Sari la conținut

Cernobal

INACTIV
  • Număr conținut

    348
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Cernobal

  1. De vanzare:

    -pentru JUPITER 3,4:burdufuri lant 30ron,capac cu saboti roata fata 40ron,aripa fata 40ron

    Telefon:0742080634,Bucuresti

     

     

     

    Cateva poze mai detaliate la burdufurile alea de jupiter va rog , am vb si la telefon, numai bine!

  2. unele se pot inmatricula altele nu, depinde ce moto vrei.

    in general la astea de politie nu da acte, doar o factura pe care trece simplu 'resturi moto' si marca, ca sa ai o acoperire legala pt piese, cadrul (sasiul) prefera sa-l taie sa nu-i dea drumul pe poarta, la celelalte moto (de civili) ai cam doare la basca ce se antampla cu el dupa ce iese.

    Salut ..cam ce pret o avea 1100rt, ai idee?

  3. Sitele/tevile alea pe care le-ai gasit in tobe sunt singurele "chestii" care doteaza tobele de JI 56 (plus dopurile care vin in capul tobei) insa daca sunt mancate de rugina sau coxate....s-ar putea sa fi oprit de "militie" fara ca sa-ti dai seama de ce...

     

     

    Multumesc mult LOLO ID , nu eram sigur daca sunt doar alea sau mai era ceva ...oricum in legatura cu opritul de catre politie este ultima problema! Numai bine tuturor!

  4. salutare , imi cer scuze daca postez unde nu trebuie , dar am o intrebare catre cunoscatori....intr-o toba de izh 56 , cate site se gasesc, momentan la ce am eu nu este decat o sita cu doua tevi mici...in fiecare toba si sunt asezate in acelasi loc , astept un raspuns de la voi , multumesc ! Numai bine tuturor!

  5. Ai fost la dl. Matei? Cum s-a purtat?

    După ce ai adeverința, faci CVC cu proprietarul, o declari la fisc și te duci la RAR doar cu adeverința și CVC.

    La RAR nu-ți trebuie nimic de la fisc. Doar declari pe propria răspundere pe fișa aceea pe care o completezi, că motocicleta e a ta.

     

     

    Va salut ! La dl. Matei a fost ok, nu prea i-a placut ca am fost la el in birou sa intreb dar m-a ajutat si mi-a dat toate detaliile, oricum , multumesc pentru indrumare ! urmeaza sa fac actele , saptamana care vine sa imi gasesc timp liber! Numai bine tuturor!

  6. Cand te duci cu moto la RAR sa-i faci CIV, trebe sa faci ITP plus identificare. Nu-ti cere nici un talon la RAR, trebe sa ai CVC si fisa de inmatriculare stampilata conform careia e la tine la financiar.

     

     

    Am inteles Mihai, multumesc frumos! Numai bine tuturor!

     

    am fost astazi la politie si m-am interesat ce trebuie sa fac...in prima faza trebuie ca propietarul sa se duca sa plateasca o taxa la cec de 4 lei (taxa furnizari date) face o cerere catre domnul Comandant ca vrea sa scoata o adeverinta care sa tina locul talonului pierdut, la randul meu fac CVC cu propietarul , dupa ce scoate adeverinta si cu CVC ma duc la RAR si continui actele...nu stiu sigur daca pana in RAR trebuie sa o bag la mine la financiar si sa scot cartea aia serox cu stampila de la financiarul meu, ramane sa mai stuiez partea asta! Numai bine tuturor!

  7. Cernobal, daca talonul a fost pierdut, faci CVC cu vanzatorul, iti da fiscal si fisa de inmatriculare si o bagi la fisc. Cand te duci sa o inm pe numele tau, pur si simplu declari talonul pierdut. Eu asa am facut la toate, imi place sa am o mica colectie de taloane vechi, chiar daca nu mai am cen face cu ele.

     

     

    Salut Mihai , am o nedumerire...cum pot face ITP(reinscrierea) daca nu am nici un act al motocicletei? nu cere vechiul act(sau acte inlocuitoare) cand iti fac aia altele? asa pot scoate financiar si sa fac CVC nu este problema!

  8. Postul meu de mai sus era pentru owene.

    Acum văd că ești din Ploiești.

    Dacă nu e radiată, motocicleta trebuie să existe în baza de date a poliției. Te duci la înmatriculări la domnul Matei (e șeful lor), îi dai datele motocicletei (tip, număr de înmatriculare vechi, proprietar etc.) și-l întrebi pe dânsul ce trebuie făcut pentru a putea reînmatricula motocicleta.

