Sari la conținut

seri

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Oradea/Cluj

seri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. "La multi ani!" cu sanatate si noroc!!!

  2. Salutare! M-am reprofilat. :))) Nu mai intru de mult pe masini.ro din motive personale expuse si care nu-mi fac placere. Ma bucur ca m-ai gasit :)))

  3. Iti iei motor si pe masini.ro nu intri sa ni-l prezinti? :D

  4. Ce faci 'miezule'? Ai mai fost pe la scoal? ;-)

  5. seri

    Accident Pitesti

    Probabil s-a intalnit in trafic cu doamna din imagine: Sanatate motociclistului!
  6. Daca nu iti gasesti platforma, poti cauta pe bursa de transport de pe Club 4X4. S-ar putea sa gasesti pe cineva care pleaca din Constanta cu platforma goala dupa masini din Germania.
  7. Aici nu ai dreptate, vitezele nu se aduna, . Daca nu erau pe motor, ci erau intr-un Clio, 207, Corsa, Polo sau orice alta masina moderna cu 5 stele EuroNCAP, cei doi colegi de-ai nostri ar fi trait, dar din Golf III nu scapa nimeni. Odihneasca-se in pace!
  8. Da, ai dreptate, dar in cazul acesta femeile mai aveau vreo 3 metri ca sa-si termine traversarea cand a aparut racheta lansata din spatele unui grup de 10 masini oprite. Puteau ele sa se asigure inainte ca nu vine nimic si ca au destul timp ca sa efectueze traversarea, tot le-ar fi luat prin surprindere.
  9. Cunosc bine intersectia si este un accident stupid care putea fi evitat foarte usor daca motociclistul nu incerca sa faca 0-100km/h in 3 secunde. Mai intai este acest semafor, de unde motoristul accelereaza rapid cand se face verde. Probabil s-a incadrat ca si Audi-ul negru. Streetview cu primul semafor. La 75m in fata este un alt semafor care se face verde cu o intarziere de 2-3 secunde fata de primul, dar motociclistul stie asta si vine lansat. Aici se incadreaza pe banda de dreapta, unde sunt BMW-ul si Vectra, care de obicei e libera fiind verde intermitent. Pe a doua banda de obicei sunt autobuze care merg inainte. Streetview cu al II-lea semafor. Trece in viteza prin intersectie si surprinde pietonii pe trecere, precum cei din plan indepartat in aceasta imagine. Streetview cu intersectia. Motorul cred ca este o Honda Hornet din cartierul Marasti.
×
×
  • Creează nouă...