Sari la conținut

DragStar650

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    de prin Ilfov....

Informații profil

  • Motociclete detinute
    bicla cu 16 viteze

DragStar650's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mai degraba cred ca incerca sa-i filmeze pe cei care depaseaua coloana oprita la bariera...doar stim ca este "sport national"
  2. Insisti in a demonstra ca politetea si comportamentul civilizat in trafic sunt cauzele accidentului. Scuza-ma ca-ti spun, dar in cazul prezentat de tine, "idiot" a fost amicul care nu s-a asigurat. Punct! Respectul pentru ceilalti participanti la trafic nu sunt generatoare de accidente. Asa incat, ar trebui ca data viitoare cand intalnesti un "idiot politicos" in trafic, sa te asiguri bine, dupa care sa multumesti eventual, in loc sa-i injuri pentru ca detin prea mult bun simt. Si apropo, nu stiu pe unde ai fost tu afara, dar comportamentul civilizat in trafic exista in cel putin jumatate din Europa. Numai bine!
  3. Dumnezeu sa-i ierte! Spre deosebire de altii, au ales sa se dea pe un drum necirculat, dar, soarta nu a fost cu ei. Multa putere familiilor pentru a trece peste aceasta nenorocire!
  4. Asta arata ca nu a invatat nimic din accident. Oare sa cautam topicurile in care se discuta despre pericolul reprezentat de "schumahareii damboviteni" ce merg pe contrasens?
  5. DragStar650

    Accident Crangasi

    Scuze de offtopic dar nu ma pot abtine: Scrii fara cratime, vorbesti prescurtat si in afara de aceasta nu esti capabil sa exprimi o idee in mod fluent. Dar nu asta m-a deranjat, ci faptul ca iti permiti sa critici nefondat un om ce are cel putin de 2 ori varsta ta, iar experienta incomparabil. Am vazut ca varsta trecuta in profilul tau este 17 ani???? Mai are vreun rost sa te intreb daca ai permis?.....Fugi la scoala si invata!
  6. DragStar650

    Accident Crangasi

    Parerea mea: Curba este la dreapta, iar asfaltul este "inclinat" invers. Cand au asfaltat ultima oara l-au mai indreptat, dar tot mai are o inclinatie spre linia de tramvai. Pe de alta parte, chiar in curba pe prima banda sunt 2 guri de canal. Oricum, la viteze de peste 60-70 km curba devine periculoasa si pentru masini. Cu moto nu am intrat cu mai mult de 50 km/h in aceea curba (e drept experienta mea este limitata la un an de zile).
  7. strangi ambreiajul....pui contact si dai la automat...dupa incerci sa scoti din nou din viteza...bafta!
  8. Am vazut dimineata pe Pro TV, dar momentan nu a aparut stirea si pe site. Pe scurt, aseara in zona Bucurestii Noi pe Sos. Bucuresti - Targoviste un motociclist circula cu aproximativ 120-130 conform celor spuse de martori si a pierdut controlul din cauza unor denivelari/gropi. A fost proiectat intr-un stalp si si-a fracturat gatul. Dumnezeu sa-l ierte!
  9. Link-ul catre realitatea: http://www.realitatea.net/157906_Un-motoci...utoturism-.html Multa sanatate motociclistului!
  10. am vazut in trafic pe o masina un stcker cu un mesaj de genul "Atentie!Motociclisti in trafic!"...sau cam asa...cum pot face rost?
  11. RIP...pana acum m-am multumit sa citesc opiniile de pe forum....cu unele am fost de acord....cu altele nu...insa am considerat ca intotdeauna viteza excesiva a fost factor determinant intr-un accident cu urmari grave.....se pare ca m-am inselat...prostia...nesimtirea....unui astfel de posesor de categorie CE...ne-a demonstrat contrariul..si din pacate sunt multi ca el....RIP
×
×
  • Creează nouă...