Sari la conținut

sparcky

EX+
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2005

sparcky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Te salut cu drag, Caty Imi pare rau ca la Romexpo nu am apucat sa ne vedem, dar eram cu Raisa si deja era foarte agitata caci i se facuse somnica si fomica. A fost asa fericita ca s-a aflat la multe "vuvuvuv" (asa spune ea la motociclete)si ca era unde se afla gramada mai mare incat spre final nu ma mai intelegeam cu ea. Asa ca daia am fugit si nu am apucat sa ne vedem decat cu sotul tau. Din pacate. Voi incerca sa-ti dau un raspuns cat mai repede in legatura cu 12,13 aprilie. Sa vad la birou cum merg treburile. E un balamuc ... Daca nu apuc sa-ti scriu te sun. Pupa fetele.
  2. VESTI BUNEEEEEEEEEEEEEE! Venim amandoi. Fiecare cu motorul lui .Eu cu BMWF650CS si Adi va veni cu BMW12OOCL. Se vor alatura si Cristina cu Razvan (BMW1100S). Asa ca in cursul acestei saptamani luam legatura sa dam avansul. Va salutam si abia astept sa plecam.
  3. Te saluta cu drag CATY, Este extraordinara propunerea ta si sincer ma tenteaza. Voi vorbi si cu sotul meu si daca reusim sa ne luam liber de la job as merge negresit. Te sun zilele astea sa vorbim despre propunerea ta. Sper ca 'Sparcky" a mea (F 650CS) sa faca fata traseului pe care l-ai propus. P.S. Salutari sotului si printeselor voastre din partea noastra
  4. salutare, Scuze daca voi manca ceva litere sau vor fi in plus, dar Raisa este peste tastatura asa ca...Am primit mesajul tau . Noi ne-am facut rezervazi la un hotel in Sighisoara si am zis sa vedem si altceva. Sunt convinsa ca la Sibiu va fi frumos, dar in Sighisoara nu am mai fost demult. Plecam vineri pe la 13:00 - 14:00 dupa ce isi termina Adi treaba. Suntem trei motoare...eu, Adi si Razvan cu Cristina pasager. Daca va schimbati planurile , vorbim la telefon. Daca nu...distractie placuta la Sibiu.
  5. Bine ca v-ati simtit voi bine si altii au stat in Bucuresti...Dar, lasa Stapane, ca imi scot eu parleala la Ploiesti si Timisoara. Cel putin asa sper. In cazul in care nu mai intervine ceva...Doamne fereste. O pregatesc pe Sparcky o lustruiesc si la drum cu ea. Ca daca ma supar o iau si pe printesa mea de 1 anisor la Ploiesti , nu pe motor ci in masina cu bunicii...ce ea de ce sa nu vina. Ca doar la Breaza stii ca i-a placutsi nu avea decat 5 luni. Asta ca sa nu va mai faceti de cap tu si sotiorul meu singurei cu fete frumoase si bere multa. Ca sa nu mai vorbesc ca si Blonda va fi prezenta cel putin la Ploiesti, daca nu si la Timisoara. Asa ca o sa aveti nevestele si copilul dupa voi ...caci cine a mai pomenit un copil cu 2 perechi de parinti. O sa fie super tare dar nu imi mai fac planul ca tiganul si ramane sa sper ca totul va fi OK si voi veni si eu. Felicitari oradenilor.
  6. Se anunta a fi foarte incarcat programul de surprize placute. Sa speram ca vremea o sa tina cu noi. Ioana se pare ca mergem numai noi din Bucuresti? Cu putin noroc poate merge si sotul meu cu prietenul lui cel mai bun STAPANUL. Daca vor reusi sa vina, vor pleca vineri mai pe la pranz dupa ce isi termina treburile...daca nu...treaba lor. Noi ne vedem de drum de dimineata. Oricum vorbim la telefon si poate daca vremea este cu soare ne vedem la Arc miercuri pe la 18.30. Am vrut sa venim si saptamana trecuta dar ne-am intors din drum din cauza ploii. Abia astept sa plecam. P.s.uite-o si pe printesa
  7. Salutare Ioana, As veni si eu, dar sa vad bunica daca poate veni sa stea cu printesa mea de 1 anisor. D.p.d.v. al sotului nu este nici o problema ...daca poate vine, daca nu ...nu. Mi-ar fi mai usor daca am vorbi pe telefon caci timpul meu la calculator este limitat din cauza printesei. Iti trimit tel. meu pe mail. Sau daca vrei il astept pe al tau la lilighi@yahoo.com. Tinem legatura.
  8. Este o performanta. Chiar daca parerile sunt impartite, drumul pe care l-au facut baietii este o performanta. Si-au dorit sa fie la acea intrunire si au fost. Nu este de loc usor sa-ti lasi balta treburile zilnice si sa pleci atat de departe. Au imbinat utilul cu placutul. Au da o fuga pana in Belgia, au uimit pe toata lumea, au fost partasi la performantele altora si fuguta la treburi acasa. Este o experienta pe care la un moment dat toti ar trebui sa o avem. Cand simti nevoia sa evadezi o faci cu orice pret. Sotul meu a fost cu profu' Constantin in Belgia si credeti-ma era atat de incantat de toata exursia incat uitase de oboseala. Sa reusim si noi pe jumatatea cat au facut-o ei si apoi mai vorbim. Felicitari intregului grup. In iulie in Germania nu scapati de mine.
  9. Salutare, vezi ca sambata salonul se deschide la 12:00. Asa ca plecarea ar fi mai dupa-amiaza. Ce iti face piciorul? As veni si eu, dar sotiul meu pleaca cu gasca spre Belgia cu motoarele, iar singura varianta ar fi sa imi iau prietena cu mine pe motor si sa venim, iar fetita mea la bunici. Problema este ca eu nu am mers niciodata cu pasager si ma gandesc ca este ceva de mers. O sa fac niste ture prin Bucuresti cu prietena mea ca pasager si daca ma tin curelele venim si noi...la salon si apoi spre mare. Te anunt in timp util.
  10. Salutare, cum ai reusit sa ramai fara permis? Am fost impreuna la Vulcanii Noroiosi. De cand stai pe bara?
  11. Salutare, imi pare rau sa citesc ca pana la urma a fost asa grav cu piciorul si ca ai ajuns la ghips. Sper ca pana de ziua ta sa te faci bine sa faci excursia pe care ti-o doresti. Poate ai noroc sa dai de dobitocul de la zapp. Cat stai cu piciorul in ghips? Refacere rapida! Acum trebuie sa fug la fetita mea care are chef de joaca si revin cand va obosi printesa.
  12. salutare. E prima data cand scriu. Poate afla totusi cineva cine este motociclistul si cand este inmormantarea. Poate ii aducem un omagiu si mergem cati mai multi cu motoarele ...fie ploaie, fie vant ...cred ca merita macar atat din partea noastra. sau sa facem un mars sambata in memoria lui prin bucuresti...poate spun tampenii , dar este o idee...
×
×
  • Creează nouă...