Jump to content

classalex

Membru
 • Content Count

  384
 • Joined

 • Last visited

About classalex

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Yahoo
  classalex

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drumul Taberei
 • Carnet moto din
  2004
 • Motocicleta
  K5
 • Numar Moto
  Norocos

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  RS,ZXR,GSX-R,R6,K5
 1. Am facut din fata portii,pana inapoi 610km.Am venit in 4 labe,dar a meritat,f obositor.Deci pana acolo 250-300km.Sighisoara.
 2. Baga pe Youtube,o sa-ti placa.Sunt curbe mestesugite,de viteza,si adrenalina maxima.UN fel de Cheia,dar mai pe larg asa..adika ajungi si la vit 3 si 4 la rosu:))
 3. Otto,te rugam frumos sa ne uploadezi si noua pozele.A fost super plimbarea de ieri,cam obositor pentru noi,multi km pana acolo.Aveti o zona belea de dat pe curbe,si va dati super!Adika stiti cu ele.Sunteti un exemplu frumos pentru altii,care doar scriu aici pe forum.Super baieti:)
 4. Tata,azi trebuie sa ungem lanturile,si sa vorbim cu motoretele,pentru maine.Sa le dam de mancare,si o poezie ceva...
 5. Si tot asa,bem un nes din ala din plicu magic,rosu,sa vezi ce zbaraim.Cunoscatorii stiu.Ahhahahahhahahaha!
 6. Frumos si Siriul asta,data viitoare merg pe jos,ca sa pot sa vad si peisajul,nu numai capatul curbelor:)))
 7. Frumos rau miaru ala,inca odata iti spun.Sa-l pastrezi la fel,f ingrijita.Ai facut o afacere buna cu el.
 8. Multe GSXr-uri pe cheia ieri,f bine,acolo arata ele frumos.M-am intors pe Siriu,am avut norok de vreme frumoasa,pana la int la Ploiesti.
 9. Da,la multi ani! Bai Florine?Decand vi tu la parc,numai vreme nasoala este,in fiecare vineri cand trebuie tu sa vi,ploua..Oare de ce?
 10. Pana la urma care or fi urmarile?O sa-l tarasca pe motorist prin tribunale?
 11. Probabil si lipsa de experienta a motoristului cu ceva viteza,prostia si inconstienta mosului de a traversa prin loc nepermis,toate in combinatie,aduc asa gravele intamplari.Imi pare rau ptr motorist,ca trece prin asa ceva.In loc sa aruncati cu pietre,ar trebui sa invatam din intamplarile astea ceva...
 12. Incerci sa fi glumet,nu?nu prea reusesti.Nu am plecat pe ideea de castig 100%Nimik nu e garantat pe lumea asta...
 13. Gresit!Martorul asistent inseamna ca trebuie sa fie de fata in momentul intamplarii,de aceea i se spune martor asistent.Articolul 16 alin 7 OG.Asta a spus-o un avocat.Rugasem pe cei care chiar sunt in cunostinta de cauza sa dea un sfat,nimik mai mult.Termenul s-a dat tocmai in Octombrie.O sa va tin la curent. Mesaj completat Apartine de Judectaria sector 4.
 14. Am fost anul asta pe Cheia de 5ori,duminica acum ultima oara.Din toate zilele saptamanii duminica e cea mai buna ptr ca pleci pe liber din Bucuresti,si te intorci pe liber in Bucuresti,asta daca vi inapoi pana in ora 15.In schimb ceva masini pe traseu,grataragii de o zi.In cursul saptamanii,e liber pe Cheia,ceva tiruri,dar aglomerat in Bucuresti.Niciodata nu mi s-a parut f periculos drumul in sine,cea mai periculoasa dupa parerea mea este setea de gaz acolo.Era sa mi-o fur si eu de cateva ori,pana am invatat ca frana nu trebuie folosita asa mult.Daca adaptezi viteza la capacitatea ta normala,si o iei pe fiecare iesire un antrenament,e ok.Sigur nu sunt de acord cu intrecerile,chiar daca de multe ori suntem tentati.Mergeti singuri,..si repetati temele,singuri si in liniste.Practica este mama invataturii.
 15. Stiu ca poate suna aiurea,acum depinde si ce sacrificii crezi ca poti face.Si acum nu spun strict de cazul tau,dar in multe variante,se dovedeste ca este mai profitabil sa-l vinzi,si cu dif de 5-7sute de euro sa-ti iei altul.E f adevarat,si cu urmatorul o poti lua de la c apat....
×
×
 • Create New...