :laugh:

     

    Hai sa scriu explicit: MM e de 10 ori mai talentat decat campionul de carton din ultimii 2 ani si pe material egal l-ar face sa isi taie venele. De aia se si screme "campionul" sa nu cumva sa ajunga MM langa el...ghinion, pt anul viitor coechipierul lui se va alege dintre MM si JM. 

     

  4. Acum 27 minute, Method a spus:

    Si s-ar putea ca acea faza sa il fi "convins" si pe Gigi in sensul ca se va gandi mult si bine daca sa il coopteze pe MM la factory,pt ca Pecco indirect i-a "spus" ca atunci cand se vor mai intalni,vor iesi scantei.Va fi interesant ce se va intampla

     

    O singura problema: daca vine MM la factory nu se mai intalneste cu Pecco prea des, s-a vazut in ultima cursa de ce.

  5. La Perez-Alonso e fix a zis Valentin Raducan la tv, un pilot mediocru in cea mai rapida masina a luat bataie de la un pilot extraordinar intr-o masina cel mult de mijlocul clasamentului. Perez nu are ce cauta la RedBull, a terminat cursa la ani lumina de Max. 

  6. Abereaza cu 6-7kg de vopsea, pana si o masina normala e vopsita cu aproximativ 1kg de vopsea

     

    Probabil au halit ca pelicanii informatia asta cu vopsea lansata in unul din podcasturile puse pe youtube de "motorsport cast". Sunt informatii bune acolo, dar asta cu vopseaua e absurda. 

  7. Acum 45 minute, xt600 a spus:

    Trebuie sa iti reamintesc ca Aleix, daca nu avea clinciul cu Q, putea castiga cursa. In acest moment, Aleix + Aprilia este o combinatie win, win. Mai multe astre trebuie sa se alinieze la Bagnaia, decat la Aleix, pentru victorie. Trebuie sa recunosti, ca duminica lui Bag i s-au aliniat, altfel cu Aleix si Q pe urmele lui, nu sunt sigur ca ar fi facut mai mult decat un podium. 

     

    Aleix nu cred ca ar fi putut castiga cursa in conditiile in care Q era mai rapid in spatele lui. Daca nu se calicea (cum a si recunoscut) tot il depasea la un moment dat. Q era cel mai rapid in acel moment.

×
×
  • Creează nouă...