Sari la conținut

BLAGA_OCTAVIAN_84

Membru
  • Număr conținut

    99
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.garajuluoctav.ro
  • Yahoo
    blaga_octavian_84

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    IULIE 2006
  • Motocicleta
    Aprilia , Honda ,Yamaha,Kawasaki,Suzuki
  • Numar Moto
    PH,B,CT,VS
  • Club
    XXX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia , Honda ,Yamaha,Kawasaki,Suzuki
  • Interests
    Custom

Vizitatori Recenți Profil

955 citiri profil

BLAGA_OCTAVIAN_84's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Al doilea teaser al show-ului Custom Wheels Show (25-26 apr.) sambata ora 11-19, duminica 10-18. Fizicienilor 13-15. Va asteptam. Join event- https://www.facebook.com/events/342751465915451/
  2. BLAGA_OCTAVIAN_84

    Rezervoare

    Frumoasa sudura . Felicitari.
  3. Felicitari, si la cat mai multe realizari. In ceea ce priveste comentarile daca e bine sau nu, daca e tare sau moale, mi se pare ca forumul asta a ramas la nivelul anilor '90 si oamenii astia nu prea inteleg custom-ul(de fapt marea majoritate nu are nici o legatura cu el.Doar isi dau cu parerea pt ca se plictisesc la birou sau acasa.).
  4. Daca includem si motocicletele reconditionate propun sa hotaram dupa ce ne intalnim prima data.
  5. Va multumesc. Pacat ca patronii localului Roter Keller, nu au nici o legatura cu fenomenul custom si se poarta ca atare.Nu o sa mai intru niciodata acolo. Dar cateva poze au iesit.
  6. Salut. Garaju'lu'Octav va invita vineri seara, in centrul Bucurestiului, la prezentarea a doua motociclete custom realizate anul acesta, si,bineinteles, muzica rock live.
  7. Salut. Garaju'lu'Octav va invita vineri seara, in centrul Bucurestiului, la prezentarea a doua motociclete custom realizate anul acesta, si,bineinteles, muzica rock live.
  8. Cand se hotarasc cine cu ce vine mai iau eu din gara cativa nu e problema ca probabil o sa venim mai multe masini din Bucuresti. Nu cred ca ar trebui sa rezervi transport deocamdata.
  9. Subscriu. Adica ma bag. Sa stabilim o data si un loc pentru o discutie cu toti cei interesat, cat mai repede zic eu. Si probabil mijlocul Romaniei adica pe langa Brasov sau Sibiu e cel mai accesibil pt majoritate.
  10. Basty cam are dreptate. Mai trebuie sa-i faci cate ceva la motor pana ajunge custom. Deocamdata e doar reconditionat.
  11. Buna ziua. Am aparticipat si eu cu doua motociclete la asazisul concurs. Ca sa nu fiu carcotas incep cu partea buna. Partea buna este ca s-a organizat asa ceva si atat. De fapt nu prea s-a organizat la propriu ceva. Motocicletele (toate) au stat in ploaie si nu am vazut vreun organizator sa fie ingrijorat. Proprietarii motocicletelor au stat tot in ploaie, (noroc ca mi-am adus umbrarul de acasa ca altfel stateam in cortul cu gulas si mici). Nu s-au primit instructiuni clare ce ar trebui sa faca participantii. Bineinteles ca la orice concurs custom din Romania organizat de afoni in domeniu, dar care se cred fini cunoscatori(sa nu va fie cu suparare domnilor, si oricum mi se rupe), motocicletele au stat parcate nu expuse. Daca nu as fi insistat motoarele ar fi stat si mai aproape unele de altele decat le-ati vazut in poze. Bineinteles de reguli de expunere nu mai vorbim, cum ar fi : participantii frustrati nu au voie sa tureze motoarele ca disperatii odata la jumate de ora in spatiul de expunere. Cam aceleasi lucruri sunt valabile si pt. camioane. Mai sunt si alte aspecte dar nu mai consum timp acum pt ele. In concluzie este exact ce ma asteptam :organizare mediocra ca sa nu spun proasta si oameni care nu au treaba cu domeniul custom. La anu trei zile cat am pierdut acolo, mai bine lucrez la un motor.
  12. Mai pun odata mai artistic. Motocicleta a fost refacuta de la 0:vopsea,esapament, far, ghidon, sa,instalatie electrica,comenzi,aripa spate,jante si spite, suport numar si nipluri etc. http://www.youtube.com/watch?v=_H0ecDpJ0iE
×
×
  • Creează nouă...