Sari la conținut

fabio

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de fabio

  1. imi pare rau ca nu ti-a raspuns nimeni pana acum !ce sa zic,mai insista la forum,vezi ce faci,ma intristez mult cu astfel de situatii ! sanatate multa frate!...nu stiu ce sa sa zic!..nu vezi cum e acum,influenta,deputati,procurori...........!!
  2. din punctul meu de vedere a iesit destul de bine!!..cred ca puteam sa fim si mai multi...felicitari ptr astfelde initiativa ,felicitari dac motors si baietilor care au participat.Sa speram ca poate se va simti ceva de maine spre mai multa siguranta rutiera ptr noi!!...bafta!!
  3. stai putin,asta-i inceputu...ca sfarsitul... si te rog eu frumos nu mai compara traficul de provincie cu ce este in bucuresti..stiai ca vin din provincie cu masinile si le lasa pe la periferia bucurestiului ca le e frica sa intre in oras??..eu a trebuit sa duc un motor azi la rar si am facut 15 km pana in colentina in o ora si 10 min..prin alte parti cred ca aveti parte numai de plimbari de agrement..
  4. ai perfecta dreptate!!..numai ca nu ai reusit sa intelegi printre randuri ca eu ii respect din prima zi cand mam urcat pe motor si daca citeai cu atentie am spus ca nu merita respect in primul rand si am sa-ti spun si de ce..pai sunt eu ala sa nu le dau prioritate,sunt eu ala sa fac de pe o banda pe alta cu motorist cu tot ca nu lam vazut,sunt eu ala sa intorc pe linia continua si multe multe altele..pai nu sunt eu..si stii de ce?? pentru ca o astfel de greseala e posibil ca pe mine sa ma coste foarte mult..sansele sa fii accidentat fizic ar fii foarte mari poate chiar mortal,fata de o masina care de multe ori mare lucru nu pateste..eu facut varza si el cu nasu -n airbag .Deci vrei nu vrei trebuie sa-i respecti,pentru ca e in joc viata ta .ei sunt cu fieru mare si...Tocmai de accea mersul pe motor e mai greu decat cu masina,esti mult mai vigilent decat la volan si-n primul rand e teama si frica ca poti fii accidentat fizic foarte foarte repede ..pai noi mergem prin vant prin ploaie..apropo de apa,cand mai trec unii ,te vad si trec prin baltoaca parca taman calculata la fix sa vina jetul de 2 metrii de apa pe tine de sub rotile masinii..respect 0...Deci asta inseamna ca sunt obligat sai respect in trafic !! Dar stii ceva..nici nu ma mai intereseaza respectul lor de mult,dupa o viata pe motor am asteptat degeaba respect in trafic,,foarte rar cand vezi asa ceva si cand vezi iti vine sa til faci prieten.Asteptati voi generatia mai tanara,cine stie..dar din ce vad eu..sunt pline siturile de accidente mortale majoritatea din vina soferilor...si asta de ce?? pentru ca ne respecta???
  5. atentie amice! ti-am citit de ceva timp si prima ta interventie unde nici macar nu ti-ai exprimat vreun regret ptr cele intamplate,in schimb vii tu aici sa vorbesti in numele cui??..ne faci pe noi ''golanasi frustrati'' si mai spui ca nu postezi mizerii...cred ca ti-ai si imaginat cum ai scoate chitantierul sa mai dai si cateva amenzi pe la baieti pe aici..pai tu vorbesti in numele politiei sa o disculpi,dar in schimb spui ca justitia si restul sunt corupte??...pai te simti cu musca pe caciula ..si-ti repet ca politia are vina in ce sa intamplat la producerea acestui tragic accident..nu stii cum??...sa-ti fie rusine, singur scrii ca nu suntem tratati cu respect cand suntem opriti in trafic cum ca citesc politistii pe aici .. si care-i problema sa citeasca poate sa rezolva ceva pentru siguranta noastra..In legatura cu venirea in bucuresti i-ti urez bafta..ca astai si scopul..militianu de la tara sa se vada-n capitala!! ooo ti-ai schimbat locatia din profil intre timp..oare de ce???
