Sari la conținut

helici_florin

Membru
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de helici_florin

  1. ca o adaugare la ultimul post ... in intersectia respectiva ... cei care vin de unde venea si bmw-ul au verde cu 10 secunde mai devreme fata de cei din fata. si au verde si cu 10 secunde mai mult. E o strada f aglomerata, si altfel nu ai mai putea face stanga daca nu ai avea cateva secunde in plus .... deci ar fi 2 variante (spuse si mai sus): 1. moto a fortat verdele in ultima secunda, moment in care cei de pe sensul opus mai au inca 10 secunde de verde 2. moto a venit din spate, calculand viteza si distanta, si trecand pe prima secunda de verde, cu o oarecare viteza, moment in care, cei din sens opus aveau verde deja de 10 secunde oricum ar fi e riscant sa mergi pe acea banda si sa tii directia de mers inainte, cum a facut moto insanatosire grabnica
  2. am citit doar pana pe la pagina 7. nu mai rezist (e 5 dimineata) acum sa citesc mai mult. am de spus si eu 2 lucruri (nu posed moto, dar respect motociclistii. am avut un scuter, dar m-a tinut 3 ore, la trantit un prieten ..): 1. daca exista o cale legala de a-l invinovati pe focusist, treceti la treaba. ar trebui sa luati toti legatura intre voi cei care ati fost de fata, cei de aici de pe forum, si platit un avocat bun si actionat in instanta soferul focusului. Sigur nu ii va pica bine asta. Daca masina are casco si o face, orice zgarietura ii apare peste noapte, chestia ca e chemat in instanta pt o frana pusa voit in fata cuiva nu cred ca ii pica bine. 2. citind pana aici (pag 7) am invatat o chestie utila. chestia cu pusul avariilor cand OPRESTI LA O COLOANA. sau la un semafor (unde este drumul in lucru). Sunt din iasi, dar pe aici prin zona nu se foloseste asta. Dar cand am facut un drum spre sibiu ... toata lumea punea avarii cand oprea la coloana formata la semafoarele unde drumul era in lucru. Da, o chestie utila, sa stie cel din spate ca ai OPRIT si nu doar ai REDUS VITEZA.
  3. offtopic, scuze hmmm scuze ca ma bag ca nestiutorul, dar chiar e posibil sa prinda 280 (parca atat arata) intr-o curba asa stransa ?? Ma refer la curba ... care e cu 20 secunde inainte de finalul filmului (acolo arata sec. care mai sunt pana se termina filmuletul)
×
×
  • Creează nouă...