Sari la conținut

Floris

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    florisolaru

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Iasi
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Honda CBR 600RR
  • Numar Moto
    neinteresant
  • Club
    fara

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Minsk, Honda CBR 600F4i, CBR600RR

Floris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Floris

    Oferte Garaje

    Salutare, Caut si eu un garaj sau loc intr-un garaj pentru moto in zona Podu Ros - Mercur Mary. Daca stiti sau auziti ceva, fac o cinste. Va multumesc!
  2. Floris

    BURSA LOCALA

    Honda CBR F4i / PC35 : 2500 EUR (neg) An fabricatie: 2001 Km: 27.000 Kit lant DID nou Cauciucuri: Pirelli Diablo Corsa III. Stare: 80% Alarma: Hawk X-40 Parbriz Negru Double Bubble Manete Shorty Sport Toba Arrow Semnalizari LED Suport Numar Rabatabil ITP: 22.03.2013 Mai dau si urmatoarele incluse in pret: Toba originala Manetele originale frana si ambreiaj Parbriz original Geaca Akito - UK42/EUR52 – stare excelenta Frame Sliders – nefolosite Contact: 0748 957 822 / Floris (rog seriozitate)
  3. Floris

    Accidente

    http://www.bzi.ro/exclusiv-motociclist-bagat-in-spital-de-un-volkswagen-update-foto-video-293806
  4. Floris

    Off-topic

    http://www.220.ro/faze-tari/Bataie-In-Trafic/ennbAkwJm2/
  5. Floris

    Off-topic

    Cam tarziu dar am invatat, oricum nu m-am gandit ca o sa fie asa puternic vantul.
  6. Salutare, Ma numesc Floris, sunt din Iasi, si jucaria mea este un F4i din 2001. E achizitionata din vara dar stiti cum e pana nu vine vremea urata nu prea te dezlipeti de ea . Asa ca acum am si eu ocazia sa "Forum"-uiesc .
  7. ms pentru raspunsuri, le-am reglat in seara aceasta.
  8. Salutare, E vreun posesor de CBR600F4i destul de amabil sa imi explice si mie cum se regreaza farurile pe inaltime, mentionez ca faza scurta imi bate cam sus. Sunt cele marcate cu ros din imaginea de mai jos pentru inaltime? Cand umblu la suruburile marcate mi se pare ca se misca pe inaltime, dar e destul de incomod de umblat acolo. Anyone?
  9. Salutare, E vreun posesor de CBR600F4i destul de amabil sa imi explice si mie cum se regreaza farurile pe inaltime, mentionez ca faza scurta imi bate cam sus. Sunt cele marcate cu ros din imaginea de mai jos pentru inaltime? Cand umblu la suruburile marcate mi se pare ca se misca pe inaltime, dar e destul de incomod de umblat acolo. Anyone?
  10. Aceeasi problema o am si eu pe un CBR F4i din 2001. Initial cand a aparut zgomotul am fost la un service unde a pus-o pe tester si a facut un test de compresie in urma caruia a iesit totul ok zicand ca motocicleta nu are nimic. Intre timp zgomotul a inceput sa se auda din ce in ce mai tare, putin la relanti si mai pronuntat in jurul a 3000 de turatii. Un amic mi-a spus ca e o problema comuna la CBR-uri si ca e vorba de intinzator, oricum ideea e ca o sa o duc maine la reprezentanta la honda in iasi si o sa revin cu un raspuns. Multa Bafta!
  11. http://www.bikewalls.com/ have fun!! In josul paginii la categorii, alege SuperSport, dai de vreo 2 ori next si sigur vei gasi.
×
×
  • Creează nouă...