Sari la conținut

godeatgod

INACTIV
  • Număr conținut

    312
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de godeatgod

  1. Nu imi place faza asta, cu barai motoru te dam afara. E o moda mai noua si pe la noi sa vina organizatoru sa iti ia cheia. Nu inteleg care e problema ? Pe strada ti-a luat cineva cheia fiindca faci prea mult zgomot ?
  2. godeatgod

    Kawasaki Vulcan

    La cat s-au plimbat incep sa suspectez ca sunt blestemate.
  3. Ne intalnim, ramane pe sambata asta, cum am stabilit. Eu o sa ajung in Sibiu pe la pranz, depinde cum ma trezesc sambata dimineata, si de acolo, ar trebuii sa vedem unde sunt ceilalti care s-au anuntat. Lasa si tu un numar de telefon Al meu 0745541491
  4. godeatgod

    Kawasaki Vulcan

    Si a mea are peste 3 ani, si nu cred ca e slaba, fiindca dupa ce i-am aplicat corectia pe sigurante, merge struna. Simptomele erau : Dadeam de buton, caraia, dadeam de buton , facea o bataie dupa care nimic, de parca ii dadea unui piston scanteie, dar nu la amandoi, si iarasi asa pana cand ma plictiseam eu de apasat pe buton sau pornea
  5. godeatgod

    Kawasaki Vulcan

    Mai Vulcanosule, sa stii ca si eu am patit ceva asemanator, Adica apasam pe buton si nu pornea, se auzea un carait electric, dar nu facea explozie. Am desfacut cutia de sigurante fiindca am gasit ca de acolo se auzea zgomotul, am curatat toate contactele, si la sfarsit i-am dat si cateva lovituri, si acum merge.
  6. godeatgod

    Kawasaki Vulcan

    Sa nu uitam de intalnirea Vulcanistiilor din 28 august in Sibiu. Click aici pentru topicul de discutii
  7. Dormitul nu e asa important, locul unde bem este! Eu nu am fost prin sibiu decat de vreo 5-6 ori si nu cunosc zona asa bine incat sa sugerez meeting pointul.
  8. Eu unul vin, poate chiar mai multi. Propuneri pentru locatia de intalnire ? Un bar/restaurant/pensiune in sibiu sau imediata apropiere, usor de gasit si pentru cei care nu cunosc sibiul ?
  9. Sunt destule pensiuni in zona, asa ca nu cred ca e o problema. Altfel am impresia ca e si un camping unde putem sta.
  10. Noi sa fim sanatosi ca cratima e destula.
  11. godeatgod

    Kawasaki Vulcan

    Sa fie intrun ceas bun si sa ne vedem la intalnirea vulcanistiilor
  12. Cateodata cand e motoru incalzit, se schimba cate 2 viteze odata, si weekendul trecut cand am sarit peste o bordura in 1-a a trecut singur in neutru.
  13. godeatgod

    Kawasaki Vulcan

    Dupa cateva "pints" de bere serioasa nu mai conteaza.
  14. godeatgod

    Kawasaki Vulcan

    Eu as recomanda anglia din urmatoarele motive : 1. Preturile oscileaza in functie de paritatea lira/euro, dar in general sunt mai avantajoase fata de germania 2. Se poate venii calare cu foarte putin efort In Anglia legea rutiera difera de a noastra si nu trebuie reinmatriculat motoru la vanzare, adica daca omu are taxa de drum platita si numere valabile poti sa il iei si ai plecat, daca nu cu vreo 50 lire ti le face pentru cateva luni, si atunci poti circula inclusiv in romania pana expira. Te-ai urcat pe un feribot, belgia, luxemburg, germania austria, ungaria si acasa. 3. Exista avioane low cost pana in londra cu 10-20 euro / persoana, deci poti merge cu avionul si venii inapoi calare. Pentru documentare e site-ul http://gumtree.co.uk
  15. godeatgod

    Kawasaki Vulcan

    Ma gandesc ca atata timp cat vede banii nu mai conteaza de unde esti, sau de cat timp ai cont. Asta in speranta ca banii ii dai personal la ridicarea motocicletei, altfel ai sanse foarte mari sa iei teapa. Eu am comandat multe piese si rahaturi cu plata inainte prin paypal, si nu am avut experiente negative, dar cand e vorba de motocicleta intreaga am auzit o gramada de povesti horror, asa ca mi-am pus regula ca nu platesc inainte nimic peste $1000.
  16. Cati mai mult, atat mai bine. Pe cei care vor sa vina neaparat dar le este imposibil in data propusa de mine, ii rog sa vina cu sugestii, si supunem la vot, ca sa para ca avem un proces democratic. Interesul comun e sa ne intalnim, sa ne cunoastem (majoritatea ne stim deja de pe la intalniri) si sa ne simtim bine.
  17. godeatgod

