Sari la conținut

Coolio

EX+
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Timisoara
  • Numar Moto
    MZ-GA 118

Informații profil

  • Interests
    totul legat de motociglete

Coolio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Drept sati spun nu prea ai ce strica la ele numai daca tragi de cablu tare si din adins dar in rest nai ce strica si hai sa zicem ca le strici atuncia dupa cum vezi in poza este o mufa cu doua capete un capat lung care este identic cu mufa de la castile normale de muzica (am incercat) si capatul scurt este mufa de microfon care o gasesti in catalogul Conrad electronics in internet si poti folosi un alt microfo separat pe care il prinzi cu scai in fata la casca si daca stau sa ma gindesc asa cum tiam spus acuma e probabil si varianta mai buna.Sper ca am putut sa te lamuresc cit de cit! In legatura cu conrad te pot ajuta eu daca chiar ajungi sa ai nevoie!!!
  2. Oameni buni nu va chinuiti sistemul de la freecomm 200 e super,8 kanale,headset,merge la distanta de 5 km se poate folosi pe doua motociglete,cuplare automata deci cind incepi sa vorbesti nu mai trebuie sa apesi butoane se cupleaza automat stiu pe cineva cine le aduce la timisoara cu 60 de euro setul continind ce se vede in poze plus 8 bateri reincarcabile,
  3. Coolio

    Cromare Decorativa

    Genti de aluminiu se pot nichela? nu ma pricep.As vrea sa nichelez gentile de la motorul din poza.Daca se poate face elba asa lucrari?Cum poti sa iei cu elba legatura?
  4. Daca vrei vopsea originala poti numai la Kawasaki si e foarte scumpa,dar ai putea sa faci ca mine eu am dus motocigleta la un vopsitor in timisoara si ei au amestecat vopseaua si a iesit puti putin de tot diferita de vopseaua originala dar am vopsit tot motoru si asa nu se vede, dar sunt sint sigur ca se poate amesteca verdele sa iasa super bine.Alta varianta e daca ai un vopsitor super profi ar trebui sai ajunga seria de la culoare pe care ar trebui sa o gasesti in Brief si dupa serie se amesteca culoarea exact.Iar cauciucuri in romania nustiu inca dar daca aflu am sati scriu!! In germania e simplu dar si scump ala de fata 120âŹ,ala de spate cam 200⏠plus transport pe autocar. uite cum a iesit
  5. Haideti sa stabilim atuncia Buziasul de inceput , eu sunt din 6 aprilie la Timisoara si ar fi bine sa stabilim o zi din timp sa pot anunta si niste prieteni .
  6. si buzias suna bine,deja suntem trei.Haideti Baietilor si Fetelor motociglisti-e daca mai aveti idei scrieti!!!
  7. Coolio

    Kawasaki Zzr 600

    ZXR e sunt si motoarele mele preferate dar pina apuc smi iau unul va mai trece ceva vreme buna .Ai gusturi bune!!!!
  8. Gata cind, cum, cati sunt deacord
  9. De exemplu putem merge si la arad e o sosea super, sau chiar si pina la seged ,vama la cenad e deschisa se ajunge foarte repede,Putem merge si la Lugoj daca vrea cineva chiar si mai departe important e sa ne gasim mai intii .
  10. Coolio

    Kawasaki Zzr 600

    Merci de compliment date maimulte ar fi an fabricatie 93,101 cai putere,225 kg,a fost accidentata noroc ca au fost numai carenele fata sparte si la timisoara lam vopsit visiniu metalisat cum e in poze.
  11. Coolio

    Ciudat

    Asta e motorul meu si sint mindru ca lam cumparat cum am putut eu ,am lucrat pentru, si lam cumparat
  12. Este motocigleta perfdecta pentru incepatori,confortabila,destul de puternica,ieftina la piese de schimb mai ales daca se cade cu ea.
  13. Stie cineva ceva,sau are cineva chef de o intilnire in timisoara cu plimbari in inprejurimile Timisori la inceputul lui Aprilie daca stie cineva ceva sau aveti vreo idee scrietimi.
×
×
  • Creează nouă...