Sari la conținut

godeatgod

INACTIV
  • Număr conținut

    312
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://jurnalmotocicleta.wordpress.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Motocicleta
    Kawasaki Vulcan Classic
  • Numar Moto
    TM 42 GNU
  • Club
    VROC TM

godeatgod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu imi place faza asta, cu barai motoru te dam afara. E o moda mai noua si pe la noi sa vina organizatoru sa iti ia cheia. Nu inteleg care e problema ? Pe strada ti-a luat cineva cheia fiindca faci prea mult zgomot ?
  2. godeatgod

    Kawasaki Vulcan

    La cat s-au plimbat incep sa suspectez ca sunt blestemate.
  3. Ne intalnim, ramane pe sambata asta, cum am stabilit. Eu o sa ajung in Sibiu pe la pranz, depinde cum ma trezesc sambata dimineata, si de acolo, ar trebuii sa vedem unde sunt ceilalti care s-au anuntat. Lasa si tu un numar de telefon Al meu 0745541491
  4. godeatgod

    Kawasaki Vulcan

    Si a mea are peste 3 ani, si nu cred ca e slaba, fiindca dupa ce i-am aplicat corectia pe sigurante, merge struna. Simptomele erau : Dadeam de buton, caraia, dadeam de buton , facea o bataie dupa care nimic, de parca ii dadea unui piston scanteie, dar nu la amandoi, si iarasi asa pana cand ma plictiseam eu de apasat pe buton sau pornea
  5. godeatgod

    Kawasaki Vulcan

    Mai Vulcanosule, sa stii ca si eu am patit ceva asemanator, Adica apasam pe buton si nu pornea, se auzea un carait electric, dar nu facea explozie. Am desfacut cutia de sigurante fiindca am gasit ca de acolo se auzea zgomotul, am curatat toate contactele, si la sfarsit i-am dat si cateva lovituri, si acum merge.
  6. godeatgod

    Kawasaki Vulcan

    Sa nu uitam de intalnirea Vulcanistiilor din 28 august in Sibiu. Click aici pentru topicul de discutii
  7. Dormitul nu e asa important, locul unde bem este! Eu nu am fost prin sibiu decat de vreo 5-6 ori si nu cunosc zona asa bine incat sa sugerez meeting pointul.
  8. Eu unul vin, poate chiar mai multi. Propuneri pentru locatia de intalnire ? Un bar/restaurant/pensiune in sibiu sau imediata apropiere, usor de gasit si pentru cei care nu cunosc sibiul ?
  9. Sunt destule pensiuni in zona, asa ca nu cred ca e o problema. Altfel am impresia ca e si un camping unde putem sta.
  10. Noi sa fim sanatosi ca cratima e destula.
  11. godeatgod

    Kawasaki Vulcan

    Sa fie intrun ceas bun si sa ne vedem la intalnirea vulcanistiilor
  12. Cateodata cand e motoru incalzit, se schimba cate 2 viteze odata, si weekendul trecut cand am sarit peste o bordura in 1-a a trecut singur in neutru.
  13. godeatgod

    Kawasaki Vulcan

    Dupa cateva "pints" de bere serioasa nu mai conteaza.
  14. godeatgod

    Kawasaki Vulcan

    Eu as recomanda anglia din urmatoarele motive : 1. Preturile oscileaza in functie de paritatea lira/euro, dar in general sunt mai avantajoase fata de germania 2. Se poate venii calare cu foarte putin efort In Anglia legea rutiera difera de a noastra si nu trebuie reinmatriculat motoru la vanzare, adica daca omu are taxa de drum platita si numere valabile poti sa il iei si ai plecat, daca nu cu vreo 50 lire ti le face pentru cateva luni, si atunci poti circula inclusiv in romania pana expira. Te-ai urcat pe un feribot, belgia, luxemburg, germania austria, ungaria si acasa. 3. Exista avioane low cost pana in londra cu 10-20 euro / persoana, deci poti merge cu avionul si venii inapoi calare. Pentru documentare e site-ul http://gumtree.co.uk
  15. godeatgod

    Kawasaki Vulcan

    Ma gandesc ca atata timp cat vede banii nu mai conteaza de unde esti, sau de cat timp ai cont. Asta in speranta ca banii ii dai personal la ridicarea motocicletei, altfel ai sanse foarte mari sa iei teapa. Eu am comandat multe piese si rahaturi cu plata inainte prin paypal, si nu am avut experiente negative, dar cand e vorba de motocicleta intreaga am auzit o gramada de povesti horror, asa ca mi-am pus regula ca nu platesc inainte nimic peste $1000.
×
×
  • Creează nouă...