Sari la conținut

spn

INACTIV
  • Număr conținut

    286
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    CBR 600RR
  • Numar Moto
    51

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki bandit 400(`93) , Suzuki bandit 600(`96) , Honda CBR 600RR (`05)

spn's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. F rapid si elegant. Recomand.
  2. Si eu ma bag la intalnire.De Amckart ce ziceti?
  3. Salut Alexandru, daca te referi la o intrunire intre posesorii de RR nu cred ca exista (sau nu una cu o regularitate). Bun venit. Incepe cursa MGP.
  4. Frumos RR-ul!dar si basculanta albastra
  5. Haideti mai bine sa-i vedem pe cei mici de la SM pe Amckart.
  6. Ti s-a raspuns la intrebare Alecs, ai cerut o parere.Trebuia sa te astepti ca nu toti au aceleasi gusturi cu ale tale.After Ego nu a fost deloc rautacios, ba chiar din contra, ti-a raspuns printr-o gluma eleganta . Iti apreciez munca, nu si investitia, considerand-o inutila. Eu unul mi-as pune doar daca as avea R6, as sterge 6-le si as desena un 8 ca sa cred ca am AUDI . Felicitari inca o data Stau-de-6, vad ca ti-ai facut un frumos obicei
  7. Bucuresteni atentie la RAR mobil-ul de la Victoriei, daca va stiti cu toba galagioasa sau alte lucruri ce tin de ITP(nu mai spun asigurare etc) evitati zona. Si daca sunteti opriti, in niciun caz nu acceptati sa vi se retina talonul pt o toba galagioasa fara a se masura nivelul decibelilor.Pe vremuri aveau aparatul respectiv, azi am vazut ca le lipseste si asta a fost portita mea. Take care.
  8. A fost mai rapida persoana in cauza. Bucuresteni, mergem maine mai spre seara 19:00+ sa ne invartim putin pe Amckart? Si o intrebare, are cineva o oglinda stanga stock de vanzare?
  9. Stau-de-6 spune-ne ca nu parasesti topicul ci doar schimbi anul
  10. Frumosa iesire Stau-de-6. Ai facut f bine ca ai enumerat costurile in topicul celalalt, astfel vei incuraja pe multi. In ritmul asta Tihuta va ramane doar 'mistress' . Doreste careva astazi sa iasa pe amckart?
  11. Graba strica treaba. Sunt pt 1200 intre 1996-2006 si 600 1995-2005.
  12. Nu (din pacate ), doar eram prin trecere. Stau-de-6 : frumos pe Tihuta, chiar ma gandeam la tine(vazand pozele precedente acestora) cand am auzit acum cateva saptamani o stire in care spuneau ca s-a lasat cu niste zapada.
  13. Se pare ca si vremea te-a asteptat pe tine, nu numai tu inceputul sezonului te-am vazut ieri prin Pipera. aa .. si se pare ca trebuie sa ne schimbam si gumele fata P.S. cam liniste pe aici, se plimba toata lumea?
×
×
  • Creează nouă...