Sari la conținut

Adyp

Super Membru
  • Număr conținut

    789
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Adyp

  1. Acum 2 ore, taong_mapagbiro a spus:

    Mai am si eu scapari , in special pe la cotroceni cand cobori de pe pod...chiar au vrut sa ma opreasca dar erau in coloana si m-am facut ca nu-i aud . 

    Nu-i frumos , nu-i de lauda , dar cand te prinde aia e ...lasi caputzu jos si scuturi oleaca cardu'. 

    Si da , NU ai voie sa mergi pe trotuar ...este cale de rulare strict pietonala .

    Si eu o mai luam pe trotuarul ala cu SM-ul daca nu aveam loc printre masini si nu erau pietoni. Acolo, de regula, nu e niciun pieton cam niciodata.

  2. Acum 40 minute, Adrian M. a spus:

    Toba  omologata pentru strada pe modelul moto, stantata + sticker certificare respectare euronorma + certificat calitate/declaratie conformitate, MODEL TOBA PE MODEL MOTO. Astea, plus db montat, egal toba legala. Altfel, o fi toba road legal, daca nu i CERTIFICATA PE MODELUL MOTOCICLETEI, nu i legala.

     

     

    Si vine terminatul ala de la RAR si iti zice: NU! Si iti ia talonul. Ca a masurat el ochiometric sau cu o aplicatie "dupa net"!

     

    Acum 30 minute, GoodKat a spus:

     

    Si o shaorma cu de toate, la pachet.

    Cu tot cu mumu!

  3. Am vandut mobra asa, nu m-am mai preocupat. Era un tip in Timisoara, e mult de atunci, nu mai am date de contact, facea pe comanda conducte Hel la pret accesibil. Merita toti banii conductele cu insertie metalica!

    PS: Am gasit omul, nu stiu daca mai activeaza, site-ul are o alta destinatie acum.

     

  4. La roata din spate poti verifica masurand distanta dintre buza jantei si bascula, sa fie egale, pe ambele parti, dar sa ai si aceleasi semne pe semnele de reglaj de la intinzatoare. Ca nu stiu daca exista si bascule asimetrice, asa te verifici. Eu, unul n-am intalnit. (Le exceptam pe cele monobrat)

    Daca mergi fara maini trage stanga/dreapta?

  5. Cred ca, mai bine, chemi pe cineva care se pricepe. Teoretic (si practic) suruburile de la motor, juguri ar trebui stranse la dinamometrica. Ele se strang intr-o anumita ordine, tocmai, pentru a preveni eventualele torsionari.
    Pe axul rotii fata sunt doua distantiere inegale, verifici cum pica discul in etrier sa vezi care e stanga si care e in dreapta.

  6. Bai nene... daca ai cazut sub ea si nu poti sa iesi atunci cum dracu' ajungi la macara (daca e prins pe cealalta parte a mobrei, de ex)? Si daca se intampla undeva unde nu "e" oameni, ce faci? Iti dai 2 palme, te dezbraci, descalti, chinui si iesi. dai bagaje, cutii jos, ridici mobra, pui cutii, bagaje, si pleci. Daca nu ai murit sub mobra visand la macarale.

    Tanti a fost ajutata de multe ori dar a ridicat-o si singura de cateva ori. Fara macara. Era doar un exemplu ce mi l-am amintit.

    Vreau si eu sa-l vad pe ala care n-a cazut niciodata in enduro...

  7. Nu exista o legatura intre fisc si politie/judecatori, nu stie nimeni daca platesti sau nu. Amenzile sunt cu singur sens, politie > fisc. Doar daca se cere asta in mod expres, extrem de putin probabil pentru un astfel de caz.

    Justitia asta... mii de cazuri identice cu solutii diferite. Pedepse mici sau deloc unde ar trebui date drept exemplu. Coruptie, influente, etc. Ca peste tot de altfel.

    Deci, da, eu, unul, n-am incredere in justitie :))

×
×
  • Creează nouă...