     

     

    Am inteles , multumesc mult pentru indrumare , luni ma voi duce sa vb cu domnul Matei. Am sa va tin la curent cu ce trebuie sa fac , sa fie scris , sa ajute si pe altcineva! Numai bine tuturor!

  9. Actele se pot reface doar de catre proprietar deci cu el vei rezolva totul. Legea spune clar ca nu ai voie sa aduci modificari de nici un fel autovehiculului fara omologare implicit instalatiei electrice a motocicletei. De aceeasi problema m-am lovit si eu - tot cu IJ 56 cu atas - insa inainte de a merge sa fac I.T.P.-ul am preferat sa merg sa vorbesc cu inginerul care urma sa-mi faca inspectia si mi-a zis in felul urmator : "tu vi cu motocicleta cu atas la mine , cu actele si restul e treaba mea" [bineinteles ca-i explicasem cum sta treaba cu dinamul care nu prea are putere sa duca atatea becuri (am dinam pe 6 V) si faptul ca nu am adus nici o modificare instalatiei electrice - tinand cont ca din fabricatie motocicleta nu a fost prevazuta cu semnalizari]....automat am fost obligat sa scot ceva din buzunar pentru inspector deoarece franele motocicletei nu sunt deloc eficiente dupa noile standarde europene plus ca a fost dispus sa ma ajute. Asta e ! Traim in Romania si se pare ca doar daca dai spaga ai parte de liniste. Succes cu inmatricularea !

    salut , ok am inteles ca se pot face doar de propietar , asta nu ar fi o problema, dar tinand cont ca actul era un talon (vechi) care acum nu mai este valabil pentru circulatie ci doar ca sa reprezinte fierul si acesta fiind pierdut , ce trebuie sa fac si de unde pot scoate un duplicat sau o foaie care sa tina locul acelui talon , asta pentru a putea face ITP si tot odata contractul de vanzare cumparare?

     

    Acum văd topicul ăsta pentru prima dată. Practic tu vrei să te eliberezi fiscal de fier, nu?

    Prin 1996 am vândut unui tip un FIAT 850 sport și nu am făcut acte. Cumpărătorul l-a abandonat și eu n-am mai plătit impozit.

    Prin 2007 m-au somat de la financiar cu o sumă enormă, iar o fată de acolo care făcea un master la noi m-a învățat să dau o declarație că mașina a fost dezmembrată și vândută ca piese. Am plătit doar o amendă de 25 lei.

    salut , nu sa ma scutesc de fiscal, fiscalul este platit si se poate scoate fiscalul de la primarie, nu este o problema , ideea este cum scot si de unde duplicat sau un act inlocuitor al talonului vechi ptr a face contract de vanzare si sa am act ptr ITP ( bineinteles scoaterea actelor necesare inmatricularii)

  10. salutare , am si eu o nedumerire, mai am un pic si pun pe picioarele lui un JZH 56 din 1960 cu atas, el a fost inmatriculat si avea doar talonul, acesta nu mai este , s-a pierdut , propietarul este inca in viata, ce trebuie sa fac , ca sa il pot inscrie tinand seama ca nu mai am talonul vechi?(se va da anunt la monitorul oficial...ca sa pot scoate duplicat sau ce se face, ca la omologare imi trebuie un act ceva!) si inca o chestie ar fi cu semmnalizarile,....de cand a iesit din fabrica nu a avut semnalizari, oare la itp ma va obliga sa am semnalizari pe el? Numai bine tuturor!

  11. Salutare tuturor! am mai postat acum ceva vreme si mai postez si acum in vederea de a vinde Dragpipes-urile pe care le-am avut pe vulcan, se potrivesc pe vn 400-800.(sunt cele care s-au tot vandut pe forum) din pacate nu am mai avut timp sa mai intru pe forum sa mai urmaresc topicul , le vand cu cat le-am luat 350 lei, se pot vedea si proba (pe motocicleta voastra)in Ploiesti, tel: 0724537523 - Cosmin. Numai bine

    post-16980-0-37184600-1306425220_thumb.jpg

    post-16980-0-48576700-1306425232_thumb.jpg

    post-16980-0-87653900-1306425272_thumb.jpg

  12. salutare , mi-au mai ramas cateva cauciucuri sh , pretul il faceti voi, cat credeti ca merita :

     

    metzler 2,75-21 enduro 1

    heidenau 90/90-21

    pirelli 90/90-21 mt21

    metzler 140/80-18 enduro3

    din pacate nu pot baga pozele, voi reveni cu poze sau trimit pe mail pentru cei interesati! Numai bine

