Sari la conținut

MAD KAW

EX+
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MAD KAW

  1. salut la toata lumea... eu am lipsit cam mult, am avut si un accident intre timp.. imi pare bine sa va regasesc!
  2. Sal, gasesti pe www.pneurom.ro, iti recomand Pirelli Dragon Super Corsa Pro...E la categoria Hypersport, eu asa am si sunt f bune.Acolo gasesti de toate. Sa nu pui Racing, ca faci buba pe strazile noastre. Preturi, sorry, am adus-o din It..
  3. sal, daca vrei te pot ajuta, am un prieten care pleaca dupa un motor..astept msg.. bafta!!
  4. merge si carrera 100, de la OMV...chiar foarte bine..eu am SRAD din 2000 intrebare, aud un zgomot ciudat, o caraiala in partea dreapta sus a motorului, din cand in cand, cand accelerez..s-a intamplat si la altcineva chestia asta?
  5. Da sunt din Oradea Eu va ajut da pe mess nu cred ca merge pentru ca e prea mare...Eventual ceva hub de DC++? Pai un Id de mess ar fi folositor k sa stabilim pt Dc++..ms
  6. salut la toata lumea!! intreb si eu pt un prieten care nu poate sa intre pe net, are cineva manual de service-intretinere pt o Honda CBR 600 din '95?? astept un rasp.. asfalt uscat!
  7. Sal, Crazy_Frog, esti din Oradea? Pai de acolo am luat motorul, sambata trecuta...daca stiam, te invitam la o bere.. si rezolvam si cu manualul..poate ma ajuti si pe mine..
  8. pai..Motul sa fie!.. bafta multa!
  9. multumesc mult pt informatii... gsx r600 are preferinte la o marca speciala de ulei pt motor?sau ceva mai bun cumva? vreau sa fac schimbul, ca sa fiu sigur.. merci! P.S. daca are cineva carene de gsx de 750 din 2002 am un prieten interesat sa cumpere (laterale, fata, spate), eventual preturi.. daca nu gasesti, eu incerc sa fac rost de una din germania, da o sa trebuiasca tradusa...mai vb! bafta!
  10. MAD KAW

    A Inceput Sezonul

    salutari la lume!! am un bebelus nou, asa de frumos,gsx r600 din 2000, preparat sport... mai ramane sa-mi recuperez permisul, vinerea asta.. ..si sa-mi fac actele pt piatra-neamt, salut colegii! asfalt uscat!
  11. ola! gata, mi-am adus un gsx r600...pun si poze.e frumusel motoru, a fost preparat sport: kit de evacuare, filtru, conducte frana, manere, etc...pun si poze. actele, intr-o sapt, max, si dupa aia, asfalt sa fie am gasit pe topic rasp la multe intrebari, dar mai am una, la cate grade se considera motorul supraincalzit? 90-100 *c??... drum fara evenimente, fericiti posesori de cai putere!
  12. sal la toata lumea... am schimbat tabara, de maine sper sa merg pe gsx r600. e loc in club si pentru mine?
  13. MAD KAW

    A Inceput Sezonul

    imi pare bine de cunostinta! in 2 sapt, max, ne intalnim prin iasi, vin sa ma plimb cu motoru.. posibil sa venim mai multi, e cazul sa ne cunoastem vecinii.. va salut pe toti! si pe simona m. bafta multa!
  14. MAD KAW

    A Inceput Sezonul

    salutari la toata lumea..! Alin ma numesc, am 27 de ani, de profesie-economist si jurist.. fratilor, mai suntem destui motoristi, eu sunt din Negresti-jud.Vaslui, momentan am ramas pasager, si fara permis si fara motor..intr-o sapt le am inapoi pe amandoua! un suzuki gxr 600. va salut si din partea unui fratior mai mare de-al meu (si prieten bun) de 750 cc -- adica DOREL. daca sunt amatori, dupa ce ma linistesc si eu, adica de weekendul viitor incolo, poate veniti pe la noi, intr-o plimbare..zona e super mai ales pt enduristi, dar regret ca nu va pot insoti decat pe sosea.. va salut pe toti si astept raspunsuri de la voi! P.S. dist=60 km
  15. salutari la lume.. ajutati-ma, pls!! am gasit un motor adus in tara, ce acte trebuie sa-mi iau de la propietar, am inteles ca e belea la inmatriculari... el a zis ca-mi da acte traduse si contract de vanzare cumparare intre mine si el..ce ar trebuie sa-mi mai dea? nu vreu sa raman cu motoru, sa ma uit la el..
  16. sal!! a cazut un prieten la 170 cu gixeru, si avea crash-uri. s-a dus saracuta de vreo 3 ori peste cap. abia o luase....au zburat carenele, oglinzi, semnale, tot de pe ea, ca penele..el a scapat cu vanatai serioase. dupa, ne-am uitat la cadru si l-am testat la 240 km/h, nu da semne de oboseala. Nu cred ca e adevarat partea cu fisurile, poate doar la socuri extraordinar de puternice...
  17. multam fain!.. privitor la cadru-nu stiu sigur, tot ce e posibil..sa speram ca nu o sa avem ocazia sa vedem!
  18. salut la toata lumea! cine ma poate ajuta...ce sunt manarele alea laterale din poze, la attachment? e un gsx r600 srad din 2000. va rog mult...thks!
  19. ms, trebuia sa intreb si eu...daca nu pe voi, pe altii n-am unde. nu uita, un sfat nu costa nimic!
  20. SAL LA TOATA LUMEA..! EU SUNT MAI NOU, IMI ZICE CINEVA PAREREA DESPRE ZX67 DIN RM.VALCEA-BIKESHOP...TARE MA INCANTA SI CRED CA-L IAU.
×
×
  • Creează nouă...