Sari la conținut

neamuu

Membru
  • Număr conținut

    191
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    neamuu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    RRT

neamuu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Instalati Kodi Apoi video add-on-ul Motor Replays pentru a revedea cursele. Are totodata si un stream live. Se pot gasi si alte stream-uri live instaland diverse video add-on-uri, un punct de plecare ar fi Phoenix. Cine gaseste un stream bun pentru BT Sports este rugat sa posteze aici. Avantaje Kodi: - se scapa de reclame - functioneaza pe multe device-uri (inclusiv televizoare cu android) si os-uri
  2. Emil 0729 777 222 Are atelierul in Militari-Rosu. servicemotor.ro
  3. Esti superb! Sa inteleg ca ai rezolvat si țava?
  4. Poti sa divulgi sursa te rog, am cautat intens pt rt-ul meu si cele mai ieftine discuri brembo fata le-am gasit la 200 euro/set iar placutze carbon/ceramice deloc.
  5. Salut, Ai in spatele policlinicii de pe Cetatea Histria garajul ducatistilor, sau ceva mai departe, in zona Valea Argesului, aleea Istru, pe Maestrul Emerit Florin-V. Pe cel din urma il gasesti cam in fiecare zi la datorie. Dar cel mai bine suni si te programezi Bafta!
  6. Buna ziua domnilor, Va supun atentiei cateva articole de vanzare: Combinezon Dainese Ducati 749 galben NOU /index.php?showtopic=571422 Parbriz naked...evident galben /index.php?showtopic=272439 si piesa de rezistenta, pentru eventualii monsteristi cu veleitati de tourari...suporti genti laterale Monster /index.php?showtopic=571554 Rog specialistii de la Monster Garage sa posteze un cost al manoperei de montaj pentru acestia. Astept cu interes potentialii cumparatori !
  7. o pedala scurta si o bere la 33, ca-i frig al dreaqu si nu prea cadreaza...da' nu mai ai minute pe cartela de ma abordezi acilea, sau faci economie in spiritul criziei?
  8. in regia inegalabilului Titishor "DosMaster" Rulmentzel ar putea deveni o capodopera, o pelicula de compozitie, dar musai cu alta distributie...cocalaru si neamuu sunt cam trecuti Asteptam cu interes dle Titel varianta mioritica ...."Dealu' Academiei" !!!!
  9. Ce inseamna domne intuitia feminina!!! O miscare nu poti sa efectuezi ca afla toata canapeaua !!! Fiti vigilenti flacai, Gunixu' vegheaza !!!
  10. @sonatu': cu stima si risipa de respect da-mi voie, inca o data sa ma , posturile luminatiei tale, chintesential-exaustive, reprezinta insasi ratiunea existentei acestui forum. Presimt ca fiind iminenta actiunea de beatificare. @telelica: camarade, las-o mai moale cu ierbile alea caci ti-au afectat iremediabil viziunea, in aceste momente ma bucur excesiv ca ne vedem ocazional @gravanas: mare artist.... astept cu interes urmatorul vernisaj, aceasta presupun ca va fi piesa de rezistenta...
  11. Luati-va combinezoanele de ploaie si eventual cate o pereche de vasle !!!! MESAJ PRIVIND FENOMENE METEOROLOGICE PERICULOASE Tipul mesajului ATENTIONARE METEOROLOGICA Sursa: ANM Ziua/luna/anul: 04/09/2009 Ora: 13 Numarul mesajului: 1 Fenomene vizate: ploi insemnate cantitativ, intensificari de vant cu aspect de vijelie, grindina si racire accentuata. Intervalul: 05 septembrie, ora 00 - 06 septembrie, ora 18 Zona afectata: conform textului Textul mesajului: ATENTIONARE METEOROLOGICA COD GALBEN In intervalul 05 septembrie, ora 00 - 06 septembrie, ora 18 instabilitatea atmosferica se va accentua in toate regiunile, incepand din cele nord-vestice. In aceasta noapte si in cursul zilei de maine, in vestul, centrul si nordul tarii vor fi averse, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si cu aspect de vijelie si grindina, iar cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 45...50 l/mp in Maramures, Transilvania, jumatatea nordica a Moldovei si la munte. Din dupa-amiaza zilei de sambata 05 septembrie pana in seara zilei de duminica 06 septembrie vremea va deveni treptat instabila in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si jumatatea de sud a Moldovei, unde vor fi averse, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului si cu aspect de vijelie si grindina. Ploile vor avea si caracter torential, astfel incat cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si izolat 55...60 l/mp. Nota: Vremea se va raci accentuat, in cursul zilei de sambata in vestul, centrul si nordul tarii, iar duminica si in restul teritoriului. Atentionarea se va actualiza periodic in functie de evolutia fenomenelor.
  12. Ghidul donatorului Poți să donezi? Pentru a putea deveni donator de sânge, trebuie să îndeplineÂşti următoarele condiții: * vârsta cuprinsă în intervalul 18-60 ani * greutate 58-100kg femeile Âşi 60-110kg bărbații * tensiune arterială sistolică între 11 Âşi 18mmH * să nu fi suferit în ultimele luni intervenții chirurgicale * femeile să nu fie: însărcinate, în perioada de lăuzie, în perioada menstruală * să nu fi consumat grăsimi sau băuturi alcoolice cu cel puțin 24 de ore înaintea donării * să nu ai/să nu fi avut urmatoarele boli: * o hepatită (de orice tip) o TBC o sifilis o malarie o epilepsie o bruceloză o ulcer o diabet zaharat o boli de inimă o boli de piele o miopie peste (-) 6 dioptrii Înainte de a dona: * Dimineața înainte de recoltare poți consuma o cană cu ceai sau cafea, un mic dejun puțin consistent, legume, fructe * Fără proteine, grăsimi (lapte, unt, carne, etc) * Nu fuma înainte Âşi după donare cu o oră Avantajele donării: * Următoarele analize sunt gratuite: RH; Grupa sangvină; Hepatita B, C; HIV(SIDA); HTLV (leucemie); VDRL (siffilis); ALT (probe hepatice). * La cerere, ai posibilitatea efectuării ulterioare Âşi a altor analize gratuite (calcemie, glicemie, transaminaze, colesterol, EKG, radiografie pulmonară) * Adeverința pentru obținerea unei reduceri de 50% pentru transportul în comun pentru 30 de zile * 1 zi liberă (în cazul angajaților cu carte de muncă) * PrimeÂşti 7 bonuri de masă în valoare de aproximativ 50 RON Cât se donează: * La o donare se recoltează 450 ml de sânge, cantitate ce se reface: ca volum in câteva ore, celular în 2 săptămâni. Siguranța: * Trusa utilizată pentru fiecare donare este sterilă Âşi de unică folosință. * Nu există riscul contaminării cu HIV, sau alte virusuri. * Senzația de leÂşin sau oboseală după donare este foarte rar intâlnită. * Poți dona doar dacă starea de sănătate îți permite Âşi te simți bine. * înaintea donării ți se vor pune câteva întrebări legate de starea de sănătate Âşi ți se va face un mic examen medical - hemoglobina, puls, tensiune. * Rezultatele testelor sunt confidențiale.
  13. presupun ca vrei o termi...cati bani esti dispus sa investesti, poate iti gasesc ceva pe ebay?
  14. Titishor, vrei sa fii liderul nostru ?? (il eliberam din functie pe actualul, monsteristu' petromist, ca nu prea mai performeaza)
×
×
  • Creează nouă...