    Mesaj completat

    vand sac hidratare de 2,5 litri, este absolut nou, nefolosit, pret 150 lei , tel 0724537523, sau mail. Numai bine

    Mesaj completat

     

     

    revin cu cateva casti si altele pe care nu le mai folosesc de ceva vreme si imi ocupa spatiul:

    casca AGV GP-1 ,marimea M , curata si ingrijita, fara miros urat la interior , folosita numai cu cagula- 180 lei

    casca chopper neagra , curata, fara mirosla interior, folosita numai cu cagula - 70 lei

    casca alba open face , curata, fara miros la interior, folosita numai cu cagula - 50 lei

    manusi negre piele fara degete, absolut noi - 30 lei

    ochelari clasici , purtati de 2 ori - 30 lei

    topcase givi E36 - 280 lei negociabil

    suport universal topcase pentru givi -110 lei

    Mesaj completat

     

     

    se mai vinde o geaca Cycle Spirit Outdoor, marimea XS , absolut noua , nepurtata, imi este mica, 4 buzunare exterioare,2 interioare, mesada detasabila, waterproof, pret - 200 lei

    Mesaj completat

     

     

    Geaca s-a dat !

     

     

    S-a dat casca AGV GP-1 ,casca chopper neagra si ochelari clasici sunt promisi . Numai bine tuturor!

    Mesaj completat

    salutare , mi-au mai ramas cateva cauciucuri sh , pretul il faceti voi, cat credeti ca merita :

     

    metzler 2,75-21 enduro 1

    heidenau 90/90-21

    pirelli 90/90-21 mt21

    metzler 140/80-18 enduro3

    din pacate nu pot baga pozele, voi reveni cu poze sau trimit pe mail pentru cei interesati! Numai bine

    Mesaj completat

    vand sac hidratare de 2,5 litri, este absolut nou, nefolosit, pret 150 lei , tel 0724537523, sau mail. Numai bine

    Mesaj completat

     

     

    revin cu cateva casti si altele pe care nu le mai folosesc de ceva vreme si imi ocupa spatiul:

    casca AGV GP-1 ,marimea M , curata si ingrijita, fara miros urat la interior , folosita numai cu cagula- 180 lei

    casca chopper neagra , curata, fara mirosla interior, folosita numai cu cagula - 70 lei

    casca alba open face , curata, fara miros la interior, folosita numai cu cagula - 50 lei

    manusi negre piele fara degete, absolut noi - 30 lei

    ochelari clasici , purtati de 2 ori - 30 lei

    topcase givi E36 - 280 lei negociabil

    suport universal topcase pentru givi -110 lei

    Mesaj completat

     

     

    se mai vinde o geaca Cycle Spirit Outdoor, marimea XS , absolut noua , nepurtata, imi este mica, 4 buzunare exterioare,2 interioare, mesada detasabila, waterproof, pret - 200 lei

    Mesaj completat

     

     

    Geaca s-a dat !

     

     

    S-a dat casca AGV GP-1 ,casca chopper neagra si ochelari clasici sunt promisi . Numai bine tuturor!

  13. salutare , mi-au mai ramas cateva cauciucuri sh , pretul il faceti voi, cat credeti ca merita :

     

    metzler 2,75-21 enduro 1

    heidenau 90/90-21

    pirelli 90/90-21 mt21

    metzler 140/80-18 enduro3

    din pacate nu pot baga pozele, voi reveni cu poze sau trimit pe mail pentru cei interesati! Numai bine

    Mesaj completat

    vand sac hidratare de 2,5 litri, este absolut nou, nefolosit, pret 150 lei , tel 0724537523, sau mail. Numai bine

    Mesaj completat

    salutare , mi-au mai ramas cateva cauciucuri sh , pretul il faceti voi, cat credeti ca merita :

     

    metzler 2,75-21 enduro 1

    heidenau 90/90-21

    pirelli 90/90-21 mt21

    metzler 140/80-18 enduro3

    din pacate nu pot baga pozele, voi reveni cu poze sau trimit pe mail pentru cei interesati! Numai bine

    Mesaj completat

    vand sac hidratare de 2,5 litri, este absolut nou, nefolosit, pret 150 lei , tel 0724537523, sau mail. Numai bine

