Sari la conținut

Dark-

INACTIV
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dark-

  1. Dark-

    Service Moto Bacau

    Daca nu la adinel du.te la ACR, in spate la fidelio...
  2. Salut, sunt Vlad si am de ceva timp o aprilia rs125, ne vdm joia si pe strada. Asfalt uscat prieteni....apropo care imi zice si mie care e treaba cu , , , cluburile moto?? adik stiu ca este in baca dar cine este presedinte? ce se face akolo? ce se organizeaza?
  3. Vlad-- --- Mesaj completat în 30 Sep 2007 13:54 ------------- Vlad -- Rs125
  4. nu prea are cum sa fie bucati de segmenti, nu are nicio legatura bujia(chiar daca se topeste) cu teava de esapament. Oricum am auzit de la mai multi cu RS ca au patit chestia asta ...dar nu stiu daca e de rau sau nu ? inca nu m.am convins.... daca mai stiti cate ceva, spuneti-mi. pls --- Mesaj completat în 14 Sep 2007 16:04 ------------- hah, Cum sa ajunga bucati de bujie topita in toba omule?) trebuie sa treaca prin carburator, asta daca se duce in rezervor, si carburatorul are o sita....deci nu are cum, era de la altceva.
  5. Salutare prieteni, am un RS125 din 2004 si in seara asta, la o liniutza, mi.au zis niste prieteni ca imi ies scantei din toba....e de bine? e de rau??? Scuze ca am deschis un topic doar pentru o banala intrebare ..
  6. Unii mi.au spus ca e asa din cauza ca e limitata....se poate???
  7. Salutare. Am si eu o mica problema. Cand plec merge super pana pe la vreo 4mii de ture cand incepe sa se aud mai nasol...infundat tare....si daca accelerez brusc nu prea pleaka brusc...adik...mai deloc:( ..si asta se intampla in orice viteza......si pe la vreo 7-8 mii de ture se infinge tare...power valve cred.....dar nush de ce se aude asa nasol.....si da sa se opreasca cateodata....help pls -----rs 125------
  8. Dar de la filtrul de aer nu poate fi ??? ca ,, carburatorul nu pare sa aiba nimic...... acu mai nou nici cu coke-eul la maxim nu sta aprins...tot scade turatia si daca nu il accelerez se opreste X(X(X(
  9. Am o Aprilia rs125 model 2005 si am o problema cu ea: cand o pornesc se aude super grosss..si turatia cand e la 2000 cand e la 1000 si bag in viteza vreau sa plec de pe loc si se opreste...cand incerc sa il pornesc din nou porneste foarte foarte greu..de obicei tre sa il las vreo 5 minute. bateria scimbata, bujie schimbata, sigurantze schimbate...... NU STIU CE SA MAI FAC...... cine ma ajuta??? P.S: Sunt incepator deci orice sfat e foarte bine venit... aaa si inca ceva: cum drq vad eu cata benzina mai am?? ca nu am niciun beculetz pe bord, nici nicaieri!! ma iau dp kilometri ?
  10. Stie careva cat costa un Derbi gpr125 NOU NOUT DIN MAGAZIN ???? help me
  11. Dar de ce nu ai pus si RIEJU RS2 125...? e marfa si motorul ala
×
×
  • Creează nouă...