Sari la conținut

Cernobal

INACTIV
  • Număr conținut

    348
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Cernobal

  1. Cateva poze mai detaliate la burdufurile alea de jupiter va rog , am vb si la telefon, numai bine!
  2. Salut ..cam ce pret o avea 1100rt, ai idee?
  3. Salutare ...cum si ce actioneaza frana aia dintre atas si Motoreta? , banuiesc ca actioneaza roata de pe atas, dar ce tre sa apesi ca sa ii traga cablul respectiv?
  4. Multumesc mult LOLO ID , nu eram sigur daca sunt doar alea sau mai era ceva ...oricum in legatura cu opritul de catre politie este ultima problema! Numai bine tuturor!
  5. salutare , imi cer scuze daca postez unde nu trebuie , dar am o intrebare catre cunoscatori....intr-o toba de izh 56 , cate site se gasesc, momentan la ce am eu nu este decat o sita cu doua tevi mici...in fiecare toba si sunt asezate in acelasi loc , astept un raspuns de la voi , multumesc ! Numai bine tuturor!
  6. Va salut ! La dl. Matei a fost ok, nu prea i-a placut ca am fost la el in birou sa intreb dar m-a ajutat si mi-a dat toate detaliile, oricum , multumesc pentru indrumare ! urmeaza sa fac actele , saptamana care vine sa imi gasesc timp liber! Numai bine tuturor!
  7. Salut Lolo, mersi frumos, acum incep sa le pun cap la cap fara sa imi dea cu rest ca pana acum imi dadeau cu virgula Numai bine tuturor!
  8. Am inteles Mihai, multumesc frumos! Numai bine tuturor! am fost astazi la politie si m-am interesat ce trebuie sa fac...in prima faza trebuie ca propietarul sa se duca sa plateasca o taxa la cec de 4 lei (taxa furnizari date) face o cerere catre domnul Comandant ca vrea sa scoata o adeverinta care sa tina locul talonului pierdut, la randul meu fac CVC cu propietarul , dupa ce scoate adeverinta si cu CVC ma duc la RAR si continui actele...nu stiu sigur daca pana in RAR trebuie sa o bag la mine la financiar si sa scot cartea aia serox cu stampila de la financiarul meu, ramane sa mai stuiez partea asta! Numai bine tuturor!
  9. Salut Mihai , am o nedumerire...cum pot face ITP(reinscrierea) daca nu am nici un act al motocicletei? nu cere vechiul act(sau acte inlocuitoare) cand iti fac aia altele? asa pot scoate financiar si sa fac CVC nu este problema!
  10. Am inteles , multumesc mult pentru indrumare , luni ma voi duce sa vb cu domnul Matei. Am sa va tin la curent cu ce trebuie sa fac , sa fie scris , sa ajute si pe altcineva! Numai bine tuturor!
  11. salut , ok am inteles ca se pot face doar de propietar , asta nu ar fi o problema, dar tinand cont ca actul era un talon (vechi) care acum nu mai este valabil pentru circulatie ci doar ca sa reprezinte fierul si acesta fiind pierdut , ce trebuie sa fac si de unde pot scoate un duplicat sau o foaie care sa tina locul acelui talon , asta pentru a putea face ITP si tot odata contractul de vanzare cumparare? salut , nu sa ma scutesc de fiscal, fiscalul este platit si se poate scoate fiscalul de la primarie, nu este o problema , ideea este cum scot si de unde duplicat sau un act inlocuitor al talonului vechi ptr a face contract de vanzare si sa am act ptr ITP ( bineinteles scoaterea actelor necesare inmatricularii)
  12. salutare , am si eu o nedumerire, mai am un pic si pun pe picioarele lui un JZH 56 din 1960 cu atas, el a fost inmatriculat si avea doar talonul, acesta nu mai este , s-a pierdut , propietarul este inca in viata, ce trebuie sa fac , ca sa il pot inscrie tinand seama ca nu mai am talonul vechi?(se va da anunt la monitorul oficial...ca sa pot scoate duplicat sau ce se face, ca la omologare imi trebuie un act ceva!) si inca o chestie ar fi cu semmnalizarile,....de cand a iesit din fabrica nu a avut semnalizari, oare la itp ma va obliga sa am semnalizari pe el? Numai bine tuturor!
  13. salut, dai emblemele de izh de pe atas?

