Sari la conținut

bmdbmw

Membru
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bmdbmw

  1. Hai sa scriu explicit: MM e de 10 ori mai talentat decat campionul de carton din ultimii 2 ani si pe material egal l-ar face sa isi taie venele. De aia se si screme "campionul" sa nu cumva sa ajunga MM langa el...ghinion, pt anul viitor coechipierul lui se va alege dintre MM si JM.
  2. O singura problema: daca vine MM la factory nu se mai intalneste cu Pecco prea des, s-a vazut in ultima cursa de ce.
  3. De cand si pana unde este/a fost Pedrosa un as si de ce nu e acolo un pilot care a luat 3 titluri cu Rossi/Stoner/Marquez pe pista? :))) A fost un pilot foarte bun, dar nu are ce cauta in careul de asi al acelei perioade.
  4. La Perez-Alonso e fix a zis Valentin Raducan la tv, un pilot mediocru in cea mai rapida masina a luat bataie de la un pilot extraordinar intr-o masina cel mult de mijlocul clasamentului. Perez nu are ce cauta la RedBull, a terminat cursa la ani lumina de Max.
  5. Cum ar fi sa ajunga direct la Ducati Factory? Ca Bastianini si cu accidentari si fara a fost pe nicaieri anul asta, iar Bagnaia se vede clar ca nu e pilot care sa ia multe titluri.
  6. RedBull o sa se cam chinuie o perioada, de cursa trecuta s-a dat o directiva tehnica care limiteaza deformarea elementelor aero in functie de viteza. https://racingnews365.com/are-red-bulls-rb19-problems-in-singapore-being-caused-by-td018/amp
  7. Mai bine nu mai scrii tu pana nu mai ia vreun camptionat
  8. Parca vedem anunt in 1-2 saptamani ca pleaca la KTM sau Ducati, daca poate fra'su pe Ducati inseamna ca poate si el :))
  9. Abereaza cu 6-7kg de vopsea, pana si o masina normala e vopsita cu aproximativ 1kg de vopsea Probabil au halit ca pelicanii informatia asta cu vopsea lansata in unul din podcasturile puse pe youtube de "motorsport cast". Sunt informatii bune acolo, dar asta cu vopseaua e absurda.
  10. Daca in una din urmatoarele doua curse cade o data Peco, Bestia intra in cursa pentru titlu, sunt 38 de puncte intre ei. Quartararo nu vad sa mai castige vreo cursa, poate doar podiumuri de conjuctura asa ca eu cred ca e out din lupta pt titlu si Aleix e prea inconstant.
  11. La Yamaha nu-i nevoie :))) (baiatul cu dintii rari merge racheta si baiatul cu parul maciuca e pe nicaieri de un an de zile de cand s-a rupt)
  12. Aleix nu cred ca ar fi putut castiga cursa in conditiile in care Q era mai rapid in spatele lui. Daca nu se calicea (cum a si recunoscut) tot il depasea la un moment dat. Q era cel mai rapid in acel moment.
  13. Care sunt regulile pentru long lap? Poti sa alegi cand faci long lap? Ca daca merge Q ca in Germania si pune 5 secunde pana in ultimele tururi poate sa faca long lap fara prea multe batai de cap.
  14. Pune tag de "sarcasm", MM nu mai pupa vreun campionat :))
  15. Excelent, acum am un motiv bun sa nu ma mai uit nici la MotoGP, e penibil sa penalizezi asa ceva.
  16. +1 La fel a facut si cand l-a depasit Bestia acum cateva curse, s-a imprastiat dupa cateva viraje de la depasire
  17. +1, mai ales ca Morbi a fost vicecampion pe Yamaha, nu se poate spune ca nu cunoaste motocicleta si ca nu se poate adapta.
  18. Adica Rea vrea sa spuna ca Toprak ar fi trebui sa iasa de pe circuit sa ii faca lui loc?
  19. Poate au facut, poate n-au facut, dar sigur au cateva avantaje: 1. Anul trecut au dezvoltat doar masina pentru 2022 (si motorul care chiar daca nu are split turbo cica solutia cu turbina clasica le permite sa o invarta la mai multe rotatii fata de split turbo) 2. Au un simulator nou care nu mai e decalibrat fata de informatiile de pe circuit, acum setarile gasite in simulator dau aceleasi rezultate si pe pista 3. Datorita clasarii proaste din 2020 au avut voie ca in 2021 sa foloseasca tunelul de vant la pragul de 102.5% fata de standard. Aditional, Haas au avut si mai mult timp, ghiciti voi ce au studiat avand in vedere ca exista elemente comune Ferrari - Haas. E10 gen2 a fost deja mentionat, e dezvoltat de o subsidiara Shell si este livrata doar catre Ferrari (nici echipele de client Ferrari nu au acces la E10 gen2). Pana ajung ceilalti sa aiba E10 gen2 parca vad ca o sa aiba Ferrari acces la E10 gen3.
  20. Nu cred ca vine cineva cu update-uri la Imola, e weekend cu timp limitat de teste pentru ca are cursa sprint.
  21. Ce sa mai caute Miller la Pramac? Bastianini pare ca merita un loc acolo, nu Miller care e o eterna speranta si la 27 ani are 3 victorii in MotoGP in 8 sezoane (si una din ele pe ploaie torentiala). Sezonul trecut in afara de 2 victorii a iesit pe podium de 3 ori si n-a terminat cursa de 4 ori, adica la el e aproape la fel de probabil sa nu termine cursa. Ca sa iei titlul trebuie sa fii mereu pe podium si poate cateva clasari mai proaste, dar cu 4 DNF-uri nu castigi ever un campionat (asta s-a intamplat si la MM in 2015 cand a avut 6 DNF si si-a luat adio de la campionat). Ducati nu asteapta dupa piloti fara rezultate si o sa zboare dupa sezonul asta daca nu iese campion.
  22. La 2 saptamani dupa ce a iesit pe 2 in Dakar Loeb merge in WRC si le arata cine e seful: https://www.wrc.com/en/news/2022/wrc/breaking-news--loeb-snatches-monte-carlo-victory-from-ogier/
  23. N-au depus alta contestatie pentru ca asta le garanteaza ca cel putin anul urmator ii au pe cei de la FIA la degetul mic. O sa dicteze Toto cand iese SC, cat sta si cand se retrage. :)))
  24. Pai fix asta e smecheria la Mercedes, au motoarele 4 si 5 identice, dar cu uzura mai mica si le ruleaza aproape de modul de calificare si in cursa. De aici rezulta puterea suplimentara, scrie pe larg in articolul de mai jos ce diferente de putere sunt estimate intre Honda si Mercedes si ce viteze maxime au avut in Brazilia. https://www.pitstops.ro/2021/11/15/marele-premiu-al-braziliei-2021-review-inca-nu-s-a-terminat/
×
×
  • Creează nouă...