Sari la conținut

baby_blues

Super Membru
  • Număr conținut

    860
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Kawasaki Vulcan S

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Shadow VT 600, Honda Black Widow

Vizitatori Recenți Profil

1.084 citiri profil

baby_blues's Achievements

  1. Interesantă cursă, mai ales dezvoltarea motocicletelor Ducati și Aprilia, și a europenilor în general, în fața japonezilor.
  2. Cât despre Rossi, cred ca subiectivismul, atât al fanilor dar și al celor care nu-l plac, ne face să scriem numai prostii. 1. Rossi vinde și vine bine. Yamaha vinde motociclete și nu numai datorită lui. La rândul lor, Dorna vând bilete, Rosii șepci, șamd. 2. Nimeni nu e de neînlocuit - deja prezența în media și în social media nu mai e dominată de Rossi iar lumea, încet încet, înțelege ca lucrurile merg înainte. Motogp-ul e un sport cu fani în creștere, cu circuite mai multe adăugate anual în plus, tocmai datorita acestui lucru. Nu cred ca datorită lui Rossi care, de 10 ani e anonim.
  3. Indiferent cât ne dam noi cu părerea, nu numai Marquez are un cuvânt de spus în echipă. Se discuta, se iau în calcul toate variantele, se pun pe masă toate posibilitățile. Nu cred ca e cazul să ne dăm cu părerea despre șantaje și alte prostii atât timp cât habar nu avem ce se întâmplă acolo. Dacă erați șeful HRC, il întrebați sau nu pe Marc pe cine ar vrea coleg de echipa?
  4. Prin faptul ca-l faci "mare jeg", ți se pare ca aduci tu o informație utilă? Se pare ca de altfel, tu ai dezgropat morții printr-un apelativ destul de urât atât la adresa lui Marc dar vad ca și asupra colegului care nu te-a atacat direct. Îmi pare rău că discut cu tine, dar, se pare că ai o problemă grava de percepție a realității dacă, tocmai tu care dezgropi morții dintr-o frustrare clară, il ataci pe un coleg care-ți răspunde destul de civilizat. Este cam același tip de comportament ca și ala pe care-l reclami, numai ca tu jignești fără niciun motiv o persoană, o faci bolnava psihic, etc. Sper sa nu-mi răspunzi, pentru că, uitandu - ma la ce ai mai scris pe aici, în afara de jigniri și atacuri la persoană, nu ai făcut altceva și n-o să-mi pierd timpul cu tine.
  5. Nu m-am obosit sa le răspund dar parca ai făcut-o cu vorbele mele. Asa vor fi fanii vraciului și după ce se retrage la pensie și inca 10 ani de atunci încolo. Le mai au și p'alea : "sa plece de la 'Onda domle dacă vrea sa demonstreze că este pilot" și: îl ajută electronica, dacă mergea pe 500 2T ca Doctorul, nu mai avea rezultatele astea. Csf, ncsf!
  6. Superb Quartararo și cred ca, măcar acum să-și dea seama Yamaha ca merită un loc la echipa de fabrică. Cu privire la Marc nu știu dacă pot fi adăugate multe: are curaj, talent, un adevărat campion. Sa speram ca de la anul, echipele de uzină vor tine mai mult cont de talentul piloților și vor face "angajările" doar pe aceste criterii. Sper, pentru anul viitor, ca Zarco sa nu moara speranță ca pilot de teste și sa rămână în motogp piloți ca Nakagami sau Abraham.
  7. Aveți careva vreun link pentru calificări ca văd ca Eurosport iar își da cu stângul in dreptul..
  8. Da, hai sa va spun si experienta mea cu anvelopemoto.eu si cum dau ei vina mereu pe firma de curierat pentru brambureala care exista la ei in firma de ani de zile. Nu contest pretul, calitatea, etc, dar aiureala continua in care traiesc si sevesc clientii, cred eu ca pe termen lung le va aduce prejudicii. Ii sun, imi raspund, imi spun ca ma suna inapoi cu o oferta, nu ma mai suna. Le dau mail, revin ei cu o oferta, doar pentru cauciucuri desi cerusem si consumabile, si se scuza ca sunt foarte ocupati, nu au sotcurile actualizate, desi pe site, apar produsele... In sfarsit, raman doar la cuciucuri si pun comanda. Dupa aproape o saptamana de linsite, sun la ei si aflu cu stupefactie, ca unul din cauciucuri nu este pe stoc si dureaza peste o saptamana sa soseasca. Ma obisnuiesc cu ideea si astept... Si astept, si astept si nimeni nimic, pana intr-o zi cand primesc mail ca produsul a sosit si urmeaza fi pus la curier. Mai stau vreo doua zile, fac programare la doctorul de cauciucuri, si nicio veste.... Verific AWB-ul si constat ca a fost emis dar nu a plecat coletul din firma. Sun, mi se spune ca o sa revina si ....surpriza, nu mai revin. Sun iar, se constata (zic ei) ca DPD curier a preluat produsul dar a uitat de el in depozit (Sic!!). Promit ei ca vor lua legatura cu curierul. Mai trec cateva zile, niciun semnal. Sun la ei din nou, acelasi text, verificam si va sunam. Normal ca nu suna si nu verifica nimeni. Sun eu la curier, si aflu (asa cum ma asteptam) ca a fost emis doar awb-ul de firma partener dar nu au chemat curierul si nici nu au predat niciun colet (awb-ul se emite de firma care vinde prin integrare in sistemul curierului). Sun inapoi la firma si intr-un final , am fost "pacalit" ca ei au trimis coletul dar curierul e de vina si l-au pierdut prin depozit. Culmea este ca dupa doua zile, se preda coletul, si ajunge la mine.... Hai ca pana aici nu a fost nimic... Mai vine un mail cu factura emisa. Surpriza, nu o pot descarca. Sun iar (mii de nervi) si pe loc, un baiat spune ca mi-a trimis un mail cu factura. Eu in fata laptopului nu primesc nimic... Le trimit mail, nu rapund, factura nu vine, ii sun si-mi spun ca eu sunt de vina ca nu am cont pe site. Imi fac cont, factura din suflet... Acum trageti si voi o concluzie dupa aproape 6 saptamani de chin si timp pierdut, asa se fac afacerile?
  9. baby_blues

    B 199 NIX decedat

    Ne-au mulțumit ca am fost prezenți în număr mare... Restul nu se poate descrie!
  10. Gata ai rezolvat din pix toată problema... Nici nu știu de ce se mai chinuie ăștia sa facă cercetări!
  11. baby_blues

    B 199 NIX decedat

    Din ce am înțeles, există zeci de adrese ale politiei la cei de la drumuri pentru a face separatoare și au răspuns ca nu au bani... pentru viața noastră pana la urmă.
  12. baby_blues

    B 199 NIX decedat

    Am fost sa aprind o lumânare la locul accidentului și în 5 minute, 2 inși, au întors aici ca sa intre în benzinărie...
  13. baby_blues

    B 199 NIX decedat

    Da, ma ia cu fiori pe șira spinării când stau în sufragerie și ma uit la un film cu copilul meu lângă mine și ma gândesc ca mâine pot să dau în trafic de astfel de specimene...
  14. baby_blues

    B 199 NIX decedat

    Am scris și eu! » Post actualizat in 20 May 2017 18:50 Totuși ar trebui sa fie decente comentariile...
×
×
  • Creează nouă...