  14. Cernobal

    Kawasaki Vulcan

    Salutare tuturor! am mai postat acum ceva vreme si mai postez si acum in vederea de a vinde Dragpipes-urile pe care le-am avut pe vulcan, se potrivesc pe vn 400-800.(sunt cele care s-au tot vandut pe forum) din pacate nu am mai avut timp sa mai intru pe forum sa mai urmaresc topicul , le vand cu cat le-am luat 350 lei, se pot vedea si proba (pe motocicleta voastra)in Ploiesti, tel: 0724537523 - Cosmin. Numai bine
  15. Salut ....ce faci ma te dai pe ktm . ai renuntat la african ?? spor la cautat!
  16. Cernobal

    Bursa locala

    vand casca probiker RSX 4 , absolut noua, decat probata, este mare pentru prietena mea, a fost comandata de pe loius, masura xs dar merge lejer ptr masura s. se vinde cu 300 lei. contact mail , mess sau tel: 0724537523 http://www.louis.de/_100f9be8e69f5872e9a18...artnr_gr=215571
  17. Cernobal

    Bursa locala

    mi-au mai ramas manusile , casca alba, suportul universal si sacul hidratare !
  18. Cernobal

    Bursa locala

    S-a dat casca AGV GP-1 ,casca chopper neagra si ochelari clasici sunt promisi . Numai bine tuturor! Mesaj completat S-a dat casca AGV GP-1 ,casca chopper neagra si ochelari clasici sunt promisi . Numai bine tuturor!
  19. vand sac hidratare de 2,5 litri, este absolut nou, nefolosit, pret 150 lei , tel 0724537523, sau mail. Numai bine.
  20. Cernobal

    Bursa locala

    salutare , mi-au mai ramas cateva cauciucuri sh , pretul il faceti voi, cat credeti ca merita : metzler 2,75-21 enduro 1 heidenau 90/90-21 pirelli 90/90-21 mt21 metzler 140/80-18 enduro3 din pacate nu pot baga pozele, voi reveni cu poze sau trimit pe mail pentru cei interesati! Numai bine Mesaj completat vand sac hidratare de 2,5 litri, este absolut nou, nefolosit, pret 150 lei , tel 0724537523, sau mail. Numai bine Mesaj completat revin cu cateva casti si altele pe care nu le mai folosesc de ceva vreme si imi ocupa spatiul: casca AGV GP-1 ,marimea M , curata si ingrijita, fara miros urat la interior , folosita numai cu cagula- 180 lei casca chopper neagra , curata, fara mirosla interior, folosita numai cu cagula - 70 lei casca alba open face , curata, fara miros la interior, folosita numai cu cagula - 50 lei manusi negre piele fara degete, absolut noi - 30 lei ochelari clasici , purtati de 2 ori - 30 lei topcase givi E36 - 280 lei negociabil suport universal topcase pentru givi -110 lei Mesaj completat se mai vinde o geaca Cycle Spirit Outdoor, marimea XS , absolut noua , nepurtata, imi este mica, 4 buzunare exterioare,2 interioare, mesada detasabila, waterproof, pret - 200 lei Mesaj completat Geaca s-a dat !
  21. salutare , mi-au mai ramas cateva cauciucuri sh , pretul il faceti voi, cat credeti ca merita : metzler 2,75-21 enduro 1 heidenau 90/90-21 pirelli 90/90-21 mt21 metzler 140/80-18 enduro3 din pacate nu pot baga pozele, voi reveni cu poze sau trimit pe mail pentru cei interesati! Numai bine!
  22. azi s-a vorbit pentru Michelin pe 21 si Mitas pe 18, au mai ramas Metzler pe 21, Heidenau , Pirelli si Metzler pe 18. NASU...nu am 130/90-17, imi pare rau! am doar ce am anuntat. Numai bine!
×
×
  • Creează nouă...