Jump to content

Coolio

EX+
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Coolio

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Location
  Timisoara
 • Numar Moto
  MZ-GA 118

Profile Fields

 • Interests
  totul legat de motociglete
 1. Uiteo si pe tina azi a a vut prima ora de conducere a zzr-ului cu numai o cazatura sunt mindru de ea.
 2. Ce am citit pina acuma e corect dar trebuie vazut care sunt regulile noi daca se muta vama pentru ca acuma sint si vamesi nemti,austrieci care supravegheaza plus unguri si romani si ma gindesc ca spaga pica deci trebuie vazut care sunt regulile noi la vami ca se vor schimba citeva lucruri.
 3. Drept sati spun nu prea ai ce strica la ele numai daca tragi de cablu tare si din adins dar in rest nai ce strica si hai sa zicem ca le strici atuncia dupa cum vezi in poza este o mufa cu doua capete un capat lung care este identic cu mufa de la castile normale de muzica (am incercat) si capatul scurt este mufa de microfon care o gasesti in catalogul Conrad electronics in internet si poti folosi un alt microfo separat pe care il prinzi cu scai in fata la casca si daca stau sa ma gindesc asa cum tiam spus acuma e probabil si varianta mai buna.Sper ca am putut sa te lamuresc cit de cit! In legatura cu conrad te pot ajuta eu daca chiar ajungi sa ai nevoie!!!
 4. Oameni buni nu va chinuiti sistemul de la freecomm 200 e super,8 kanale,headset,merge la distanta de 5 km se poate folosi pe doua motociglete,cuplare automata deci cind incepi sa vorbesti nu mai trebuie sa apesi butoane se cupleaza automat stiu pe cineva cine le aduce la timisoara cu 60 de euro setul continind ce se vede in poze plus 8 bateri reincarcabile,
 5. Genti de aluminiu se pot nichela? nu ma pricep.As vrea sa nichelez gentile de la motorul din poza.Daca se poate face elba asa lucrari?Cum poti sa iei cu elba legatura?
 6. Daca vrei vopsea originala poti numai la Kawasaki si e foarte scumpa,dar ai putea sa faci ca mine eu am dus motocigleta la un vopsitor in timisoara si ei au amestecat vopseaua si a iesit puti putin de tot diferita de vopseaua originala dar am vopsit tot motoru si asa nu se vede, dar sunt sint sigur ca se poate amesteca verdele sa iasa super bine.Alta varianta e daca ai un vopsitor super profi ar trebui sai ajunga seria de la culoare pe care ar trebui sa o gasesti in Brief si dupa serie se amesteca culoarea exact.Iar cauciucuri in romania nustiu inca dar daca aflu am sati scriu!! In germania e simplu dar si scump ala de fata 120âŹ,ala de spate cam 200⏠plus transport pe autocar. uite cum a iesit
 7. Haideti sa stabilim atuncia Buziasul de inceput , eu sunt din 6 aprilie la Timisoara si ar fi bine sa stabilim o zi din timp sa pot anunta si niste prieteni .
 8. Ai cumva vreo adresa Nr telefon ceva?
 9. si buzias suna bine,deja suntem trei.Haideti Baietilor si Fetelor motociglisti-e daca mai aveti idei scrieti!!!
 10. ZXR e sunt si motoarele mele preferate dar pina apuc smi iau unul va mai trece ceva vreme buna .Ai gusturi bune!!!!
 11. Scuze sint inca incepator mai trebuie sa ma obisnuiesc cu profile si restu..
 12. Gata cind, cum, cati sunt deacord
 13. Smokey esti cumva din Timisoara cami raspunzi la multe mailuri legate de oras daca da ma bucur ca am gasit pe cineva,daca vrei putem tine legatura? Mersi de informatii !!!
 14. De exemplu putem merge si la arad e o sosea super, sau chiar si pina la seged ,vama la cenad e deschisa se ajunge foarte repede,Putem merge si la Lugoj daca vrea cineva chiar si mai departe important e sa ne gasim mai intii .
 15. Merci de compliment date maimulte ar fi an fabricatie 93,101 cai putere,225 kg,a fost accidentata noroc ca au fost numai carenele fata sparte si la timisoara lam vopsit visiniu metalisat cum e in poze.
×
×
 • Create New...