Sari la conținut

RST

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    KAWASAKI ZX12R
  • Numar Moto
    B-192-PVD

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia RST 1000 Futura, gsx-r 1000 k7 , Kawasaki zx12R

RST's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. RST

    Accident Hilton

    Domnilor ingineri, fizicieni, matematicieni si alte categorii de minti luminate, chiar e necesar ca la fiecare accident sa desfaceti firul in patru si sa va afundati in discutii care nu-si au rostul? Chiar nu va dati seama ca nu e locul potrivit? Multi dintre noi citim fiecare post in parte sa aflam cat mai multe detalii despre accident pentru ca din nefericire exista posibilitatea ca accidentatul sa fie o cunostinta, un prieten...Si de fapt ce citim? Nimic concret despre subiect (sa nu spun mizerii si jigniri). Nu inteleg de ce moderatorii nu iau masuri, de ce trebuie sa citim uneori zeci de pagini de topic care contin (dupa parerea mea) pareri irelevante si nimic despre motociclist, despre sanatatea lui, daca are nevoie de ajutor. A mai spus cineva si sustin ca pe zi ce trece acest forum provoaca repulsie pentru multi membri, si asta pentru motivele mentionate mai sus. Multa sanatate motociclistului si grija mare tuturor!
  2. In primul rand m-a rugat sa-ti multumesc mult pentru ajutorul acordat. E ok in general, maine il opereaza si speram la o recuperare rapida si totala. A venit azi la spital si doamna vinovata de producerea accidentului, a achitat tot ce trebuie, foarte cooperanta si implicata in problema. Nu am ce sa comentez, circumstantele sunt clare, a gresit si recunoaste. Foarte vizibil afectata, tardiv e adevarat dar cu siguranta a fost o invatatura de minte ca alta data sa deschida ochii si sa se asigure de mai multe ori inainte sa efectueze vre-o manevra in trafic.
  3. Acum m-am intors de la spital, investigatii complete, cap, organe interne, analize sange radiografii...Singura problema este ruptura de clavicula (stanga) cu o aschie de os desprinsa si necesita operatie plus tija si vre-o 8 suruburi. Nu-si mai aduce aminte ce s-a intamplat, probabil si la cap s-a lovit in cadere dar nu are nimic in urma CT ( computer tomograf). Am stat in permanenta legatura cu soferita si sotul ei, foarte socata si afectata de ce a putut sa faca, recunoaste ca a gresit, implicare totala din partea lor, nu am ce sa comentez. A recunoscut ca nu a folosit oglinda laterala si doar oglinda retrovizoare. Bine ca nu a fost mai rau...
  4. Este vorba de prietenul meu Adrian, 46 ani incepator...Merge linistit, nu se da la ea. Circula pe bulevardul Unirii dinspre Casa Poporului pe banda 1. Se pregatea sa faca dreapta spre Mall Vitan si o tanti de pe banda 2 a schimbat pe banda 1 fara sa se asigure si s-a trezit cu ea in fata. A incercat probabil sa o evite pe dreapta dar i-a acrosat bara si l-a aruncat in bordura. Este la spital acum, la analize. Era echipat, geaca piele, casca, manusi, fara rani de suprafata in schimb se pare ca are clavicula rupta sau dislocata. Revin cu detalii mai tarziu
  5. RST

    Sfarsit Tragic

    Deci impuscam toti caii, poneii, magarii si toate familia de patrupede din categoria asta EVIDENT !!!
  6. RST

    Sfarsit Tragic

    Mai bine sa te impuscam pe tine ba ca in felul asta nu mai citim gunoaie pe forumu asta sau mai bine impuscam si familia ta si tot neamu tau care cu siguranta au mai traversat strada prin locuri nepermise si poate in felu asta, asa cum spunea cineva mai inainte , avem si noi cum sa ne dam fara frica cu 299 pe unde vrem! Nu e mai bine asa? VITEZA UCIDE! atat am de spus, culca-te hitleristule!
  7. La fel ca intotdeauna, 5 pagini constructive, 5 pagine de rip-uri si pareri de rau si 25 de pagini de gunoaie!!! Incet incet se duce de rapa forumul asta... Pacat!
  8. RST

    Accident Snagov 27 05 2008

    Ti-am dat add pe mess pateutz, verifica si tu te rog
  9. Sa inteleg ca daca ma apuc sa fac foarte multi km nu voi mai cunoaste limba materna ? Ps: am 110 000 km pe motor. De la cat incepe sa se manifeste jucaria asta ?
  10. RST

    R6 Magheru - 08.03.2007

    Omul din greseli invata, asta e frate, bine ca ai scapat cu viata si cu o lectie importanta atat pentru tine cat si pentru noi . Chiar daca sunt reguli elementare pe care orice rider le cunoaste (cred) uite ca se mai intampla si necazuri de genul asta care uneori au un final tragic sau in cazul tau, fericit. Toti suntem constienti ca aceste reguli nu trebuie incalcate si totusi le incalcam drogati parca de setea de adrenalina acumulata pe tot parcursul iernii iar din comoditate si siguranta pe sine nu ne mai echipam corespunzator in ideea ca noi avem experienta si sigur nu se va intampla nimic.. GRESIT!!! Pericolul ne paste la fiecare metru parcus. In concluzie, gazu mai subtire, purtati echipamentul de protectie si atentie sporita in trafic!!! Insanatosire financiara grabnica si te asteptam din nou calare pe o noua mobra printre noi!
  11. Ba domnule Dragon Warrior ne lasi... dute frate pe alte forumuri, cauta unu cu biciclisti tata ca oricum esti paralel cu tot ce se scrie pe aici!!! Ti-am urmarit toate posturile tale .... AVIOANE nene AVIOANE scrii!!! Critici pe toata lumea frate de parca ai fi un celebru critic , esti fix beeeep prietene! Lasa-ne pe noi astia cu credinta in CEL DE SUS sa speram ca un frate de-al nostru va lupta si isi va revenii dupa toata suferinta si durerea prin care trece. Si apropo de minuni daca tot studiezi forumul asta cu asa mare atentie citeste aici /index.php?showtopic=65635 fiecare pagina si ai sa vezi cum un frate de-al nostru si-a revenit dintr-o situatie asemanatoare. Deci in concluzi nu putem spera decat doua lucruri in momentul asta : 1 Nic sa-si revina si sa se intoarca iar printre noi ( cu puterea CELUI DE SUS, credinta si rugaciune chestii pe care nu le gasesti pe winkpedie ratatule) si 2 Sa nu ne mai obosesti cu parerile tale care sincer spun pentru noi sunt nule! Iar in incheiere LA SA NE ! Nic lupta frate , noi vom fi alaturi de tine orice s-ar intampla! P.S. Scuzati-mi va rog greselile daca sunt , dar am scris repede si plin de spume dupa ce am citit toate aberatiile scoase de ala (se stie care)
  12. Shefu, recomand examen oftalmologic! Dupa examen o sa constati cu stupoare ca ai mari probleme cu vederea frate. Luand in calcul cele relatate mai sus iti mai recomand sa schimbi mobra ta cu o gaza de 50cc ca nu pleaca asa violent , asa poate o sa vezi obstacolele din calea fericirii tale!
  13. DOAMNE AJUTA-L PE NICOLAE-IULIAN SI DA-I MULTA PUTERE SA LUPTE PENTRU VIATA !!! INSANATOSIRE GRABNICA NIC!!!! SUNTEM ALATURI DE TINE!
×
×
  • Creează nouă...