Sari la conținut

Bullet

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bullet

  1. Salutare, dupa o pauza de cativa ani cauzata de varii motive, m-a prins iar microbul moto. As vrea sa incerc de data asta un dual sport si, daca e sa ma iau dupa ce zice lumea pe net, unul dintre cele mai bune ar fi Honda CRF250L sau CRF250L Rally, ambele dupa 2013. Am aruncat o privire pe Autoscout si Mobile, insa preturile mi s-au parut un pic piperate, de genul 3800-4000 euro pentru una din 2014, in conditiile in care iei un CRF300L nou nout cu 6000 euro sau 5000 cu rabla. Astea sunt si preturile de la fata locului ?
  2. E un fel de vibratie, da, insa asa cum am precizat, bazaie/vibreaza in orice circumstanta, in acceleratie, in ralanti, in deceleratie, dar doar intre 5000-6000 +-.
  3. Salutare, Am achizitionat de curand un Bandit S din 2002 de care sunt foarte multumit, insa o mica chestiune ma scoate din minti, si anume: Intre 4700 si 6000 de rotatii (in orice treapta de viteza, chiar si la ralanti) are un bazait foarte puternic si foarte enervant, care mi se pare ca vine dinspre bord. S-a mai confruntat cineva cu o problema asemanatoare? Se poate remedia cumva? Io stiu, niste garnituri de cauciuc, ceva ? Mersi !
  4. Holy shit si mai ales ala cu buggy-ul
  5. Stiu ca suntem putini sibieni pe forum dar macar asa sa stabilim unde iesim si cati ne adunam Maine e cineva amator de enduro mai de incepatori, asa ?
  6. Filme ca astea ajuta si stimuleaza foarte mult incepatorii ca mine . Foarte misto filmele si astept muuuuuult mai multe.
×
×
  • Creează nouă...