Jump to content

Cavantu

EX+
 • Content Count

  211
 • Joined

 • Last visited

About Cavantu

 • Rank
  Incepator

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Carnet moto din
  98
 • Numar Moto
  rosu
 • Club
  Sacalrider
 1. Dormi in pace sufletel!

 2. Rdku noi ne miscam cd e vorba de organizare suntem foarte parolisti...bine unii dintre noi, dar e vorba aia daca vrei sa ai prieteni ii accepti si cu defecte. Cred ca ma mut in bulgaria
 3. Slaba prezentza la park doar NUCLEUL e adevarat a fost putin cam rakoare insa....
 4. Ne vedem undeva pe autostrada k sa nu zika omul k se deplaseaza prea departe. Semintele sa fie alka sunt putzin mai sarate dar e k.
 5. Tinere Brad u trebuie mai intai sa evoluezi dupa aceea sa.ti dai k parerea. In concluzie du.te si te culka s.a miksorat ziua si e pacat sa nu te odihnesti. Daca R1 e mobra ta preferata strange banii de alocatie si poate reusesti in 30 de ani sa.ti cumperi si u una. Somn usor.
 6. Baiatu din Ct eu cred k u o rupi pe manea rau de tot prin carciumile din port. Ideal ar fi sa.ti gasesti o prietena care sa te suporte esti cam agitat. Uite k sa nu te mai duci la nenea doktorul pentru tratamentul lunar k prozac iti trimit eu un dvd cu Toate panzele sus si asa poate ne spui si cate pistoane avea corabia si ce evacuare.
 7. Shak opreste.te u omul se pare k are ceva patologik.
 8. Shakalino de ce te stresezi k toti manelistii hamali din portul CT care pana acum aveau o camera de cauciuk de tractor si se plimbau pe mare crezand k au iaht. Nu vezi k omul nu intelege k aici e vorba de partea estetika a motocicletei plus k ai scapat de niste kg in plus. Prin urmare sa lasam datele tehnice si sa ne uitam putin cum arata moto k sa nu mai vorbim de sunet. E pakat pentru k s.a terminat sezonul estival si baiatul din Ct nu mai poate sa faka liniutze pe faleza cu camera de tractor sau colacul k lebada.
 9. Foarte tare intalnirea chiar daca au fost unele mici evenimente care au mai dinamizat atmosfera. Bukurestiul voteaza 10. Ne vedem si la anul si daca se misca si fagarasenii poate va asteptam si noi pe la sambata fe sus. Buni fagarasenii ai castigat ei concursul k funia.
 10. Cavantu

  Fagaras

  I.am trimis pm omului dar nici un raspuns. Ei se intalnesc zilnic in fatza postei sau in anumite zile ?
 11. Cavantu

  Fagaras

  K multzam stiu de intalnirea de la rasnov am vb si eu k vreo 20 de baieti din buk si mi.au promis k vin daca e vremea buna, insa ma interesa in fagaras sa vad cum se miska motoristii si daca au un loc de intalnire al lor ferit de infectzii si manele.
 12. Cavantu

  Fagaras

  Salut am ajuns prin zona fagarasului si stau vreo 2 saptamani. Exista in oras vreun bar moto, club etc unde se strang motociclisti ? Lasati.mi un numar de contact sau sms 0723.376.897 nu am semnal bun. Merci si poate ne reunim la o bere.
 13. Interesant e k nu a comentat nimeni cum garda isi nota numerele moto si filma. F tare
×
×
 • Create New...