    Kawasaki Vulcan

    Hai sa bem o bere vara asta undeva in buricu tarii, Topic separat pentru discutii: /index.php?showtopic=514373
  18. In spiritul intalnirilor "Meetcha halfway" adica Hai sa ne intalnim undeva la mijloc sa bem o bere propun data de 28.08.2010 undeva pe la mijlocul tarii, adica Brasov, Sibiu, mai multe detalii pe masura ce se maturizeaza ideea Primul rand de bere il dau eu
  19. godeatgod

    Facerea de bine...

    Subscriu si eu. Am bagat de la ei si era putina benzina in apa la pompa.
  20. Poate am noroc anul asta si ajung si eu pe la intalnire.
  21. Perfect de acord cu Doru, banii au valoare doar cand nu ii ai, as mai adauga, ca valoarea le-o dam noi prin alegerile care le facem cu ei. Din experienta mea (am stat si la hotel de 5 stele cu 1000 euro pe noapte, dar si la cort in padure si cina de carnati prajiti la foc) am invatat urmatoarele: - Nu conteaza unde dormi decat daca ai probleme de sanatate, sau ai impresia ca suferi. - Daca vrei sa economisesti bani, incearca sa stai cat mai mult in acelasi loc, transportul + acomodarea costa mai mult decat statul pe loc. - Incearca sa faci chestii pe care le fac localnicii, sa mananci la restaurantele lor, sa mergi in barurile lor, evitand chestiile turistice, fiindca nici nu iti ofera imaginea corecta si te si jupuiesc de bani. (Aici te ajuta mult couchsurfing, fiindca aflii toate ponturile). - Invata limba, sau macar expresii de baza, oamenii sunt mai deschisi si mai comunicativi daca vad ca macar incerci, chiar daca le pocesti cuvintele in cel mai rau mod. - In partea de vest serviiciile sunt mai scumpe dar si mai diverse asa ca gasesti dusuri in benzinarii daca ai dormit doar in padure multe zile, si nu te-ai spalat in nici un rau, spalatorii automate, etc. Ce fac eu de regula, ajung intro locatie, vizitez tot ce e de vazut, invat ce se poate, pentru cel putin 2-3 zile, dupa care plec mai departe la urmatorul checkpoint, bineinteles ca am couchsurfing, internet in ajutor, si atunci ajung sa transform o excursie pentru sarantoci in una cu toate conditiile incluse. Au fost locatii asa frumoase unde am stat cu saptamaniile, in gazda la mai multi prieteni de pe couchsurfing, sau cu cortul. Totul se reduce la ce reusesti sa faci cu banii din buzunar, si cat de mult sau de putin te alegi de pe urma lor.
  22. Am cunoscut si eu destui oameni care au facut 3-4 continente pe moto, si nu au avut probleme cu oamenii obisnuiti. Cel mai rau te jefuiesc politia si vama in tarile sarace. Vreau si eu anul asta la nordkapp.
  23. Casca Marushin TNT 800 marimea XL Noua, nepurtata niciodata, am primito de la Sorin la un concurs anul trecut, dar nu e stilul meu. Vand cu 70 euro, sau schimb cu ceva in genul asta dar marimea M (pentru prietena).
  24. Avand resedinta acolo, ma poti ajuta cu viza. Ma bag.
  25. Nu stiu cum sunteti voi, dar eu tot la vreo 2-3 ore trebuie sa alimentez, fiindca am rezervor de 15 litrii, si nu pot face mai mult de 250 km fara sa trec pe rezerva. Recordul de stat in sa a fost de 18 ore Giurgiu - Timisoara, si fara autostrada fiindca am prins vreo 200km intre Turnu Severin si Lugoj in reparatii cu semafoare la care asteptai cate 20 minute sa treaca banda cealalta. Autostrazile au avantajele lor (cel mai important e ca ocolesti sate/orase), mai ales cand te grabesti, spre exemplu am facut intro seara Nurnberg - Timisoara, unde sunt mai bine de 1200km, care daca trebuiau facuti fara autostrada ajungeam in 2 zile.
×
×
  • Creează nouă...