Sari la conținut

JAGGA

EX+
  • Număr conținut

    111
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    jagga_musiq

Profil

  • Carnet moto din
    2008
  • Numar Moto
    ---
  • Club
    Thunder Katz

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Simson Sport 250 (1961)

JAGGA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!! ;)

  2. Foarte posibil ... dar din cate am inteles nu mai porneste nici macar scos din viteza deci ar fi mai plauzibila explicatia ca s-ar fi calat. Oricum trebuie desfacut si vazut ce are.
  3. Pai idea e a nu pot sa am ambele codite in mana ca nu o am decat pe cea a respectivului care mi-a dat motoru. Nu pot sa-i cumpar o piesa care nu se potriveste si sa-i zic: "pai sti, nu eram sigur daca se potrivesc dar tot am cumparat-o ca sa fiu sigur, nu se potrivesc da' asta e .. ia-le asa"
  4. Am in grija RS-ul unui prieten care m-a rugat sa ma uit putin la ea (se pare ca nu mai porneste .. o sa vad zilele urmatoare). Printre altele m-a rugat sa ma interesez de modificarea asta cu codita. Intrebarea mea e simpla: se poate inlocui codita de la o RS din 2005 cu o codita de la o RS model mai vechi de 98' (la 05' saua de la codita e rotunjita spre spate [aerodinamica ] si as vrea s-o inlocuiesc cu cea de la modelul 98' care e ridicata); sunt compatibile ? Bafta
  5. Daa .. defapt tu ai DNA 50 modificat cu afterburner si 2 turbine )) .. cat te duci tu maxim cu a ta ? Una de 125 chiar si in 4T tot se duce 110 - 120
  6. 188 km/h scrie acolo ? ))))))))) Hai ca asta e buna ..
  7. Speeder nu cred ca exista termenul .. .. Super Sport poate. CBR nu prea e SS nici la aspect nici la performante. E intr-adevar mai fiabil ca RS sau Cagiva dar compenseaza la capitolul performanta.. si designul e super tare (vezi modelul 2007 "Spains No.1"). De buna e buna ca doar e Honda. Alte motoare in 4T ... Kymco Quannon 125 .. si se asteapta iesirea Yzf R125 (sa vedem cat e de scumpa) .. Bafta
  8. Buturuga mica rastoarna carul mare .. sau ma rog .. scuterul rastoarna busa .. Nasol de tine ca ai patit ce ai patit, ca busa se repara... .. Iar ala doar cu dosar penal ... nui destul (daca are dosar penal poate sa mai mearga cu mopede?). Insanatosire rraaapida.
  9. Pai ma cat de strans poate sa fie sa intre un cauciuc de 190 pe RS ... ? Putin probabil .
  10. ) .. da, am facut gafa zilei ))) .... Pai mi se pare normal sa traga ca unul mai mic .. dupa cum am si spus ...
  11. Cum sa traga ca un motor mai mare din moment ce e limitat :| .. daca bucata aia de tabla era fixa si avea un diametru mai mic decat modelul cu PV avea putere mai mica pentru ca nu se evacuau gazele la fel .... Sa fie de ras ala care a inventat PV )))) ... Cel mai bine 4T no PV no headache ))) ..
  12. Tu cu cine te certi ma ? ... E diferenta doar de ambalaj intre 2007 si 2006 .. tot RS-ul ala e; parere personala: imi place asta rosu Spain's No. 1.
  13. Nu, PV are rol de a marii suprafata portului de evacuare.. n-are legatura cu admisia.
×
×
  • Creează nouă...