Sari la conținut

192100

EX+
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de 192100

  1. Pai daca tot face Laur asta badjocura de altii ,macar sa isi schimbe poza aia cu srad-u ala ca la urma urmei i cea mai mare badjocura !
  2. Pai daca tot face Laur asta badjocura de altii ,macar sa isi schimbe poza aia cu srad-u ala ca la urma urmei i cea mai mare badjocura !
  3. da un anunt pe net, sunt motoare accidentate care se vand pe piese, si poate ai noroc si u !
  4. potriveste pe 2004-2006 cea de la modelul mai nou 2007-2008, problema e diferenta de culoare cele mai mule de pe 2007-2008 is modelele alb cu rosu la cre saua i rosie.
  5. iti multumesc colegu , si daca i cum zici u si voi avea bafta in loc de bere dau un schimb de ulei !
  6. Eu nu am venit aici sa ma cert ci am vrut sa imi vand motorul, despre care vb. discutam dar mai trec 2-3 sexoane de mers la mare si tu doar vei visa la easa ceva , pote lumea sa vina sa il vada, sa mergel la un cunoscator sa i faca o diagnoza, pana la urma nu vand mata in sac . motocicleta e cumparata din tara de la repezentanta chiar la aparitie, nush cine face (eu sigur nu) mai mult de 8000 de km in 3 sezoane tinand cont ca nu i o motocicleta care ti-o iei sa te scoata in lume sa faci calatorii ! Anuntul este in continuare valabil !
  7. da e inmatriculata in Romania. Iar pentru mine slicurile prezina o siguranta mult mai mare decat cele cu creste, desi le schimbi mult mai des, mai ales cauciucul spate, fiind mai moale ca compozitiese -motorul cu putere mare se duce mai repede, ma dau putin cu ea, evit iesirile in oras si plimbarila lungi asta se vede si pe km care i are motocicleta !
  8. Va rog pe toti detinatorii de R1 sa ma ajutati sa imi vand Motocicleta ! este vorba de un YAMAHA R1 din 2006, cu rulaj de 8000 de km , cumparata de noua din reprezentanta, intretinuta cu cele mai bune consumabile, are multiple accesorii : linie de tobe titan MICRON , furtune frana GARFER , sacrite GILLES TOLING , crash paduri originale YAMAHA, filtru aier K&N, placute frana fata -pate, BREMBO, invelis de carbon pe intreg cadrul, xenon, ulei MOTUL cu care am parcurs 500 km, tranzmisia in stare perfecta, merita vazuta in realitate. La pretul de 7100 eur !!!!
  9. vand R1 2006 preratiri race, pret negociabil 7800 eur !
  10. Am vazut in asemenea motoras vara trecuta intrun Autogril in italia, era super dotata, carene de carbon si alte alea avea un sunet super frumos, si dupa cum i-am vasut precarea , am banuit ca are si un cuplu pe masura, mie nu imi pare urata nici frumoasa, pot zice altfel coidata, cel mai mult m-a atras siscul fata care desi era doar unul singur era unul gigant...
  11. i nebuna lumea , pana ;la urma va fii SUZUKI R1 de 750 !!!!!!!
  12. Eu mi-am pus Brembo carbon , m-a costat 200 de euro fata , intradevar se duc mai repede dar atata timp cat le ai vei avea parte de o franare 100%
  13. Fratilor , as vrea sa imi dau si yo R1-le (2006) si sa ma dau pe un ZX 10 R, din punctul meu de verere as zice ca e singura motocicleta de viteza pentru care m-as risca sa imi schimb R1 , voi ce parere aveti cu ce ma sfatuitii (si bune si rele )?
  14. te rog sa te intreresezi de Programa concursurilor, si sa imi zici si mie cam pe unde i locatia ! ms
  15. sincer as veni si eu la liniute sa vad ce poate jucaria mea !
  16. pacat ca ne desparte o distanta destul de mare de la Cluj, si noi suntem aici calare pe R1 ca si tazimetristii cu Loganuri !
  17. va multumesc pentru complimentele voastre, ce parere aveti nu i gasim un client ?
  18. Vand YAMAHA R1 2006 unic proprietar, cumparata de noua , are 7500 km parcursi, arata perfect estetic si mechanic , are multe piese after marchet ; linie de tobe Micron , filtru aier K&N, furtune frana race, placute frana fata + spate Brembo, crash paduri originale Yamaha, invelis de carbon pe cadru, scarite Race Gilles Tooling ,Xenon pretul este putinel negociabil 8100 eur ! daca sunteti interesati va pot trimite si ceva poge cu detalii ! tel : 0743639638 Huni
  19. salut Eu vin de la Cluj, nu imi ziceti si mie pe unde sa tine intrunirea, si daca are rost sa vin , vor fii ceva speeduri ?
  20. Salut ! tuturor detinatorilor de R1, am intrat si eu pe aici ca ma tin un fericit detinator al unui R1 din 2006sau chiar mai mult !
  21. Am avut un Suzuki GSX R 600 2004-2005 , motorul are o ciclistica buna , i usor de manevrat, are ceva forta, se ridica usor intr-o roata, telescop de vibratii din fabrica deja si multe alte inbunatatiri ! bafta
  22. Frumoasa intrunire ati pus pe picioare turdenilor, si eu cunosc pe cineva de la Turda (HUNI cu GSX-R u , fain de voi va salut pe toti!
  23. [size=2][attachmentid=158727] Am si eu un Yamaha Tundercat ,pe care l-am procurat din italia anul trecut ! motorul se prezinta bine la cei 24 de mii de km, sunt multumit de ea. Acuma lam inbracat cu slicuri . Penru a imi face prezenta de la distanta mare i-am scos filtrele din toba, deci uraganul se apropie ! Nu mam gandit nici o data ca voi avea un motor, ma gandeam prea mult la masini, pana intr-o zii cand un prieten ma prostit de tot , si nu imi parew rau !!!!
×
×
  • Creează nouă...