     

    revin cu cateva casti si altele pe care nu le mai folosesc de ceva vreme si imi ocupa spatiul:

    casca AGV GP-1 ,marimea M , curata si ingrijita, fara miros urat la interior , folosita numai cu cagula- 180 lei

    casca chopper neagra , curata, fara mirosla interior, folosita numai cu cagula - 70 lei

    casca alba open face , curata, fara miros la interior, folosita numai cu cagula - 50 lei

    manusi negre piele fara degete, absolut noi - 30 lei

    ochelari clasici , purtati de 2 ori - 30 lei

    topcase givi E36 - 280 lei negociabil

    suport universal topcase pentru givi -110 lei

    Mesaj completat

    salutare , mi-au mai ramas cateva cauciucuri sh , pretul il faceti voi, cat credeti ca merita :

     

    metzler 2,75-21 enduro 1

    heidenau 90/90-21

    pirelli 90/90-21 mt21

    metzler 140/80-18 enduro3

    din pacate nu pot baga pozele, voi reveni cu poze sau trimit pe mail pentru cei interesati! Numai bine

    Mesaj completat

    vand sac hidratare de 2,5 litri, este absolut nou, nefolosit, pret 150 lei , tel 0724537523, sau mail. Numai bine

    Mesaj completat

     

     

    revin cu cateva casti si altele pe care nu le mai folosesc de ceva vreme si imi ocupa spatiul:

    casca AGV GP-1 ,marimea M , curata si ingrijita, fara miros urat la interior , folosita numai cu cagula- 180 lei

    casca chopper neagra , curata, fara mirosla interior, folosita numai cu cagula - 70 lei

    casca alba open face , curata, fara miros la interior, folosita numai cu cagula - 50 lei

    manusi negre piele fara degete, absolut noi - 30 lei

    ochelari clasici , purtati de 2 ori - 30 lei

    topcase givi E36 - 280 lei negociabil

    suport universal topcase pentru givi -110 lei

     

    se mai vinde o geaca Cycle Spirit Outdoor, marimea XS , absolut noua , nepurtata, imi este mica, 4 buzunare exterioare,2 interioare, mesada detasabila, waterproof, pret - 200 lei

    Mesaj completat

    se mai vinde o geaca Cycle Spirit Outdoor, marimea XS , absolut noua , nepurtata, imi este mica, 4 buzunare exterioare,2 interioare, mesada detasabila, waterproof, pret - 200 lei

     

    Geaca s-a dat !

    post-16980-1297782509_thumb.jpg

    post-16980-1298799015_thumb.jpg

    post-16980-1298799223_thumb.jpg

    post-16980-1298799413_thumb.jpg

    post-16980-1298799438_thumb.jpg

    post-16980-1298799454_thumb.jpg

    post-16980-1298799467_thumb.jpg

    post-16980-1298799484_thumb.jpg

    post-16980-1298799489_thumb.jpg

    post-16980-1298799512_thumb.jpg

    post-16980-1298799525_thumb.jpg

    post-16980-1298799533_thumb.jpg

    post-16980-1298799542_thumb.jpg

    post-16980-1298808606_thumb.jpg

    post-16980-1298808636_thumb.jpg

    post-16980-1298808661_thumb.jpg

    post-16980-1298808686_thumb.jpg

  14. Mychopper.ro va importa din SUA, huse pentru casti moto din material textil cu diverse imprimeuri

    Caracteristici:

    1. Material textil imprimat care permite castii sa respire oferind in acelasi timp protectie fata de razele zoarelui.

    2. Se imbraca foarte usor si poate fi spalat la masina.

    3. Design deosebit fiind disponibile peste 50 de modele.

    4. Se potrivesc la marea majoritate a castilor.

    6. Huse disponibile pentru casti integrale, open face/beanie si off road.

    7. Husele nu sunt chinezarii, sunt made in USA.

     

     

    post-16157-1294662755_thumb.jpgpost-16157-1294663023_thumb.jpgpost-16157-1294663278_thumb.jpgpost-16157-1294663278_thumb.jpg

     

    Salut, niste preturi si un numar de telefon ar fi de mare folos! ms

  15. salutare baieti, am cateva gume sh la preturi modice.....michelin 90/90-21 cross competition < metzler 2,75-21 enduro 1 < heidenau 90/90-21 < pirelli 90/90-21 mt21 < metzler 140/80-18 enduro3 < mitas 120/90-18 cross rear, pot pune si poze daca se doreste, un PM si vorbim , numai bine!

     

     

     

    azi s-a vorbit pentru Michelin pe 21 si Mitas pe 18, au mai ramas Metzler pe 21, Heidenau , Pirelli si Metzler pe 18.

     

    NASU...nu am 130/90-17, imi pare rau! am doar ce am anuntat.

     

    Numai bine!

×
×
  • Creează nouă...