  6. Frate, eu cred ca tu inca esti la faza de placa cu rulmenti,trotineta si masinute pe care o ai in profil si -n dotare.Eu mam referit ca este corect sa te duci pana la semafor intre bordura si masini cand coloana auto este oprita la semafor si vin si cu dovezi, sau tu dc sunt 34 masini la semafor stai al35-lea??I -mi vorbesti mie de respect??eu nu am jignit pe nimeni fata de tine unde scrii peun topic reproduc:unde pui ca cel mai prost si mitocan taran e taranul de bucale''' si mai esti si rasist pe deasupra folosind termeni ca;; cioare pe supersport;; si-mi vb mie de respect!! iar la temele mele nefacute ,sa vezi cei in capul tau cand spui cati masinisti atati motoristi..pai ce toti care au masina merg si pe motor..pai motoru-i alta treaba frate si daca nu ai sesizat chiar suntem mai speciali,si stii de ce?? ptr ca este o pasiune taticu! Mai citesc pe aici ca mai esti si-n potriva scuteristilor sa vina la mitingu asta...pai ei asa cum sunt cu pacatele lor sunt viitorii motociclisti ..dar de unde sa stii tu ..ma faci pe mine nesimtit prost si mitocan .ce am scris eu si ce ai inteles tu...si nu mai pandii atat oglinda aia... fii atent la parbrize!! foarte bun memoriul!!
  7. sunt de acord cu dubluefect!!! avem dreptul legal sa avansam prin coloana pana la semafor..dar ei ce crezi ca vor pune masinile alea vreodata cum trebuie..inainte sa opreasca sai treaca prin capatana aia ca poate vine vreun motor,o bicla un scuter..nu ,ei sunt in stare sa le puna in diagonal sa nu mai treaca nimeni,e spatiul lor. . si iti mai deschide si vreo usa sa te nenoroceasca pe acolo..iar de respect,merita vreunul..cand nu poti sa iesi 5 km si ai parte de 3 4 senzatii tari..ba stanga ba dreapta cu tine lipsa prioritati etc stai cu stomacul ghem ca te asteapta nenorocirea in sec urmatoare..dai ma ...?? o sai respect cand o sa ma respecte ei in primul rand,eu sunt pe 2 roti,expus la orice lovitura,vulnerabil ,echilibru si altele care le stiti f bine.Noi suntem si soferi..iar ei cati motoristi??Probabil ca cei care intradevar mai fac loc ,au vreo legatura cu motociclismul,dar cati??...bafta!! am uitat buna treaba placebo!sa vad cum ajung!
  8. in 90 94??asta merge tot timpul...iar legea unde a fost azi?? pai nu la victoriei , il urmaresti si-l faci..are dreptate sinner si pe bune asta merita..capote ,aripi oglinzi parbrize..eu am practicat-o la greu,sai vezi cum intrain panica de nu mai vad strada..asa cum si noi intram de nu mai gasim manetele cand nu ne dau ei prioritati....cand o mai vedea motor sa puna mana pe mobil sa vina sa ia altcineva masina de acolo...
  9. Nu i-ti vine sa crezi!!De cand sunt eu motorist,de aproape 30 ani nuam vazut asa ceva...si am crezut ca am vazut si stiu multe...dar nu e asa ,tot timpul apare ceva nou si asta numai din vina acestor handicapati care nu au nici cel mai mic respect fata de noi.Ei uita si cred ca nu stiu ca si noi suntem soferi,marea majoritate..si noi suntem in locul lor..dar ei sunt in locul nostru ???...A devenit alarmant un prost obicei de a se intoarce oriunde,oricum fara a se tine cont nici chiar daca te vede...Multa vina POLITIEI... .sunt multe de spus!Condoleante sincere familiei si prietenilor!!
  10. ce sa zic fratilor! ..sincere condoleante!!!
×
×
  • Creează nouă...